smalls Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Rozbiłem lewy reflektor (tylko klosz), chciał bym kupić sam klosz tylko wszędzie są dostępne klosze pod H4 a ja posiadam Lampe Bosha na H7. W serwisie powiedzieli mi ze na pewno mi nie podejdą klosze na H4 bo one są do Valeo. Zgłupiałem całkowicie. Chce komplet kupić bo już prawy jest okopcony trochę. Audi A4 1998 kombi 1.9 TDI 90KM.
moskal Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 a nie prościej kupić dwie całe lampy uzywki ????
tomaszstn Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Kup sobie całą lampę Boscha, kosztuje grosze a nie będziesz miał problemów z zaparowanym reflektorem lub jak drugi jest kiepski to kup kpl i będziesz miał
smalls Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Dwie lampy używki w Boshu to koszt 150 – 180 zł za 1 szt. Same klosze to koszt 50 zł plus wysyłka. Jak zamontuje na kleju to nie powinny parować. Tylko pytanie czy spasuje klosz z H4 na H7.
Kowi87 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 To moze juz lepiej kupić lampy zespolone z polifta, DEPO nowe kupisz za 330zł na alegro
tomaszstn Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Poszukaj dobrze, popytaj się na forum kolegi Krycha i Inkognito lub też innych. Na pewno ktoś ma i wydawało mi się że nawet do 100zł za kpl można wyrwać. Nie pomogę Ci jesli chodzi o wymianę samego szkła bo ja też mam Boscha a nie mam gdzie porównać z Valeo. Skoro powiedzieli że nie pasuje to mogą mieć rację. Zastanów się jakbyś nie znalazł taniej nad wymianą na zespolone bo za nieco poniżej czterech stówek można wyrwać nówki Depo i wtedy to już
spawacz1 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 popieram kolegą tomasznt ja ma dwie lampoy Solar kaplica jedna zatrzymała dzika i paruje wymienie od razu dwie na nowe Depo nowe soczewki zrobi9ą swoje
Rekomendowane odpowiedzi