Adas Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Najważniejsze zmiany to: brak ograniczen w spożywaniu alkoholu jadę
dobis1 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 jak potwierdzić rezerwację??? od nowa się zapisać czy wystarczy PW z potwierdzeniem (a i do kogo )
jarko Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 to co zapisy otwarte? rezerwacje wpłącać? i zlot będzie? Tak, info w wątku zlotowym jak potwierdzić rezerwację??? od nowa się zapisać czy wystarczy PW z potwierdzeniem (a i do kogo ) Pw do jarka Wystarczy jak mi napiszesz że nadal jesteś chętny i tyle
blind1 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 sorrczak Panowie, ja z mila checia bym dolaczyl ale jak co roku mam wolny lipiec. wiec
Gość -makaveli- Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Poziu jedzie moskal nie jedzie ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(w takim razie odwołujemy zlot
dawix1990 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Troche nie w temacie jestem. Lecz chcialbym sie zapytac czy beda jakies zawody branie sie z tymi samymi silnikami itp. Tak ogolnie sie pytam bo akurat w tym okresie bylbym w polsce wiec chetnie bym zawital:) pozdro
Gość -makaveli- Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Troche nie w temacie jestem. Lecz chcialbym sie zapytac czy beda jakies zawody branie sie z tymi samymi silnikami itp. Tak ogolnie sie pytam bo akurat w tym okresie bylbym w polsce wiec chetnie bym zawital:) pozdro nie będzie żadnego toru/wyścigów możesz brać się z kimś na ten sam kieliszek
Kierownik Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Troche nie w temacie jestem. Lecz chcialbym sie zapytac czy beda jakies zawody branie sie z tymi samymi silnikami itp. Tak ogolnie sie pytam bo akurat w tym okresie bylbym w polsce wiec chetnie bym zawital:) pozdro nie będzie żadnego toru/wyścigów możesz brać się z kimś na ten sam kieliszek ewentualnie szklanki
Patrykbor Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Poziu jedzie Wreszcie poznam na żywo Poziu jedzie moskal nie jedzie ;( Z kim ja o 6 rano jebne se 0,7
Gość -makaveli- Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Z kim ja o 6 rano jebne se 0,7 ochotnicy mogą być
Gość -makaveli- Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 no chyba że po wieczornej integracji tak nas wykrzywi
Rekomendowane odpowiedzi