octopus Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Witam jest ktos z Belgii??I chetny na jakies spotkanko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 a gdzie mieszkasz? jest jeden kolega z antwerpii pokson i jeszcze wypsiu ale nie wiem gdzie on urzęduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Wypsiu - Bruksela.. ale generalnie Belgia nie istnieje wpadaj na spoty NL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
octopus Opublikowano 1 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Ja mieszkam 70 km od Bxl i chetnie wpadne na spoty do NL tylko wczesniej musze wiedziec i niema problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacow1985 Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Siemano Czy w Belgii nadal cos sie dzieje w klubie a4?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kb_mucha Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Dolanczam sie do pytania kolegi czy istnieje w be jaki klub i czy moze jakies spoty? ja sie pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norka Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Siemano Czy w Belgii nadal cos sie dzieje w klubie a4?? z tego co mi wiadomo to tam sie nigdy nic nie działo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Dryk Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 może jakiś spocik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot49 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Przyłączam sie, do BXl mam 40 km ktoś chętny wstawić auto na meeting znajomy Belg prosił mnie bym ściągnął mu polskie kluby. https://www.facebook.com/vagunitedindoorshow.be Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekA4 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Jest ktoś chętny na spota?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poitner27 Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 odnawiam temat:) jakas spota w belgii:)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekb Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Witam jestem z pod bxl ale z mila checia przelecial bym sie na jakis zlocik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poitner27 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 witam jacys chetni na spote ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek221 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 witam wszystkich, czy zna ktoś z Was dobrego mechanika w Brukseli i okolicach? Muszę wymienić komplet sprzęgła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jachyr Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Ja siedze w Belgii ale pod sama Holenderska granica do Antwerpi mam 40Km jak cos organizujecie dajcie znac chetnie sie wybiore. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi