Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

slepy nie myslales nad malowaniem albo przyciemnieniem przednich lamp lekko na czarno? :evil: bo ja tak wlasnie sobie mysle jak by to wygladalo, nie musi byc jakas wielka czern,tak delikatnie :rolleyes: + do tego kierunki dymione :rolleyes:

lampki póki co zostaja w chromie :wink4:, moze wleci na próbe jakas ciemna folia :mysli:

o foli mysle :wink4: nie chce lamp rozklejac i malowac je matem. jak obkleisz to w kazdej chwili zrywasz i jest tak jak bylo :good:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 20:10_________________________________________________http://allegro.pl/folia-czarna-do-lamp-przednich-hit-100x50cm-i1374755707.html takie cos :wink4:

Dawid to miał u Siebie i mówił że kichowatą się ja naciąga na lampy, trzebaby się pokusić o LaminX :wink4:, ja lampy i tak bede rozklejał, bo trzeba iść za modą i Bixa dorezać :polew:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 211 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

slepy nie myslales nad malowaniem albo przyciemnieniem przednich lamp lekko na czarno? :evil: bo ja tak wlasnie sobie mysle jak by to wygladalo, nie musi byc jakas wielka czern,tak delikatnie :rolleyes: + do tego kierunki dymione :rolleyes:

lampki póki co zostaja w chromie :wink4:, moze wleci na próbe jakas ciemna folia :mysli:

o foli mysle :wink4: nie chce lamp rozklejac i malowac je matem. jak obkleisz to w kazdej chwili zrywasz i jest tak jak bylo :good:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 20:10_________________________________________________http://allegro.pl/folia-czarna-do-lamp-przednich-hit-100x50cm-i1374755707.html takie cos :wink4:

Dawid to miał u Siebie i mówił że kichowatą się ja naciąga na lampy, trzebaby się pokusić o LaminX :wink4:, ja lampy i tak bede rozklejał, bo trzeba iść za modą i Bixa dorezać :polew:

tez to bede robic :decayed: ale moze lamp nie bede rozklejac :decayed:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 20:22_________________________________________________LaminX :mysli: co to? :decayed:

Opublikowano

dobree :good: ale zakup tylko ebay bo na allegro tego nie ma

Opublikowano
  • Autor

zrobic jakąś grupówkę i cena już nie taka straszna :naughty:, ale mi do tego daleko :wink4:

Opublikowano

zrobic jakąś grupówkę i cena już nie taka straszna :naughty:, ale mi do tego daleko :wink4:

mi tez.. narazie robie to co mam w planach i to co mam w garazu... :wink4:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 20:32_________________________________________________jak bys cos wiedzial o zbiorce to nie zapomnij o mnie :decayed:

Opublikowano
  • Autor

mi tez.. narazie robie to co mam w planach i to co mam w garazu... :wink4:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 20:32_________________________________________________jak bys cos wiedzial o zbiorce to nie zapomnij o mnie :decayed:

ok, spoko, zrobiłem liste modów i zamknęła się póki co w 20 punktach :gwizdanie:

Opublikowano

Ja się zastanawiam nad tą folią na tylne lampy po I-szym lifcie :mysli: czy będzie dobrze widać że świecą... bo na diodowe mnie nie stać póki co :gwizdanie:

Opublikowano

ok, spoko, zrobiłem liste modów i zamknęła się póki co w 20 punktach :gwizdanie:

ja w 14 jak narazie ale znajac zycie bedzie tego wiecej :gwizdanie: :wink4:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 20:41_________________________________________________

Ja się zastanawiam nad tą folią na tylne lampy po I-szym lifcie :mysli: czy będzie dobrze widać że świecą... bo na diodowe mnie nie stać póki co :gwizdanie:

mowisz o tej do przyciemnienia na czarno czy o jakiejs czerwonej??

Opublikowano
  • Autor

ja w 14 jak narazie ale znajac zycie bedzie tego wiecej :gwizdanie: :wink4:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 20:41_________________________________________________

mowisz o tej do przyciemnienia na czarno czy o jakiejs czerwonej??

czerwona jak dobrze pójdzie zagośći w tym roku u mnie na stałe :evil:

Opublikowano

to co klapa wpadnie? :decayed:

Opublikowano
  • Autor

mam taką nadzieje :decayed:

Opublikowano

ja juz po tobie nie bede papugowac i USA klapy nie kupie :decayed: a lampy szybciej pomaluje w czerwien i polerka :decayed:

Opublikowano
  • Autor

ja juz po tobie nie bede papugowac i USA klapy nie kupie :decayed: a lampy szybciej pomaluje w czerwien i polerka :decayed:

narazie pustka na allegro w tym temacie, jak się nie uda kupić to bedzie rzeźba :evil:

Opublikowano

narazie pustka na allegro w tym temacie, jak się nie uda kupić to bedzie rzeźba :evil:

lepiej zebys kupil ori USA :decayed:

Opublikowano
  • Autor

lepiej zebys kupil ori USA :decayed:

tyle że ori USa, jest przedliftowa,no zobaczymy jeszcze, do tego daleko :decayed:

Opublikowano

a to polifta chcesz wsadzic? :naughty: znajac ciebie to to"daleko" jest juz blisko :naughty:

Opublikowano
  • Autor

a to polifta chcesz wsadzic? :naughty: znajac ciebie to to"daleko" jest juz blisko :naughty:

tak byłoby najlepiej, bo jest otwierana elektromagnesem, i nie ma guziora :evil:

Opublikowano

ooo jeszcze końcówki wydechow musze nowe zapodac albo te poprawic :decayed:

Opublikowano

a patrzcie żelowiec znów zajrzał :gwizdanie: sorry za OT.

A można poznać plany tego SWAPA +/-

AVF i 6 skrzynia :wink4: jak do niego dojdzie, nic pozatym sensownego nie widzę :wink4:

slepy nie chcesz zderzaków poliftowych? :decayed:

za darmo chętnie :tongue4:, masz coś na horyzoncie po pieniadzach :naughty:

może może :przebiegly: rozglądam sie i czekam aż gosc zmieknie :tongue4: zabieram dokladke od polifciaka z..... i reszta moze isc dla ciebie :good:

jak bedziesz wiedział coś konkretnie to daj znac :wink4:, narazie i tak mam ograniczony budżet, ale ostatnio Mojej na spocie spodobał się poliftowy zderzak i może coś się uda zdziałać w tą stronę :decayed:

ja ci mówie całe autko ci sprzedam bo się jej spodobało :decayed: