tolek85 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 No i w końcu po wizycie u aligatora. Ogółem, autko w dobrej kondycji, turbo w super kondycji (2 lata temu było kupione nowe, mam papiery od Niemca), napinacz puszcza przy okł 3200 obr. ale Ali mówił, że mam to tak zostawić, tylko kupić ori przy kolejnej wymianie. W sumie chyba w miarę zdrowy program, co sądzicie o kreskach?
MAGIC87 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 mozna powiedziec ze ksiazkowo bezpieczny program
tolek85 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2011 mozna powiedziec ze ksiazkowo bezpieczny program własnie dokładnie takie były zamiary
Grisza79 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Tolek wykres jak najbardziej tym bardziej że Ali to robił także zero zastrzeżeń Ale jestem ZA..... żebyś poszedł dalej jeżeli chodzi o MOC. A ty już wiesz co mam na myśli Ps. czekam na jazde próbną .... :gwizdanie:
tolek85 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Wczoraj sobie śmigałem autkiem, fajnie się teraz zachowuje przy 160-190 km/h. No i oczywiście od 50 też Kumpel za mną jeździł i oglądał, no i co najważniejsze, nic nie kopci, delikatnie przy zmianach biegów, ale to oczywiście standard.
wicio150 Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 Ładne kreski bedziesz robil cos jeszcze z moca?
tolek85 Opublikowano 2 Maja 2011 Autor Opublikowano 2 Maja 2011 Ładne kreski bedziesz robil cos jeszcze z moca? Na dzień dzisiejszy, moc zostanie taka, jak wyszła po sofcie. Jest inna lista rzeczy do wyrezania więc póki co to tak będzie latało autko Muszę wsadzić hamulce na tył, stabilizatory, no i zrobić coś z tymi zderzakami :gwizdanie:
reikeb Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 Bardzo ładna seria wyszła i po programie daje rade ale nie zaszkodzi isc w góre Ale widać są ważniejsze rzeczy do zrobienia wiec trzeba rezać
Rekomendowane odpowiedzi