K2 Opublikowano 23 Maja 2011 Autor Opublikowano 23 Maja 2011 no zawitałem dzisiaj do tapicera w sobotę powiedział ze już an bank skończy 1 etap będzie za mną 2 etap już zawieziony i będzie go robił w wolnym czasie 3 etap po następnej wypłacie nie ukrywam ze miałem Banana na Twarzy jak zobaczyłem biało czarne kubły z przodu
pastaldo Opublikowano 24 Maja 2011 Opublikowano 24 Maja 2011 no zawitałem dzisiaj do tapicera w sobotę powiedział ze już an bank skończy 1 etap będzie za mną 2 etap już zawieziony i będzie go robił w wolnym czasie 3 etap po następnej wypłacie nie ukrywam ze miałem Banana na Twarzy jak zobaczyłem biało czarne kubły z przodu domyślam sie. Ale jak będziesz jechał po całość to weś ze soba taczkę Bo jak szczena opadnie to żebyś ją miał jak dowieść do domu Było zrobic jakieś pierwsze fotki nawet telefonem i sie pochwalić
Reniu Opublikowano 24 Maja 2011 Opublikowano 24 Maja 2011 nie ukrywam ze miałem Banana na Twarzy jak zobaczyłem biało czarne kubły z przodu No i po to robi się te wszystkie mody, aby satysfakcja była
K2 Opublikowano 27 Maja 2011 Autor Opublikowano 27 Maja 2011 no w sumie moglem zrobić, zrobie kilka po 1 etapie [br]Dopisany: 24 Maj 2011, 21:31_________________________________________________1 fotki tylko przód niestety i boczki jutro będzie etap I obszycia skończony zostanie zamontowana tylna kanapa więcej foto będzie w temacie -----> http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=195273.75 lub kliknij na obrazek w podpisie
K2 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2011 to nie koniec Etap I -fotele przednie -kanapa tylna -boczki -mieszek -gałka zmiany biegów -hamulec ręczny Etap II -konsola środkowa -tunel środkowy -podłokietnik -obicia foteli przednich to z tylu Etap III -schowek pasażera -wszystko od dekora w dol -obudowa kierownicy Etap IV -podsufitka -słupki -tylna polka obecnie 2 etap sie robi u tapicera
K2 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2011 około 15 powinien być 2 etap już po montażu i 3 w toku
Rekomendowane odpowiedzi