jarko Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Mój budżet to 30-40 ojro na piwsko. Dopytam jeszcze przyjaciela co pod Londyn wyemigrował, On będzie dobrze wiedział co dla mnie najlepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Mój budżet to 30-40 ojro na piwsko. Dopytam jeszcze przyjaciela co pod Londyn wyemigrował, On będzie dobrze wiedział co dla mnie najlepsze Ok to zapytaj się, jak masz budżet 30-40 ojro to coś wybierzemy. Ja ogólnie piwoszem nie jestem, a jak już pije to sobie Budweisera ew Heńka, wynalazków nie pijam chociaż ostatnio dostałem od znajomego skrzynkę Smithwicksa i muszę powiedzieć, że mi zasmakowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 w browary się chcecie bawić czysty spiryt,do tego grzyby w occie i gitara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Te browary to będziemy pić na tych rybach co na nie idziemy (podobno) następnego dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Te browary to będziemy pić na tych rybach co na nie idziemy (podobno) następnego dnia Jakie tam rybki beda w tym jeziorku ? nie wiem jaka wedeczke wziasc :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 No właśnie, Makaveli niech się dowie bo my tutaj zapaleni wędkarze, musimy się przygotować jak trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Ciekawe ilu się utopi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 na zalewie z tego co wiem to są między innymi szczupaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 na zalewie z tego co wiem to są między innymi szczupaki Były wiele lat temu ... teraz to wszystko walą tam siatami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 na zalewie z tego co wiem to są między innymi szczupaki Były wiele lat temu ... teraz to wszystko walą tam siatami. ojej, no ale chyba szprotki to się ostały ? :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Uklejek za to w piz... i jeszcze trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 nie pier**lcie sie z wędkami , weźcie dobry akumulator ,podbierak na dłuższym kiju , kawałek druta , ponton i ryb bedzie tyle ze po sobotnim wieczorze przy grillu jeszcze w ośrodku pare kilo zostanie :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Ja wezme pare fajnych blaszek na okonika ........ no i podrywke na te uklejki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 nie pier**lcie sie z wędkami , weźcie dobry akumulator ,podbierak na dłuższym kiju , kawałek druta , ponton i ryb bedzie tyle ze po sobotnim wieczorze przy grillu jeszcze w ośrodku pare kilo zostanie :kox: :kox: I właśnie przez takich osobników (głównie toruńskich) nie ma ryb w jeziorach :punish: Ja wezme pare fajnych blaszek na okonika ........ no i podrywke na te uklejki A po co blaszki ... wystarczy, że pół zlotu w sobotę rano zamoczy mordy i siury w jeziorze i wszystko samo wypłynie :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 :polew: :polew: Aj tam przecież nikt nie chce łapać nie wiadomo jak wielkich ryb, byle gówno ucieszy mordę po całej nocy libacji :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 I właśnie przez takich osobników (głównie toruńskich) nie ma ryb w jeziorach :punish: Łukaszku nigdy tak nie łapałem , pisze tylko jak bedzie najszybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Łukaszku nigdy tak nie łapałem , pisze tylko jak bedzie najszybciej Ufffff, a już mnie palec świerzbił na przycisku z napisem BAN :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Ufffff, a już mnie palec świerzbił na przycisku z napisem BAN :naughty: :shocked: :shocked: Mi ??????? Bana ??? :shocked: :shocked: no co ty ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 nie pier**lcie sie z wędkami , weźcie dobry akumulator ,podbierak na dłuższym kiju , kawałek druta , ponton i ryb bedzie tyle ze po sobotnim wieczorze przy grillu jeszcze w ośrodku pare kilo zostanie :kox: :kox: Odpada... Przy takiej taktyce nawet jednego bełta bym nie zdążył zdykcić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 zlot jednak bez Prezesa ;( szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi