Młody_drog Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Hugo sie nie pojawi? oo why?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 jakie grzeczne to menu kiełbaska, herbatka, rosołek ........... i szef się wypiął no ale w sumie to ja szefa z % nie widziałam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 i szef się wypiął nie wypiął się....poprostu nie może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 i szef się wypiął nie wypiął się....poprostu nie może w sumie nie musi móc a o powód nie pytałam przecież a ten schoboszczak i reszta mnie też w tym roku ominie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 zlot jednak bez Prezesa ;( szkoda nie masz czego żałować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 zlot jednak bez Prezesa ;( szkoda normalka, wcale mnie to nie dziwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 zlot jednak bez Prezesa ;( szkoda normalka, wcale mnie to nie dziwi zawsze mu coś "wyskakuje" , a to bolący ząb , a to niechciana ciąża , itp itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 zlot jednak bez Prezesa ;( szkoda I dobrze... Jak go znam to pewnie by Nam ryby z wiaderka wyjadał edycja Dopisany: 15 Lipiec 2011, 13:26 Ja wezme pare fajnych blaszek na okonika ........ no i podrywke na te uklejki Weź Ja będę jak Bear Grylls sumy łowił na palec :naughty: Szkoła Przetrwania Południe USA 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 O sk***ysyn hahahaha Jarko ty będziesz tak łowił a ja będę z kamerą za tobą latał. Co sobie ten cały Bear myśli, że my tak nie potrafimy? pfff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Nagramy Naszą szkołę przetrwania :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Niezly jest Bear Grylls ogladalem prawie wszystkie odcinki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 rozumiem że reszta losowo trafia do pokoi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 rozumiem że reszta losowo trafia do pokoi no ja mam nadzieję że ci z małymi dziećmi dostaną przydział do pokoi sami co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 rozumiem że reszta losowo trafia do pokoi no ja mam nadzieję że ci z małymi dziećmi dostaną przydział do pokoi sami co? takie jest założenie,losowo bedą trafiać Ci co jadą solo,lub pary bez dzieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 rozumiem że reszta losowo trafia do pokoi no ja mam nadzieję że ci z małymi dziećmi dostaną przydział do pokoi sami co? takie jest założenie,losowo bedą trafiać Ci co jadą solo,lub pary bez dzieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 rozumiem że reszta losowo trafia do pokoi no ja mam nadzieję że ci z małymi dziećmi dostaną przydział do pokoi sami co? rozumiem że reszta losowo trafia do pokoi no ja mam nadzieję że ci z małymi dziećmi dostaną przydział do pokoi sami co? takie jest założenie,losowo bedą trafiać Ci co jadą solo,lub pary bez dzieci liczę na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikaa Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 rozumiem że reszta losowo trafia do pokoi no ja mam nadzieję że ci z małymi dziećmi dostaną przydział do pokoi sami co? rozumiem że reszta losowo trafia do pokoi no ja mam nadzieję że ci z małymi dziećmi dostaną przydział do pokoi sami co? takie jest założenie,losowo bedą trafiać Ci co jadą solo,lub pary bez dzieci liczę na to także mam taką nadzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 tylko pamiętajcie że ostatnie słowo należeć będzie do właścicielki.....a z Nią będe ustalać szczegóły jak zamkniemy liste chętnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubtychy Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 tylko pamiętajcie że ostatnie słowo należeć będzie do właścicielki.....a z Nią będe ustalać szczegóły jak zamkniemy liste chętnych To pozostaje wierzyć w Twój urok osobisty i dar przekonywania :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi