poziek Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 koniec Zlotu zawsze mam w poniedziałek :naughty: Mylisz dni na literkę "p" - chciałeś zapewne napisać "w piątek". wiesz, ja na Zlotach jestem obecny A Ty ? :naughty:
Młody_drog Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 Będziesz polewał :naughty: Przecież tak ważnej funkcji nie będzie pełnił jakiś tam przyjezdny łepek z zagranicy. Ot tak dla przykładu jakiś młody_z drogi O ty Spoko, ja i tak nie piję
wrclaguna Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 Będziesz polewał :naughty: Przecież tak ważnej funkcji nie będzie pełnił jakiś tam przyjezdny łepek z zagranicy. Ot tak dla przykładu jakiś młody_z drogi O ty Spoko, ja i tak nie piję To i dobrze Poziek zajedzie nowa fure , ponoc jeszcze nie byla polerowana to bedziesz mial w wolnej chwili zajecie
poziek Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 Będziesz polewał :naughty: Przecież tak ważnej funkcji nie będzie pełnił jakiś tam przyjezdny łepek z zagranicy. Ot tak dla przykładu jakiś młody_z drogi O ty Spoko, ja i tak nie piję To i dobrze Poziek zajedzie nowa fure , ponoc jeszcze nie byla polerowana to bedziesz mial w wolnej chwili zajecie o dokładnie, wezmę specjalnie dla młodego jakieś kosmetyki megłajersa
hubtychy Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 Będziesz polewał :naughty: Przecież tak ważnej funkcji nie będzie pełnił jakiś tam przyjezdny łepek z zagranicy. Ot tak dla przykładu jakiś młody_z drogi Zazwyczaj to najmłodszy zawsze polewa :gwizdanie:
jarko Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 Najmłodszy w tym przypadku to conajwyżej może podawać :naughty:
PABLO Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 Będzie ktoś młodszy oprócz młodego droga :?:
hubtychy Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 Najmłodszy w tym przypadku to conajwyżej może podawać :naughty: Ale Wy okrutni jesteście dla niego Będzie ktoś młodszy oprócz młodego droga :?: Tak moja córka
PABLO Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 Tak moja córka Chcesz ją w alkoholizm wciągnąć Dzieci się nie liczą
hubtychy Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 Tak moja córka Chcesz ją w alkoholizm wciągnąć Dzieci się nie liczą Jeszcze za mała bo ma 3 latka dopiero Ale jak się wda w tatusia to będzie dobrą zawodniczką :gwizdanie:
Kierownik Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Będzie ktoś młodszy oprócz młodego droga :?: hmmmm NIEE
lukaszr Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 wiesz, ja na Zlotach jestem obecny A Ty ? :naughty: Ja także - to, że jeden opuściłem, bo nie mogłem to nie znaczy żeby mi tu sugerować, że nie jestem obecny. Ciebie w Jarosławcu nie było (w sumie dobrze, bo spokój był), a mnie w BT więc napiszę w skrócie: :ssij:
poziek Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 wiesz, ja na Zlotach jestem obecny A Ty ? :naughty: Ja także - to, że jeden opuściłem, bo nie mogłem to nie znaczy żeby mi tu sugerować, że nie jestem obecny. Ciebie w Jarosławcu nie było (w sumie dobrze, bo spokój był), a mnie w BT więc napiszę w skrócie: :ssij: Jak ja jeździłem na Zloty klubowe to Ty jeździłeś jeszcze Oplem Omegą... :gwizdanie:...cukiereczku :naughty: :naughty: A jak przyjechałeś na pierwszy swój spot w Wawie na T.O.R.W.A.R.Z.E to bałeś się wysiąść z samochodu... :gwizdanie: A jak wsiadałeś do mojej A4 pierwszy raz to mi się ukłoniłeś i zapytałeś czy możesz Oczywiście czyszcząc sobie przed wsiadaniem buty To tyle adminku
lukaszr Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 A jak przyjechałeś na pierwszy swój spot w Wawie na T.O.R.W.A.R.Z.E to bałeś się wysiąść z samochodu... :gwizdanie: A jak wsiadałeś do mojej A4 pierwszy raz to mi się ukłoniłeś i zapytałeś czy możesz Oczywiście czyszcząc sobie przed wsiadaniem buty I wtedy się obudziłeś A tak w ogóle to może przeanalizujmy jak wyszedłeś z biegiem czasu ? Ja jestem Adminem, a Ty zdegradowanym ... tzn. przepraszam awansowanym na VIP'a Moderatorem :naughty: Kto wie może niedługo awansujesz na Klubowicza albo Władcę Postów :kox:
poziek Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 I wtedy się obudziłeś Stara Gwardia pamięta jak było a Ty zdegradowanym Powiedz to tym wszystkim moderatorom, których wywaliłeś jak zostałeś adminem Zostało ich tu raptem kilku Musieli odejść Kto wie może niedługo awansujesz na Klubowicza albo Władcę Postów Kto wie
Adas Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 dziewczyny nie róbcie OT, to temat o piciu :decayed:
dziadek Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 dziewczyny nie róbcie OT, to temat o piciu :decayed: no co ty trzeba Pozka podkurzyć żeby się otworzył chłopaczyna bo co to za Poziek bez kropka podczas zlotu, a to już tuż tuż :polew:
lukaszr Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Powiedz to tym wszystkim moderatorom, których wywaliłeś jak zostałeś adminem Zostało ich tu raptem kilku Musieli odejść Ja tylko wykonywałem swoje obowiązki - opierd... się i nic nie robili to musieli odejść. Sprawa prosta jak drut :naughty:
poziek Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 nic nie robili to musieli odejść. TO JAK Z BALCEROWICZEM :naughty: :naughty:
lukaszr Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 TO JAK Z BALCEROWICZEM :naughty: :naughty: Mniej więcej P.S. Od razu widać, że pracujesz w programie księgowym, bo zapominasz wyłączać CAPS LOCK
Rekomendowane odpowiedzi