wojtas-audi Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2006 no kumam kumam :mrgreen: , ten z lewej strony napchalem smaru, teraz musze z prawej strony, sciagac calkiem gume ??
dark79 Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Opublikowano 2 Kwietnia 2006 nie wiem czy sie da ją sciągnąć, ale odchylic i napchać smaru i powinno pomóc
KICHOL Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Opublikowano 14 Kwietnia 2006 U mnie po zimie też się przód odezwał pojechałem do doktora xzrobił strzykaweczką parę zastrzyków pod gumy i cud kochani.....jest CICHO!!!!! :idea:
bratpit Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Opublikowano 14 Kwietnia 2006 U mnie po zimie też się przód odezwał pojechałem do doktora xzrobił strzykaweczką parę zastrzyków pod gumy i cud kochani.....jest CICHO!!!!! :idea: Szybko twa radość zniknie :mrgreen: , bo z reguły to na niewiele się zdaje , na krótką mete tak ale na dłużej najlepiej wymienić na nowy i wtedy będzie spokój.
wojtas-audi Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2006 No u mnie dzieje sie to po myciu autka a dokladniej - jak woda gdzies polece bo wachaczach - to pozniej jak wyschnie, gdzies zostaje woda, albo piasek i skrzypi skrzypi - juz to mam obadane, wachacze sa ok :mrgreen:
adam123456 Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Prostym sp[osobem jest mieć strzykawke i igłe w bardzoprosty sposób wstrzyknąć olej w gumy wachaczy i końcówek i sprawdzać po kolei ja po zimie tez nie mogłem już słuchać tyych pisków i tak zrobiłem i narazie mam spokój zazwyczaj przyczyną takich pisków jest pęknieta guma przy jabkach wachaczy i końcówek jak to zrobisz to będzie ok --pozdrowiam
wojtas-audi Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2006 No dokladnie, strzykawka z igla do tego wd albo inne smarowidlo, i po klopocie, juz wczesniej wlasnie wyprobowalem to i juz nie piska :mrgreen:
Rekomendowane odpowiedzi