Skocz do zawartości
IGNOROWANY

RS4 2009

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i dwie przy wydechach ;) taki motyw widzialem w bmw m5 po tuningu przez jakas amerykanska firme ... zamontowali dwie turbiny przy wydechach bo pod maska nie bylo juz miejsca ;) i cos kolo 700km wyszlo hurricane chyba sie nazywalo to bmw ;P wiec moze audi pojdzie ta droga tez .... :polew:

wg mnie pod maska bedzie tam v10 ( troche slabszy zapewne niz w rs6 )... i nie jest wcale za duzy chyba bo przeciez b8 sporo uroslo w stosunku do b7

Opublikowano

Panowie zakończyła sie już produkcja RS4 sedan a kombi pewnie niebawem. Teraz zabierają sie za RS6 wychodzi to póki co z jednej fabryki więc jak czegoś nie zmienią to kolejne RS (4 czy 5) będzie pewnie gdzieś na przełomie 2009/2010 a może nawet 5 lat. W tym czasie może się okazać że model A4B8 już się zestarzał i będzie planowany następca... Moim zdaniem są nikłe szanse na RS4 w B8.

Opublikowano

Panowie zakończyła sie już produkcja RS4 sedan a kombi pewnie niebawem. Teraz zabierają sie za RS6 wychodzi to póki co z jednej fabryki więc jak czegoś nie zmienią to kolejne RS (4 czy 5) będzie pewnie gdzieś na przełomie 2009/2010 a może nawet 5 lat. W tym czasie może się okazać że model A4B8 już się zestarzał i będzie planowany następca... Moim zdaniem są nikłe szanse na RS4 w B8.

Nawet nie tylko z jednej fabryki ale z jednej taśmy produkcyjnej, modele RS4 i RS6 są produkowane zamiennie, czyli reasumując RS4 pojawi sie najszybciej 2011 jak ktos wcześniej wspomniał, po zakończenu produkcji modelu RS6.

Pozdro

Opublikowano

:th: Piotrek98igo RS 4 B7 miał dwie turbiny, mają dołożyć jeszcze dwie??

jestes w bledzie,RS4 B7 to wolnossak bez turbo :wallbash:
Opublikowano

a ja mysle ze rsa 4 nie bedzie ???.. seria A5 zablokowala droge dla cabrio i RS w A4 b8.. mysle ze odpowiednikiem audi RS4 bedzie RS5 a wersji cabrio A5 cabrio.. wiem ze na przyszlosc planowana jest wersja R4 ale to juz inna bajka poniewaz ten samochod w bardzo niewielkim stopniu bedzie przypominal A4 B8 :wallbash:[br]Dopisany: 03 Marzec 2008, 09:34 _________________________________________________jesli chodzi o sprezarki.. to sa takowe w audi RS4 B7 ale tylko i wylacznie w wersji MTM.. hymm ponizej 4 sekund do 100.. musicie koniecznie to zobaczyc:

Opublikowano

a ja mysle ze rsa 4 nie bedzie ???.. seria A5 zablokowala droge dla cabrio i RS w A4 b8.. mysle ze odpowiednikiem audi RS4 bedzie RS5 a wersji cabrio A5 cabrio.. wiem ze na przyszlosc planowana jest wersja R4 ale to juz inna bajka poniewaz ten samochod w bardzo niewielkim stopniu bedzie przypominal A4 B8 :wallbash:[br]Dopisany: 03 Marzec 2008, 09:34 _________________________________________________jesli chodzi o sprezarki.. to sa takowe w audi RS4 B7 ale tylko i wylacznie w wersji MTM.. hymm ponizej 4 sekund do 100.. musicie koniecznie to zobaczyc:

to jest kompresor i tylko wersji MTM a nie seryjnej :th:
Opublikowano

teraz wszystkie te S, RS siakieś takie ogładzone

Opublikowano

Ja jestem ciekawy wersji S w B8 poniewaz podobno maja w nim zamontowac silnik v6 3-litrowy ale za to doladowany i to podwojnie.. wiec mozemy sie spodziewac podobnej mocy w stosunku do b7 ok 350 KM.. ale otrzymujemy za to duzo lzejszy silnik.. I daje sobie reke uciac ze bedzie z wygladu :kox: kox bo widze jak wyglada sam pakiet s-line

Miales pewnie na mysli B8, a nie B7 :cool: * Flyer

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...