Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brudna Zielona :wstydliwy:

dsc6921.jpg

39609154.jpg

99639827.jpg

34381736.jpg

Brudny ale ładny :good:

U mnie czerwony haczyk zagościł :wink4:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 210,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
:good:
Opublikowano

Mocowanie osłony dalej dynda :)

Tak jak mówisz parę cm brak :)

Opublikowano
  • Autor

Mocowanie osłony dalej dynda :)

Tak jak mówisz parę cm brak :)

kórwa, nie mam kiedy sie za to wziąść jutro to moze ogarnę,

no brakuje mi tych paru cm, na następny sezon mam w planie zejść, tak żeby opona się lekko skryła pod nadkolem :good:,

Krycha ty masz podgięte nadkola, czy seria, bo mi już parę razy blachę podgieło, i muszę je podklepać :disgust:

Opublikowano

W miarę możliwości mam zaklepane, ale plastikowe nadkole mnie trzyma by dalej to ogarnąć bez większej rzeźby.

Opublikowano
  • Autor

W miarę możliwości mam zaklepane, ale plastikowe nadkole mnie trzyma by dalej to ogarnąć bez większej rzeźby.

no ja muszę to na wiosnę ogarnąć, zajebałem bo w tamtym roku malowałem całe błotniki :wallbash:, a teraz od nowa robota :thumbdown:, ale teraz odrazu sobie zaklepie kierunek i ten znaczek audi :decayed:, bo mnie to wnerwia, a wskoczy w jego miejsce inne oznaczenie :przebiegly:

Opublikowano

i zmień to radio :tongue4:

Opublikowano

radio moze byc :decayed: co od niego chcesz :gwizdanie: wazne zeby gralo :decayed:

Opublikowano
  • Autor

i zmień to radio :tongue4:

miałem je jeszcze w b3 :kox:, dobrze gra i narazie zostaje, bo mam ważniejsze wydatki :gwizdanie:, a i tak myśle w przyszłośći założyć, konsole z polifta z Navi+ :wink4:, jedyne co to zrobię jej ramkę w czerń i bedzie troszkę, lepiej :cool1:

Opublikowano
  • Autor

jeszcze długo nie :gwizdanie:, moze w następnym sezonie :cool1:[br]Dopisany: 25 Sierpień 2010, 08:09_________________________________________________kratki już świecą :dance:, fotki wkleję wieczorkiem jak mi się uda, bo teraz i tak nic nie widać :przebiegly:

Opublikowano

jeszcze długo nie :gwizdanie:, moze w następnym sezonie :cool1:[br]Dopisany: 25 Sierpień 2010, 08:09_________________________________________________kratki już świecą :dance:, fotki wkleję wieczorkiem jak mi się uda, bo teraz i tak nic nie widać :przebiegly:

ok :good:

Opublikowano
  • Autor

Wojtek, jak rozebrać, ten słupek od kierowcy, chce podprowadzić kable do podsufitki, ale nie wiem jak się za niego zabrać :wallbash:

Opublikowano

on jest na takich zatrzaskach :) najpierw sciagnij uszczelke a pozniej lekko podwazaj jest na takich zaczepach jak plastik od bezpiecznikow :) na spokojnie wyciagniesz :wink4:

Opublikowano
  • Autor

którą uszczelkę?, tą białą materiałową?

Opublikowano

tak dokladnie ta bo z tego co pamietam to ona tam troche bedzie trzymac ten plaskit :) a ja walcze ze zderzakiem :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

no to zaraz idę obadać sprawę, moze zdążę ogarnąć te diody w podsufitce jeszcze dzis :evil:

Opublikowano

no to git :good: a ja jade 5 raz farbe dorabiac :kox: za kazdym razem inny kolor dostaje :wallbash:

Opublikowano

ja jak ciągłem kabel do podsufitowki to pociągłem go za słupkiem od strony szyby czołowej, bo nie chciało mi się całego słupka rozbierać :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

ja jak ciągłem kabel do podsufitowki to pociągłem go za słupkiem od strony szyby czołowej, bo nie chciało mi się całego słupka rozbierać :gwizdanie:

słupek już rozebrany, i złożony, a diody dalej nie zamontowane :decayed:, mam za mało kabla, bo sobie pomyślałem że odrazu sobie poprowadzę kabelki pod podświetlanie nóg, i pod lampki w drzwiach, dzisiaj kupię materiały i jutro rezam :kox:

Wojtek, dawałeś jakieś rezystorki do tych diód :gwizdanie:, a i w mojej lampce od paska, są od środka zaznaczone dwie dziurki, także w nich wyrezam diody :evil: