kaczekmaster Opublikowano 8 Stycznia 2008 Opublikowano 8 Stycznia 2008 mam w autku chip. czasem jak wdepne pedła do pooru to auto zapierdziela jak głupie. problem polega na tym ze nie zawsze tak jest. czasem wciskam pedał a ono idzie jakby nie było zchipowane. czego to moze byc przyczyna??? przytkane turbo??? czy moze chip najlepiej daje przy okreslonych obrotach???
Ali_TDI Opublikowano 8 Stycznia 2008 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Problemów może być wiele, najlepiej podjedź na diagnostykę i wszystko będzie wiadome. W warszawie masz rogala.
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 8 Stycznia 2008 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Rogal pomoże, pojedź do niego i będzie po problemu. Problemów nie doszukiwałbym się nowym programie.
spanky Opublikowano 9 Stycznia 2008 Opublikowano 9 Stycznia 2008 zapiac Vagine i zrobic pełna diagnostyke ...
baskecior Opublikowano 9 Stycznia 2008 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Brudne kierownice i potężne przeładowanie , ot klasyka ... Wszystko wyjdzie po diagnostyce ...
rzeźnik. Opublikowano 9 Stycznia 2008 Opublikowano 9 Stycznia 2008 a może odnosisz tylko takie wrażenie , u mnie jest tak że jak wcisnę gaz mając leko poniżej 2000 obr ,czyli miejsca gdzie mam max moment to przy przekraczaniu tych 2000 kop jest spory ale jak zmieniam bieg i obr. nie spadają poniżej 2000 obr to nie ma już takiego wrażenia . a idzie w sumie tak samo . myślę że jasno się wysłowiłem [br]Dopisany: 09 Styczeń 2008, 22:53 _________________________________________________ Brudne kierownice i potężne przeładowanie , ot klasyka ... Wszystko wyjdzie po diagnostyce ... o co chodzi z tym przeładowaniem ? [br]Dopisany: 09 Styczeń 2008, 22:55 _________________________________________________aha też mam chipsa na 168km 385 nm
Rogalotti Opublikowano 10 Stycznia 2008 Opublikowano 10 Stycznia 2008 zapiac Vagine i zrobic pełna diagnostyke ... Jeszcze takiego określenia to nie słyszałem . A kolege zapraszam na diagnostyke. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi