Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[A4 B6] Ile mm ma listwa chromowa wokol szyb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Super czekam na szczegółowe zdjęcia. Tylko ciekawe czy nie oblezą za jakiś czas.[br]Dopisany: 27 Luty 2008, 18:13 _________________________________________________Kurcze wojtas męczę cię ale podaj linka do aukcji albo na pw. Bo w/w użytkownik ma tyle tych listew że nie wiem które będą ok. I jak możesz to ile Ci m poszło. A robota extra gratki.

Opublikowano

WOW :shocked: wygląda jak orginał :slina: też takie chcę :wallbash: jesli możesz to wstaw lepsze foto :notworthy:

Ile metrów tych listew i które to?

Opublikowano
  • Autor

A więc na strone szerokiej listwy (14mm) idzie 2,60 m , jedna wiec nie starczy ( niestety ) Wiec kupilem 2 x 14 mm ( link : http://www.allegro.pl/item318926556_listwy_listwa_chrom_5_metrow_boczna_14mm_14_mm_d_.html )

oraz 1 x 9mm ( 8metrow - starczy spokojnie na dwie strony - link : http://www.allegro.pl/item318925891_listwy_listwa_chrom_8_metrow_szer_9mm_9_mm_hit.html )

To są dokladnie te listwy ktore zamowilem, a wiec wychodzi 10 metrów - 14mm listwy oraz 8 metrów - 9mm listwy

Lepsze fotki postaram sie wrzucic jutro lub pojutrze

Opublikowano

Nie wiem dla mnie to ...kwestia gustu,ale to jest Audi! a nie BMW czy calibra...

Opublikowano
  • Autor

Nie wiem dla mnie to ...kwestia gustu,ale to jest Audi! a nie BMW czy calibra...

Ale co Ci nie pasuje ? Porownaj sobie zdjecie z ori ramkami do tych :wink4: Ja tutaj nic z bmw nie widze i widziec nie chce . a Dac 1000 zl za kawalek chromowej ramki to przesada :gwizdanie:

Opublikowano

ehhe ramki wokol szyb byly montowane ori wiec niema starchu ze pomyla twoje A4 z bwm :gwizdanie: no ale dobrze mowisz to kwestia gustu

wojtas-audi wrzuc foty jak najszybciej bo chce zobaczyc jak to wyszlo bo tez planuje w nastepnym tyg kupic te ramki :th:

Opublikowano

Mi się pomysł wojtasa podoba i zgadzam się z nim :th: niczym się nie różnią od orginałow przynajmniej na zdjęciu nie wiem jak jest w realu :)

Aha sorry róznią się od orginałów (ceną :polew: )

Opublikowano

ehhe no dokladnie roznia sie cena :naughty: czekamy na foty

Opublikowano

Wiecie nie chcę nikogo urazić ale wiem jak jak wygladają chromy z metra.Wcześniej miałem Passata w orginalnych chromach i kupe kasy mnie to kosztowało.Wygladał jak piszecie koxs.

Pojawiło się kupe Pasatów w chromie tylko jakim... z metra.Dlatego piszę o tym.Myślę że co orginał to orginał i czasami nie warto :)

Opublikowano
  • Autor

ale wiem jak jak wygladają chromy z metra

Wszystko zalezy jak i co sie montuje .... W A4 B5 rowniez robilem takie cus tylko ze nie wygladalo to za dobrze - szczegolnie chodzi o laczenia ..... Wytrzymalosc - nie moglem na nic narzekac, wszystko sie trzymalo . Tutaj troche sie pomeczylem, laczenia wyszly w miare ok, wiadomo to nigdy nie bedzie ori , ale mysle ze i tak warto .... Tylko trzeba uwazac przy zakladaniu, zepsuc latwo :wink4:

Poki co wrzuce jeszcze fotki dla porownania - bez i z "chromami"

19a.jpg

19b.jpg

Opublikowano

Walnij dokładne foty i wtedy wszystko będzie widać :th:

Opublikowano

Wiesz chromy z metra?po prostu kupuje się na metry...

często jestem na giełdzie w Krakowie i są tam takie dwa stanowiska z gadzetami... :th:[br]Dopisany: 27 Luty 2008, 22:43 _________________________________________________

ale wiem jak jak wygladają chromy z metra

Wszystko zalezy jak i co sie montuje .... W A4 B5 rowniez robilem takie cus tylko ze nie wygladalo to za dobrze - szczegolnie chodzi o laczenia ..... Wytrzymalosc - nie moglem na nic narzekac, wszystko sie trzymalo . Tutaj troche sie pomeczylem, laczenia wyszly w miare ok, wiadomo to nigdy nie bedzie ori , ale mysle ze i tak warto .... Tylko trzeba uwazac przy zakladaniu, zepsuc latwo :wink4:

Poki co wrzuce jeszcze fotki dla porownania - bez i z "chromami"

19a.jpg

19b.jpg

A tak bez urazy jaką masz folię na szybach i ile procent?

Opublikowano

No całkiem niezłe, rzeczywiście na tych fotkach jak ori. wyglądają... I tak porównując zdjęcia to chyba czarny avant wygląda lepiej z tym chromem, zwlaszcza jak ma satynowe relingi i ciemne szybki... WROCŁAWSKA KLASA... :naughty: pozdr.

Opublikowano

dobra robota.. gratuluje.. :th:

nigdy tego nie robilem ... te stare gumowane listwy trzeba wyciagac??

Prosimy o wiecej zdjec.. :)

Opublikowano
  • Autor

Nie wyciaga sie tych gumowych listew. Przyciemnienie hmm nawet niewiem ile procent, byly 4 rodzaje koloru, jasny, ciemniejszy, ciemny i czarny calkiem, i tyl caly jest w przedostatnim kolorze -ciemnym, a przod od kierowcy i pasazera o stopien jasniej .[br]Dopisany: 28 Luty 2008, 13:27 _________________________________________________Nie wyciaga sie tych gumowych listew. Przyciemnienie hmm nawet niewiem ile procent, byly 4 rodzaje koloru, jasny, ciemniejszy, ciemny i czarny calkiem, i tyl caly jest w przedostatnim kolorze -ciemnym, a przod od kierowcy i pasazera o stopien jasniej .

Opublikowano

Witam.

Wojtas-Audi twoja obróbka tych listew rewelacyjna !!! Nie wiem czego niektórym się nie podoba. Avanty bez listew chromowych to jak rower bez koła :blink: :>. Elegancko wygląda bryka i to samo robie w swoim B5 Avant 97', nie mogłem sie doczytać i mam pytanie czy wymiary będą te same tych listew?? bo jeszcze dziś bym zamawiał, bo właśnie tego szukałem. pozdro

Opublikowano
  • Autor

czy wymiary będą te same tych listew?? bo jeszcze dziś bym zamawiał, bo właśnie tego szukałem. pozdro

Oj tego Ci nie powiem, mierzylem w B6 , w B5 nie wiem jakie sa wymiary, zmierz jakie sa ori te czarne i takie same kupisz chromowe :wink4:

Opublikowano

Wojtas kiedy będą te lepsze zdjęcia bo doczekać się nie mogę i wacham się mychą nad opcją kup teraz :notworthy:

Opublikowano
  • Autor

Wojtas kiedy będą te lepsze zdjęcia bo doczekać się nie mogę i wacham się mychą nad opcją kup teraz :notworthy:

:naughty: Jutro po poludniu zrobie i wrzuce

Ale i tak twierdze ze warto warto warto, maly szczegol a zmienia samochód :gwizdanie:

Opublikowano

Może i mały szczegół ale nieźle zmienia optykę, tym bardziej w ciemnych autkach :cool: