Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

jak dziala ten przycisk i jak go podpiac to nie jest problem, tylko gdzie go wpiac zeby za duzo nie kombinowac[br]Dopisany: 15 Październik 2010, 21:35_________________________________________________slepy a od przycisku ida takie przewody?

zolty/niebieski

czerwony/fioletowy

czerwony/niebieski

bronzowy

Tak dokładnie takie :wink4:

jak dziala ten przycisk i jak go podpiac to nie jest problem, tylko gdzie go wpiac zeby za duzo nie kombinowac

zajrzyj do pierwszego lepszego watku o montazu zdalnego sterowania CZ w A4 sa opisane kable i kostki ktore za co odpowiadaja

zaraz, bede przegądał te wątki :wink4:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 210,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

zaras Ci schemat podrzuce

Opublikowano
  • Autor
:wink4:
Opublikowano

przejrzyj sobie wydaje mi sie ze to....

guzik.th.jpg

Opublikowano
  • Autor

guzik.th.jpg

bede cos jutro myslał o tym :wink4:, napewno da sie to zrobić :naughty:

Opublikowano

guzik.th.jpg

Da się bo ja tez to zrobiłem ;)) ale jakiś rok temu ;) jak wsadzałem skórę z boczkami ;)

Opublikowano
  • Autor

guzik.th.jpg

Da się bo ja tez to zrobiłem ;)) ale jakiś rok temu ;) jak wsadzałem skórę z boczkami ;)

Pamietasz może gdzie się z tym wpinałeś?

Opublikowano

W kostki w lewym słupku ;) wpiołem się tak jak alarmy zakładają ;) w te same kable ;) z forum wziąłem które to kabelki sterują CZ i do nich podłączyłem ten guziczek ;)

Opublikowano
  • Autor

W kostki w lewym słupku ;) wpiołem się tak jak alarmy zakładają ;) w te same kable ;) z forum wziąłem które to kabelki sterują CZ i do nich podłączyłem ten guziczek ;)

przegądam właśnie wątki o CZ, ale nic nie znalazłem narazie :confused4:

Opublikowano

to jest proste jak kopanie kartofli, w A4 CZ sterowany jest minusem, wystarczy zmusic guzik by przelaczal raz na jeden raz na drugi kabelek mase, kabelki podpiete pod odpowiednie przewody w skrzynce z wtyczkami po lewej w nogach i juz. I pewnie wlasnie ten guzik tak dziala ze jak naciskamy zamknij to puszcza mase na przewod zamykajacy, jak otworz to na otwierajacy

zależy który rocznik bo u mnie jest sterowany na przemian +,- (cały czas na otwartym zamkujest plus a jak się zamknie jest minus) :wink4:

Opublikowano
  • Autor
to jest proste jak kopanie kartofli, w A4 CZ sterowany jest minusem, wystarczy zmusic guzik by przelaczal raz na jeden raz na drugi kabelek mase, kabelki podpiete pod odpowiednie przewody w skrzynce z wtyczkami po lewej w nogach i juz. I pewnie wlasnie ten guzik tak dziala ze jak naciskamy zamknij to puszcza mase na przewod zamykajacy, jak otworz to na otwierajacy

zależy który rocznik bo u mnie jest sterowany na przemian +,- (cały czas na otwartym zamkujest plus a jak się zamknie jest minus) :wink4:

muszę sprawdzić jak jest u mnie, tylko gdzie to można sprawdzić, w którejś z tych kostek przy nogach?

Opublikowano

tam gdzie wpinałeś centralke od pilota te same kabelki możesz też wykorzystać ten kabelek co jest w dzwiach co idzie do zamka

Opublikowano
  • Autor

tam gdzie wpinałeś centralke od pilota te same kabelki możesz też wykorzystać ten kabelek co jest w dzwiach co idzie do zamka

Dzięki wielkie, dzisiaj już tego nie ogarnę, w tygodniu się za to wezmę :hi:

Opublikowano

20 minut roboty :gwizdanie:[br]Dopisany: 16 Październik 2010, 13:48_________________________________________________podjedź do mnie to się wepnie tylku musiałbyś mieć kierowce skrobneło by się małe co nieco :kox:

Opublikowano
  • Autor

20 minut roboty :gwizdanie:[br]Dopisany: 16 Październik 2010, 13:48_________________________________________________podjedź do mnie to się wepnie tylku musiałbyś mieć kierowce skrobneło by się małe co nieco :kox:

to chyba zostawie sobie to rezanie klamki, dozbieram więcej gratów i wpadnę na montaż :drunk:[br]Dopisany: 16 Październik 2010, 13:56_________________________________________________Jakby ktoś słyszał o kierze od S4, na mały wieloklin, to proszę o info, pilnie kupię, może być bez Airbagu, Cena do 400zł z poduchą, kiera może być wychechłana, i tak idzie do obszycia, zależy mi na dobrym stanie poduchy :wink4:

Opublikowano

jak bedziesz wpinal to pstryknij jakas fotke :naughty:

Opublikowano

Wczoraj miałem w bdb stanie za 400zł trza było brać, wisiała z 5 minut w dziale sprzedam :)

Pany co do tej klamki z przyciskiem to gdzie się trza wpiąć dokładnie? Która kostka i które kable. Ten schemat to dla jakiś profesorków, a nie dla przeciętnego zjadacza chleba :)

Opublikowano

Wczoraj miałem w bdb stanie za 400zł trza było brać, wisiała z 5 minut w dziale sprzedam :)

Pany co do tej klamki z przyciskiem to gdzie się trza wpiąć dokładnie? Która kostka i które kable. Ten schemat to dla jakiś profesorków, a nie dla przeciętnego zjadacza chleba :)

:polew::good:

fakt po wuju fest :good:

Opublikowano
  • Autor

Kierkę od Ciebie przyczaiłem dopiero jak ktoś ją łyknął :wallbash:

No a schemat do mnie nie przemawia :thumbdown:, Bede próbował to samemu w tygodniu na chłopski rozum rozwiązać, to jak coś to wkleje fotki :good:

o co chodzi Ci z tym linkiem? :blink: