Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] Wymiana oleju w skrzyni biegów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok dzieki za informacje.. no w sklepie maja tylko 0,5L wiec muszę kupić jakieś 5 butelek jeśli dobrze licze

Opublikowano

mógłby mi ktoś z was powiedzieć w jaki sposób wlać ten olej by jak najmniej go rozlać i się nie gimnastykować? bo myślałem włożyć wężyk w otwór przelewowy i puścić wężyk do góry, ale może jest jakiś lepszy sposób?

Opublikowano

specialne strzykawki są yato np do tego lubposzukaj dużej strzykawki w aptece do tego rurka i heja choć te butelki mają taki łepek wyciągany myślę że też by dało radę ja wlewałem stzrykawką Yato

Opublikowano

Ja spróbuje zwykła, gdzieś w domu mam chyba jeszcze takie 200ml, te strzykawki Yato to są te olejowe strzykawy?

Opublikowano
pamientaj że 0.5L opakowania są ori a podróby podbno 1l tak mi poowiedział znajomy

Co za bzdury...

Opublikowano

z o.5 litrowego opakowania idzie az milo troche pomyslunku i jazda wystarczy wlozyc buteleczke nad wozek i lac po kiego szczykawki?:grin:

Opublikowano

Panowie mam pewien dylemat, ostatnio wymieniłem multitronic na manual i skrzynia przez kilka dni sprawowała sie dobrze czyli biegi wchodziły w jak w nowym aucie. Zaznaczę że w chwili odbierania auta od mechanika było ciepło a teraz jest chłodno i pojawił sie problem, ale tylko na zimnym silniku. Jak sie rozgrzeje to jest wszystko ok. Poza tym zauważyłem iż jak zmieniam biegi na wyższych obrotach to biegi wchodzą rewelacyjnie a jak przy niskich pojawia sie delikatny zgrzyt praktycznie niesłyszalny. Co to mo być????? Mało oleju w skrzyni czy zalany za gęsty olej??????