Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak dobrze pojdzie to to moze w czwartek, wywalam caly sierodek ze swojego i zakladam bose i wyglyszam dzwi...

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 211,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

jak dobrze pojdzie to to moze w czwartek, wywalam caly sierodek ze swojego i zakladam bose i wyglyszam dzwi...

no ja miałem dzisiaj wszystko wywalać, ale -8C mnie odstraszyło :decayed:, ja mam do założenia wiązkę foteli, kable pod wzmaki, no i tą podsufitkę wyciągnąć :naughty:

Opublikowano

slepy to powiedz mi jak z tym twoim autem dajesz je na alledrogo i polujesz na ta piekna poliftowke :>

Opublikowano
  • Autor

slepy to powiedz mi jak z tym twoim autem dajesz je na alledrogo i polujesz na ta piekna poliftowke :>

chyba odpuszczam temat :gwizdanie:, dokładać 10kafli za 4lata młodsze auto chyba bez sensu, chociaż wypas ma suty :slina:, rezam dalej tą i odkładam na drugą furkę :przebiegly:

Opublikowano

slepy co do PW to :kox: ale kasa :decayed: az takim desperatem nie jestem :decayed:

Opublikowano
  • Autor

slepy co do PW to :kox: ale kasa :decayed: az takim desperatem nie jestem :decayed:

no niestety w takiej kasie chodzą do sedana :wink4:, do avanta wisi za 200zł na allegro :wallbash:

a co do lampek, to na przód bym najchętniej wrzucił cos takiego :naughty:

1346149888

ale cena, zabija.... 400zł :rolleyes:

Opublikowano

Wygląda jak piecyk gazowy :D

Opublikowano
:kox: ale cena :decayed: to jak slepy jedziemy z budaprenem i po godz 23 na forum piszemy na bani? :przebiegly:
Opublikowano
  • Autor

Wygląda jak piecyk gazowy :D

przynajmniej by ciepło było :D, ori lampka z b8, tyle że na wypasie szyber, i homelink :decayed:

:kox: ale cena :decayed: to jak slepy jedziemy z budaprenem i po godz 23 na forum piszemy na bani? :przebiegly:

może tak być :kox:

Opublikowano

slepy przekalkuluj sobie dobrze ;)

aktualnie myślę, że koło 11 dostaniesz, bo ceny się umocniły trochę. za 19 wyrwiesz tą 99r na lajcie, masz 4 lata młodsze auto i kompletny full wypas prawie, oraz mocniejszy silnik. to teraz weź sobie swoją i wsadź nowe obszyte fotele + klima + jakieś inne graty i zobacz ile wkładasz. a dalej nie masz nawet połowy tego co ma ta 99r.

Opublikowano
  • Autor

aktualnie myślę, że koło 11 dostaniesz, bo ceny się umocniły trochę. za 19 wyrwiesz tą 99r na lajcie, masz 4 lata młodsze auto i kompletny full wypas prawie, oraz mocniejszy silnik. to teraz weź sobie swoją i wsadź nowe obszyte fotele + klima + jakieś inne graty i zobacz ile wkładasz. a dalej nie masz nawet połowy tego co ma ta 99r.

jest tak, ale to nadal b5 :gwizdanie:, poaztym tam już jest wszystko, to co ja karwa bede rezał :D

Opublikowano

juz nie chce nic mowic ale ja cos dzis kombinowalem z tym budaprenem :decayed: i wiesz co... jak mam tym czym wysmarowac cala podsufitowke i zostawic to w domu to ja dziekuje :decayed: cala rodzina ma banie :naughty: jeszcze dziadki zaczna mi z okien skakac :polew:[br]Dopisany: 27 Grudzień 2010, 22:19_________________________________________________

jest tak, ale to nadal b5 :gwizdanie:, poaztym tam już jest wszystko, to co ja karwa bede rezał :D

dokladnie nie liczy sie tu rok!! :naughty: liczy sie zabawa :kox:

Opublikowano
  • Autor

mówisz że ostro daje :naughty:, na szczęście mam jeszcze pokój nad garażem :gwizdanie:, wstawię sobie piecyk elektryczny i heja :good:

Opublikowano

chyba odpuszczam temat :gwizdanie:, dokładać 10kafli za 4lata młodsze auto chyba bez sensu, chociaż wypas ma suty :slina:, rezam dalej tą i odkładam na drugą furkę :przebiegly:

2 hm.... to co to za fruga bedzie b8 ? :D

Opublikowano

no tak, b5 :decayed: zabawa jest jak coś modzisz, to czemu marudzisz, że byś zmieniał? :angry:

Opublikowano

mówisz że ostro daje :naughty:, na szczęście mam jeszcze pokój nad garażem :gwizdanie:, wstawię sobie piecyk elektryczny i heja :good:

daje daje i to bardzo :wink4:[br]Dopisany: 27 Grudzień 2010, 22:24_________________________________________________

no tak, b5 :decayed: zabawa jest jak coś modzisz, to czemu marudzisz, że byś zmieniał? :angry:

a bo my tak ze slepym mamy taka zimowa chandrę i płaczemy ze polifty by sie zdały :good::wink4:

Opublikowano
  • Autor

2 hm.... to co to za fruga bedzie b8 ? :D

aż tyle nie odkładam :decayed:, narazie rezam to co w razie W, idzie przełożyć do nowej fury, albo wyciągnąć i sprzedać :wink4:, także nie mówię nie :wink4:

bo ciągle myślę zią :naughty:

Opublikowano

pamiętaj, że polifta już nie zatankujesz w biedronce tak jak poczciwego 1z :naughty:

to zbieraj więcej i kupisz coś nowszego innego :wink4: a tą rozsprzedasz z gratów i opchniesz za odpowiednią sumkę :wink4:

Opublikowano

Czasami przychodzi taki dzień, że się dochodzi do wniosku ... to kurfa nie ma najmniejszego sensu :wink4:

Teraz to jeszcze jakiś grosz byś wziął bo za rok ...dwa to wiesz .. czapka śliwek :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

pamiętaj, że polifta już nie zatankujesz w biedronce tak jak poczciwego 1z :naughty:

to zbieraj więcej i kupisz coś nowszego innego :wink4: a tą rozsprzedasz z gratów i opchniesz za odpowiednią sumkę :wink4:

dlaczego nie zatankuję? Moja mama tankuje volvo gdzie popadnie i od 4 lat chodzi jak żyleta :decayed:, zastanawiam sie czy go nie wystawić na allegro, zeby zbadać rynek :mysli:

Czasami przychodzi taki dzień, że się dochodzi do wniosku ... to kurfa nie ma najmniejszego sensu :wink4:

Teraz to jeszcze jakiś grosz byś wziął bo za rok ...dwa to wiesz .. czapka śliwek :tongue4:

no jest tak, ale potem idę do garażu patrze na tą sukę i myślę, k**wa nie :polew:

nie dość że za rok wezmę czapkę śliwek, to jeszcze nie wiem skąd wezmę kasę na dokładkę :decayed: