Artur_Audi Opublikowano 4 Stycznia 2008 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Witam kolegów z 3-miasta. Chcialbym znalezc dobry serwis w gdyni lub gdzie indziej w 3-miescie, mozecie mi pomoc??
pre_pl Opublikowano 4 Stycznia 2008 Opublikowano 4 Stycznia 2008 podobno niezły jest vass serwis http://www.vass.pl/
Artur_Audi Opublikowano 4 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2008 Dzięki, sprawdzę. A ktoś korzystał może?? A jak ceny??
mateogda Opublikowano 4 Stycznia 2008 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Jeszcze zależy co potrzebujesz zrobić?
Artur_Audi Opublikowano 5 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2008 Hmm, zdiagnozować brak mocy w końcu.
mr.PiT Opublikowano 6 Stycznia 2008 Opublikowano 6 Stycznia 2008 ten vass to jedyny dobry mechanior w 3m100????? dajcie wiecej namiarów albo kogos co nie kasuje jak za zboze
pre_pl Opublikowano 6 Stycznia 2008 Opublikowano 6 Stycznia 2008 a kto mówił, że Vass jest dobry ? Ja pisałem, że "podobno" - to różnica
mateogda Opublikowano 6 Stycznia 2008 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Jeżeli chodzi o typową mechanikę to swojego czasu Jerzy Chatys ul.Sosnowa 6 a http://www.zumi.pl/431129,Mechanika_pojazdowa._Jerzy_Chatys,Gdynia,firma.html , chyba jeszcze nie wypadł z obiegu tylko niewiem jak u niego z diagnostyką elektroniczną. Swoją drogą jaki ty masz wogóle silnik ADP czy ADR ?
Artur_Audi Opublikowano 6 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2008 Do kogo skierowane jest pytanie pana mateogda??
mr.PiT Opublikowano 6 Stycznia 2008 Opublikowano 6 Stycznia 2008 ja mam dziadulka abc 2.6 v6 ale ostatnio mam klopoty z sondami i cos nikt sobie z tym nie moze poradzic
Artur_Audi Opublikowano 7 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2008 A propos dzwonilem do mechanika w sprawie wymiany uszczelniacza wału korbowego i powiedzial ze trzeba też wymienic kolo pasowe. Czy kolo ma wplyw na nieszczelnosc walu??
pre_pl Opublikowano 7 Stycznia 2008 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Do kogo skierowane jest pytanie pana mateogda?? widzisz co autor wpisał w temacie i co ma w profilu ?
nowy Opublikowano 7 Stycznia 2008 Opublikowano 7 Stycznia 2008 niewiem czy vass jest dobry, bylem u nich kiedys, umowili mnie na konkretny dzien i konkretna godzine, po tygodniu przyjechalem koels wyszedl z vagiem sprawdzil bledy i powiedzial ze nie wie co to może być bo auto jest z instalacja gazowa... Chodzilo o falowanie i problemy z odpalaniem... zalecił wymianę przepustnicy... Pojechałem do gazownika, wyregulowałem gaz, wymieniłem filtry i auto przestało falować.. niestety nadal ma problemy z odpalaniem na zimnym silniku ale już na pewno nie pojadę od nich bo takie diagnozy to ja sobie sam mogę postawić. Niestety nie znam tez dobrego warsztatu który lubi sie bawić silnikami ADP a z tego co sie naczytałem i sam zdążyłem zauważyć to są one bardzo kłopotliwe.
Rekomendowane odpowiedzi