Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

po jakiego c**ja to wszystko:d :naughty:

bo jest pierdolnięty tak jak ja czy Ty :mysli: ??

:banan::banan2::banan::banan2::banan:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 211 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wreszcie trafilem na jakieś normalne forum :decayed:

chyba sprzedam to moje A3 i zakupie A4 :naughty:

odpuść te felgi , są ładniejsze :wink4:

Opublikowano
  • Autor
:naughty:, raczej się na nią nie doczekasz :wink4:, a pozatym, to padlina jakich na forum wiele :polew:
Opublikowano
  • Autor

:naughty:, raczej się na nią nie doczekasz :wink4:, a pozatym, to padlina jakich na forum wiele :polew:

jedna z najwiekszych na forum :decayed:

Podeslij mi wymiary tych dekielkow, sprawdze sobie i moze bym wzial jak masz za 50 zł :kox:

Do Ciebie też nie bedą raczej pasować, 138mm, średnica zewnętrzna, a 58, wewnętrzna :wink4:

Panowie a orientujecie sie moze jaki to jest model tej feli co wklejałem

1209207569_2

Czy to jest BBS RS GT ? :mysli:

Opublikowano

BBS RX ??

Edit:

Tak BBS RX 2 :decayed:

Opublikowano
  • Autor

BBS RX ??

Edit:

:good:

wheels_bbs_rx2_lg.jpg

Czy to jest BBS RS GT ? :mysli:

:no:[br]Dopisany: 13 Wrzesień 2010, 11:16_________________________________________________

Edit:

dobrze prawisz :good:

http://www.magandturbo.com/pages/wheel.asp?aid=482840124

no teraz dopiero przyczaiłem, że mają większe odstępy między śrubami :gwizdanie:

Ma ktoś może fotkę jak one wyglądają na A4 :mysli:

Opublikowano

z oponami 255/35ZR18

29012008156.jpg

13022008313.jpg

Opublikowano
  • Autor

:thumbdown:, jednak odpuszczam tą fele, nie zaciekwie to wygląda, może przez baloniastą oponę, może przez brak gleby, al nie widzi mi się, chyba że znajdę jakąś fotkę na glebie, i 225/40 :mysli:

z oponami 255/35ZR18

29012008156.jpg

13022008313.jpg

Tu to już całkiem :sick3:, straszny balon wyszedł, jakby ktoś mial na kapciu, 225/40 albo 215/40, to bede wdzięczny :hi:

Opublikowano

O to mi chodziło :kox:

Opublikowano
  • Autor

O to mi chodziło :kox:

:kox:, do końca to sam nie wiem, jakbym wszytsko podliczył co włożyłem i sprzedał moją w serii, to bym miał już polifta pewnie, ale tu mam wszystko porobione, auto jest pewne, a tak to nie wiadomo co kupisz, a dołożyć i tak trzeba, całe szczęście że na forum jest paru większych rezaczy odemnie, mam na myśli między innymi Nosba, i Topora, i dzięki nim stwierdzam że ja jeszcze nie wiele w to auto włożyłem :evil:

Opublikowano

Dim to jest choroba, zarazisz sie to koniec świata, gorzej niż HIV :naughty:

Opublikowano
  • Autor

no a mogłem się nie zapisywać na to forum :confused4:, jeździłbym sobie elegancką serią z 95r. i byłby :kox:, a tak :thumbdown:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

joke :decayed:, oczywiśćie :cool1:[br]Dopisany: 13 Wrzesień 2010, 12:58_________________________________________________

Rezamy Bixa teraz :decayed:

Lampki bedziesz wsadzał czarne :naughty:, jak zrezsz Bixa, to odbłyśnik od długich też maźnij w czarno wtedy bedzie :kox:, ja mam taki plan, jakby mnie naszła wena na rezanie Bixa u siebie, i w miejsce długich, dzienne na DLR :kox:,ale daleko mi do tego, póki co nawet xenia nie mam :polew:

Opublikowano

No widzisz ślepy ( :polew: :polew: )

Ja też bym tak zrobił , za***iście to wygląda pomalowane na czarno :kox:

Opublikowano
  • Autor

No widzisz ślepy ( :polew: :polew: )

Ja też bym tak zrobił , za***iście to wygląda pomalowane na czarno :kox:

Narazie tego nie mam nawet w planach, bo mam kupę innych rzeczy do zrobienia :blink:

Opublikowano

Tu to już całkiem :sick3:, straszny balon wyszedł, jakby ktoś mial na kapciu, 225/40 albo 215/40, to bede wdzięczny :hi:

A czasami kolega Nosb nie miał u siebie tych felg wcześniej? Bo mi się wydaje że to te same i on tam miał jakiś węższy laczek naciągnięty :wink4: Obczaj w jego wątku są zdjęcia. Jak dla mnie BBS RX II na dobrej glebie i naciągniętej oponce wygląda zajefanie :kox: sam choruję na tą felgę :decayed:

Opublikowano
  • Autor

A czasami kolega Nosb nie miał u siebie tych felg wcześniej? Bo mi się wydaje że to te same i on tam miał jakiś węższy laczek naciągnięty :wink4: Obczaj w jego wątku są zdjęcia. Jak dla mnie BBS RX II na dobrej glebie i naciągniętej oponce wygląda zajefanie :kox: sam choruję na tą felgę :decayed:

Za 1100zł, wiszą na allegro, bez opon :wink4:, także cena w miarę przyzwoita :cool1:

Tak NOSB, miał to kółko nawet zapomniałem, fanie to wygląda, ale myślałem że bedzie :kox: w chooj :mysli:

53993313.jpg

Opublikowano

Mi tam sie podoba ten wzór :gwizdanie:

Opublikowano

Za 1100zł, wiszą na allegro, bez opon :wink4:, także cena w miarę przyzwoita :cool1:

Ja bym łykał nawet teraz ale najpierw gwincik, zimóweczki także lipa z kasą... może na wiosnę się skuszę :wink4: Ewentualnie eREs 6 jeszcze mi się podobają choć trochę oklepane już... Ale BBS-y to klasa sama w sobie... i przynajmniej nie ma je co trzecia A4 :decayed: