jarko Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 Mój budżet to 30-40 ojro na piwsko. Dopytam jeszcze przyjaciela co pod Londyn wyemigrował, On będzie dobrze wiedział co dla mnie najlepsze
Młody_drog Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 Mój budżet to 30-40 ojro na piwsko. Dopytam jeszcze przyjaciela co pod Londyn wyemigrował, On będzie dobrze wiedział co dla mnie najlepsze Ok to zapytaj się, jak masz budżet 30-40 ojro to coś wybierzemy. Ja ogólnie piwoszem nie jestem, a jak już pije to sobie Budweisera ew Heńka, wynalazków nie pijam chociaż ostatnio dostałem od znajomego skrzynkę Smithwicksa i muszę powiedzieć, że mi zasmakowało
Gość -makaveli- Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 w browary się chcecie bawić czysty spiryt,do tego grzyby w occie i gitara
Młody_drog Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 Te browary to będziemy pić na tych rybach co na nie idziemy (podobno) następnego dnia
wrclaguna Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 Te browary to będziemy pić na tych rybach co na nie idziemy (podobno) następnego dnia Jakie tam rybki beda w tym jeziorku ? nie wiem jaka wedeczke wziasc :gwizdanie:
Młody_drog Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 No właśnie, Makaveli niech się dowie bo my tutaj zapaleni wędkarze, musimy się przygotować jak trzeba
jedrekx Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 na zalewie z tego co wiem to są między innymi szczupaki
lukaszr Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 na zalewie z tego co wiem to są między innymi szczupaki Były wiele lat temu ... teraz to wszystko walą tam siatami.
taktuś Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 na zalewie z tego co wiem to są między innymi szczupaki Były wiele lat temu ... teraz to wszystko walą tam siatami. ojej, no ale chyba szprotki to się ostały ? :polew:
lukaszr Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 Uklejek za to w piz... i jeszcze trochę
moskal Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 nie pier**lcie sie z wędkami , weźcie dobry akumulator ,podbierak na dłuższym kiju , kawałek druta , ponton i ryb bedzie tyle ze po sobotnim wieczorze przy grillu jeszcze w ośrodku pare kilo zostanie :kox: :kox:
wrclaguna Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 Ja wezme pare fajnych blaszek na okonika ........ no i podrywke na te uklejki
lukaszr Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 nie pier**lcie sie z wędkami , weźcie dobry akumulator ,podbierak na dłuższym kiju , kawałek druta , ponton i ryb bedzie tyle ze po sobotnim wieczorze przy grillu jeszcze w ośrodku pare kilo zostanie :kox: :kox: I właśnie przez takich osobników (głównie toruńskich) nie ma ryb w jeziorach :punish: Ja wezme pare fajnych blaszek na okonika ........ no i podrywke na te uklejki A po co blaszki ... wystarczy, że pół zlotu w sobotę rano zamoczy mordy i siury w jeziorze i wszystko samo wypłynie :naughty:
Młody_drog Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 :polew: :polew: Aj tam przecież nikt nie chce łapać nie wiadomo jak wielkich ryb, byle gówno ucieszy mordę po całej nocy libacji :gwizdanie:
moskal Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 I właśnie przez takich osobników (głównie toruńskich) nie ma ryb w jeziorach :punish: Łukaszku nigdy tak nie łapałem , pisze tylko jak bedzie najszybciej
lukaszr Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 Łukaszku nigdy tak nie łapałem , pisze tylko jak bedzie najszybciej Ufffff, a już mnie palec świerzbił na przycisku z napisem BAN :naughty:
moskal Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 Ufffff, a już mnie palec świerzbił na przycisku z napisem BAN :naughty: :shocked: :shocked: Mi ??????? Bana ??? :shocked: :shocked: no co ty ???
jarko Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 nie pier**lcie sie z wędkami , weźcie dobry akumulator ,podbierak na dłuższym kiju , kawałek druta , ponton i ryb bedzie tyle ze po sobotnim wieczorze przy grillu jeszcze w ośrodku pare kilo zostanie :kox: :kox: Odpada... Przy takiej taktyce nawet jednego bełta bym nie zdążył zdykcić
Gość -makaveli- Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 zlot jednak bez Prezesa ;( szkoda
Rekomendowane odpowiedzi