Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

I Twoja A4 może być największym brudasem tej zimy - KONKURS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem to pisać. Ja bym bardziej sie skłonił, ku jaśniejszym kolorom, np. żółty, czerwony, biały, a także srebrny.

Na ciemniejszych słabo widać, np. granat, czarny, szary. Za to na nich lepiej śnieg widać :decayed:

Opublikowano

Miałem to pisać. Ja bym bardziej sie skłonił, ku jaśniejszym kolorom, np. żółty, czerwony, biały, a także srebrny.

Na ciemniejszych słabo widać, np. granat, czarny, szary. Za to na nich lepiej śnieg widać :decayed:

nie przesadzaj bo moja wygląda teraz 2x gorzej jak ta b7 wyżej :wallbash:

Opublikowano

No ładnie ładnie.

Ja już zapuściłem ładny brud na autku. Muszę go teraz ususzyć i wtedy cyknę fotkie. :decayed:

Opublikowano

Muszę go teraz ususzyć i wtedy cyknę fotkie. :decayed:

na spota dziś przyjedź w Arkadii jest ciepło uszuszy się moment, a i weź aparat, to cykniesz i mój :kox:

Opublikowano

No ja zrobiłem juz moim szaraczkiem jakieś 1500km od odtatniego mycia i w pracy pytają mnie sie jak to robie ze mam ciągle taki czysty samochód?? :wallbash: poprostu na tym szarym brudu nie widać a ta sól w Anglii nie jest taka jak w PL i samochód sie biały nie robi.

I jak tu wstawić fotke brudnego auta :mysli:

Opublikowano

na spota dziś przyjedź w Arkadii jest ciepło uszuszy się moment, a i weź aparat, to cykniesz i mój :kox:

To dobre jest, może za tydzień przyjadę do Arkadii. :decayed: Tylko że kusi mnie, żeby na święta opłukać auto. Musi mi ktoś to wybić z głowy. :>

Opublikowano

Boże widzisz i nie grzmisz jak można własny samochód doprowadzić do takiego stanu i jeszcze do tego nie myją specjalnie i pewnie jeżdżita po największym błocisku. :angry:

Ludzie opanujta się

Opublikowano

Boże widzisz i nie grzmisz jak można własny samochód doprowadzić do takiego stanu i jeszcze do tego nie myją specjalnie i pewnie jeżdżita po największym błocisku. :angry:

Ludzie opanujta się

Wystarczy w taką pogode w trase polecieć tak z 50km wystarczy żeby nadawał sie do opublikowania :naughty:

Opublikowano

Ludzie opanujta się

Co ile dni myjesz auto?? :naughty::cool1:

Opublikowano

Ludzie opanujta się

Kolega nie myje bo w taką pogode nie wyjeżdza nim z garażu więc nie ma się gdzie zabrudzić :wink4:

Opublikowano

Ale w garażu może się zakurzyć :) Więc coś trzeba sprzątać, samochód albo garaż

Opublikowano

Niby znośnie, ale to było 10km po umyciu autka :wallbash: , a zawsze chciałem mieć czarne autko hehe

0cffcd954e06ba48med.jpg

Opublikowano

W moim garażu stoi i schnie prawdziwa wunderwaffe.. :naughty:

Opublikowano

Ludzie opanujta się

Kolega nie myje bo w taką pogode nie wyjeżdza nim z garażu więc nie ma się gdzie zabrudzić :wink4:

Nie mam garażu a do samej pracy dojeżdżam 200 km dziennie więc się troszeczkę jeździ :naughty:

Co ile myje samochód zależy od pogody,ale zimą 2 razy w miesiącu takie generalne mycie poświęcam na to pół soboty :cool1:

Ale w pracy jest stanowisko do mycia aut i zawsze jak się ostro ufajda to opłukam z błota pośniegowego i soli. :hi:

Opublikowano

Kurna, dzisiaj zrobiłem traskę. Lał taki deszcz, że aż mi się samochód umył. :doh1:

Opublikowano

Wkurzyłem się dziś i podjechałem na myjke. :kox:

Opublikowano

Ludzie opanujta się

Nie mam garażu a do samej pracy dojeżdżam 200 km dziennie więc się troszeczkę jeździ :naughty:

Co ile myje samochód zależy od pogody,ale zimą 2 razy w miesiącu takie generalne mycie poświęcam na to pół soboty :cool1:

Ale w pracy jest stanowisko do mycia aut i zawsze jak się ostro ufajda to opłukam z błota pośniegowego i soli. :hi:

No ja tez dziennie śmigam po 100km do pracy w dwie strony więc wiem jak jest :)

Opublikowano

W tym roku skromnie :naughty:

Nie bardzo to widac na jasnym, ale caly samochód ma nalot z soli, a miejscami tworzą się "wyspy" solne.

To białe na wycierałkach to też sól. :sick3:

img5361r.jpg

Opublikowano

Diego

Przepiękne masz auto w wakacje sprzedaje moją B5 żeby takiej B6 szukać:)