MarianekZg Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 ja juz zamowilem alkohol u naszych poludniowcyh sasiadow [br]Dopisany: 02 Sierpień 2011, 17:21_________________________________________________do odbioru we wtorek wiec ja juz przygotowany klysiu ja mam jeszcze w barku "po góralsku :drunk:" :naughty: więc chyba też przygotowany :decayed: :wink4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 ja juz zamowilem alkohol u naszych poludniowcyh sasiadow [br]Dopisany: 02 Sierpień 2011, 17:21_________________________________________________do odbioru we wtorek wiec ja juz przygotowany klysiu ja mam jeszcze w barku "po góralsku :drunk:" :naughty: więc chyba też przygotowany :decayed: :wink4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 to wy tam będziecie pić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubtychy Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 to wy tam będziecie pić A Ty wytrzymasz bez picia ? Każdy musi pić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 to wy tam będziecie pić Ja będę ciupciał. Nie wiem jak reszta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 to wy tam będziecie pić Ja będę ciupciał. Nie wiem jak reszta Myślisz że Irol wytrzyma dwa dni :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 to wy tam będziecie pić Ja będę ciupciał. Nie wiem jak reszta Myślisz że Irol wytrzyma dwa dni :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 :polew: Ciupciać to sobie możesz sam Ja idę na ryby rano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 :polew: Ciupciać to sobie możesz sam Ja idę na ryby rano Pójdziesz jak Ci pozwolę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 :polew: Ciupciać to sobie możesz sam Ja idę na ryby rano pójdziesz jak Poziek skończy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Nie ma co, nie dam się tak Poźkowi [mod]Pamiętaj na tym forum Poziek pisze sie przez duże 'P' [/mod] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Nie ma co, nie dam się tak poźkowi ładny jesteś chłopczyk. Będzie miał Poziu z ciebie pocieche. Ciesz sie ze ja nie jade :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Tu raczej chodzi o podpis, zdjęcie nie moje lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 poźkowi :shocked: :shocked: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 poźkowi :shocked: :shocked: No tak, zapomniałem, że pOZIEK to guru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 04 Sierpień 2011, 14:26_________________________________________________ Tu raczej chodzi o podpis, zdjęcie nie moje lol poważnie :shocked: :shocked: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 poźkowi :shocked: :shocked: No tak, zapomniałem, że pOZIEK to guru Dla Ciebie synu rumuna to Pan Guru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Dla Ciebie synu rumuna to Pan Guru A wiesz jak nazywa sie syn kurzu i wiatru ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 poźkowi :shocked: :shocked: No tak, zapomniałem, że pOZIEK to guru Dla Ciebie synu rumuna to Pan Guru łał, ale poziom :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi