Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Trzęsie autem -co to może być?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SkOs, czytasz co sie do Ciebie pisze? Sprawdz wydech, robiłeś to?

Moje tez sie trzepie jak jest na dworze cieplej a tym bardziej jak sie fest przygrzeje, to drzy lewarek i cala buda. Wystarczy chwycic wydech i jest spokoj, winna jest plecionka. Sprawdz a potem zadawaj kolejny raz pytanie a nie sprawdzajac poprzednich propozycji.

Opublikowano

Według mnie , stawiał bym na docisk sprzęgła :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Czytal ale plecionka byla wymieniona i bez zmian :)

Opublikowano

Nie chce straszyć ale mi to wygląda na początek dwumasy jak się rozgrzeje to daje o sobie znać spójrz na poduszki skrzyni jak będzie telepało jak drgają no boki to niestety dwumas też takie objawy miałem potem zaczął powoli stukać pozdrawiam.

Opublikowano
  • Autor

ile taka podmianka dwumasu kosztuje ? ;]

Opublikowano

trzeba zwalac troche,no i koszt dwumas,troszke pociagnie po kieszeni

Opublikowano

Miałem to samo , spuściłem trochę płynu ze sprzęgła tzn. przelałem trochę ten układ z 4 razy pedałem i na razie jest OK.

Opublikowano

Może to być coś z pompa, bo swiece w temp ok 10' nie grzeja

swieczki grzeja zawsze 2minuty po odpaleniu obojetnie od temperatury kolego :)
Opublikowano

To ciekawe skoro przekaźnik odpuszcza po kilku sekundach.

Opublikowano

To ciekawe skoro przekaźnik odpuszcza po kilku sekundach.

tak pisze w ksiazce i na forum tez kiedys to ktos potwierdzil :)
Opublikowano

He he, co za ciekawe spostrzeżenie, wymontuj zimą świecę, oprzyj o kadłub na podpiętym przewodzie i włącz zapłon, a mit szybko uleci. 2 minuty obojętne od temp. ale się ubawiłem. :polew:

Opublikowano

He he, co za ciekawe spostrzeżenie, wymontuj zimą świecę, oprzyj o kadłub na podpiętym przewodzie i włącz zapłon, a mit szybko uleci. 2 minuty obojętne od temp. ale się ubawiłem. :polew:

mozemy tak zrobic lecz ty ja bedziesz trzymal wtedy bedzie ubaw :>
Opublikowano

Mogę trzymać, nie ma problemu :>, niczym to nie grozi. Po co wogóle pisać cokolwiek jak się nie jest pewnym. Świeca grzeje do momentu podawania prądu, czyli przy największych mrozach jakieś kilkanaście sekund. W temperaturze dodatniej, powyżej kilu stopni nie grzeje.

Opublikowano

chyba, że mowa o świecach podgrzewających płyn chłodzący, ale żarowe gdyby miały grzać 2 min. po każdym odpaleniu, to wymieniałbyś je co chwilę...

Opublikowano

chyba, że mowa o świecach podgrzewających płyn chłodzący, ale żarowe gdyby miały grzać 2 min. po każdym odpaleniu, to wymieniałbyś je co chwilę...

no niewiem ja tylko napisalem co pisalo w ori ksiazce wiec to juz kwestia dyskusyjna bo pewnie masz racje[br]Dopisany: 05 Maj 2011, 19:35_________________________________________________

Mogę trzymać, nie ma problemu :>, niczym to nie grozi. Po co wogóle pisać cokolwiek jak się nie jest pewnym. Świeca grzeje do momentu podawania prądu, czyli przy największych mrozach jakieś kilkanaście sekund. W temperaturze dodatniej, powyżej kilu stopni nie grzeje.

pisze co pisalo w ksiazce z palca tego nie wyssalem :gwizdanie:
Opublikowano

Panowie semi281 i DeeJay_Kill,

Sam tego nie sprawdzałem i nie wiem jak świece się zachowują... ale myślę, że w słowach kolegi PiterA4 coś jest... wystarczy przejrzeć ten wątek: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=174572.0 :good:

Opublikowano

Sam tego nie sprawdzałem i nie wiem jak świece się zachowują... ale myślę, że w słowach kolegi PiterA4 coś jest... wystarczy przejrzeć ten wątek: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=174572.0 :good:

ooo wlasnie to ten watek co tez czytalem i stad wogole pisalem otym :)
Opublikowano

ooo wlasnie to ten watek co tez czytalem i stad wogole pisalem otym :)

interesująca hipoteza. Ja należę do niedowiarków więc jak będzie okazja to sprawdzę te teorię :przebiegly:

Opublikowano

sprawdz zobaczymy kto ma racje i tyle :naughty: