jarko Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Co podpuszczasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikaa Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Co podpuszczasz ja :gwizdanie: a gdzie tam :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 A wybierasz się na zlot nikaaaaaa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 na liście nie ma, więc tylko podpuszcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubtychy Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 A wybierasz się na zlot nikaaaaaa? A wybiera się :gwizdanie: na liście nie ma, więc tylko podpuszcza I na liście też jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 A wybierasz się na zlot nikaaaaaa? A wybiera się :gwizdanie: na mecz też się wybiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubtychy Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Na mecz to nie wiem,może pojedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 A wybierasz się na zlot nikaaaaaa? A wybiera się :gwizdanie: na mecz też się wybiera jaki mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikaa Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 hubtychy + Monika + Emilka to my [br]Dopisany: 13 Lipiec 2011, 08:25_________________________________________________także jestem na liście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 o w mordę, będzie trzeba się umyć pod pachami i obciąć paznokcie :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 o w mordę, będzie trzeba się umyć pod pachami i obciąć paznokcie :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 o w mordę, będzie trzeba się umyć pod pachami i obciąć paznokcie :naughty: :polew: Myj Myj Poziek [br]Dopisany: 13 Lipiec 2011, 10:12_________________________________________________Powiedzcie mi, co pijecie na zlotach? Wódkę czy Łychę? Bo myślę, co zabrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Łycha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Powiedzcie mi, co pijecie na zlotach? Wódkę czy Łychę? Bo myślę, co zabrać Ty się niczego nie napijesz. Takie koty jak Ty mają zakaz picia od prezesa. Zaczniesz od 2 zlotu ale jak dobrze pójdzie i prezes da się przekonać to i od 3 dopiero, koci synu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 o w mordę, będzie trzeba się umyć pod pachami i obciąć paznokcie :naughty: :polew: Myj Myj Poziek Nie lubisz męskiej "świeżości" :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubtychy Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 o w mordę, będzie trzeba się umyć pod pachami i obciąć paznokcie :naughty: :polew: Myj Myj Poziek [br]Dopisany: 13 Lipiec 2011, 10:12_________________________________________________Powiedzcie mi, co pijecie na zlotach? Wódkę czy Łychę? Bo myślę, co zabrać Podejrzewam że przeleje się wszystko co będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Ja nie wiem co się nosi na ryby, dawno nie byłem... Pewnie jakiś robaczek będzie potrzebny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 A wybierasz się na zlot nikaaaaaa? A wybiera się :gwizdanie: na mecz też się wybiera jaki mecz w sobote jest mecz Zawisza Bydgoszcz - Ruch radzionków w I lidze kto chce to może jechać.tylko że bilety trzeba by kupić w piątek bo w dniu meczu będą masakryczne kolejki bilet - 6,50zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 ja juz widze jak wy pójdziecie na te ryby , mecze itp :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 co nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi