33Pietrek? Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 mam problem dzisiaj byłem na przeglądzie i zawieszenie jest jak najbardziej ok, ale jak jadę prosto to czy jadę na luzie czy na biegu słychać jakieś stuki, buczenie, zgrzytanie nie wiem jak to nazwać w przednim zawieszeniu, czy może to być przegub wewnętrzny czy coś innego?
bogdansky Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 może to równie dobrze być łożysko w kole
33Pietrek? Opublikowano 1 Maja 2011 Autor Opublikowano 1 Maja 2011 o tym nie pomyślałem ale dzięki za pomoc
Azazello Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 A może któryś wahacz?? U mnie też wyszło że wszystko niby ok miało być a okazało się że to górny wahacz zobacz czynie masz tam luzów
chris.lkr Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 stuki, buczenie, zgrzytanie to trochę tego słychać najlepiej będzie jak podjedziesz do jakiejś dobrej stacji diagnostycznej i opiszesz mniej więcej co się dzieje.
Arturoo Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Zgrzytanie przy rozwalonym łożysku ?raczej nie... tylko huk jak się łożysko posypało to jak najbardziej zgrzytać może
Rekomendowane odpowiedzi