Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[A4 B6] Ile mm ma listwa chromowa wokol szyb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Może i mały szczegół ale nieźle zmienia optykę, tym bardziej w ciemnych autkach :cool:

Tak jak mowisz, sam jeszcze jestem w szoku :polew:

Opublikowano

Zastanawiam się czy nie taniej kupić na metry?? metr kosztuje 4,50zł. max długość 8 metrów.

Opublikowano
  • Autor

Zastanawiam się czy nie taniej kupić na metry?? metr kosztuje 4,50zł. max długość 8 metrów.

Niewiem moze i tak :wink4:

Opublikowano

Już raczej jestem zdecydowany, chociaż czekam jeszcze na twoje fotki:) ciekawi mnie jak wykończyłes te zaokrąglenia :naughty:?? pozdro

Opublikowano

dla mnie :slina: gitara :th: czekam na foto z realizacji i też biorę się do roboty

[br]Dopisany: 28 Luty 2008, 22:12 _________________________________________________hmmm... a czy do b5 będzie taka sama szerokość i długość co do b6? czy też nie :blink:

Opublikowano

Też już pytałem o to, trzeba zmierzyć i będzie spoko.

Opublikowano
W sedanie B5 na górze jest 5 mm a na dole 15 mm

ktos juz wczesniej o tym pisal

Opublikowano
  • Autor

Oto oczekiwane fotki :wink4:

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

5.JPG

Opublikowano

Teraz by sie jeszcze przydaly dla porownania, zdjecia z bliska ori listewek.. :th:

Opublikowano

akurat przed chwilą widziałem ori z bliska i troche inaczej wygląda, jednak widać że nie ma tych czarnych gumek pod spodem w ori, ale z daleka prawie tak samo... na serio nieźle Ci to wyszło...

Opublikowano

Wojtas-Audi u ciebie jeszcze przydałoby sie walnąć taką listewke chromową na drzwiach, nad listwą fabryczną, wtedy to już by było cudo. dzięki za fotki

Opublikowano
W sedanie B5 na górze jest 5 mm a na dole 15 mm

ktos juz wczesniej o tym pisal

spoks dzięki nie zauważyłem :notworthy:

Opublikowano

Wojtas-Audi u ciebie jeszcze przydałoby sie walnąć taką listewke chromową na drzwiach, nad listwą fabryczną, wtedy to już by było cudo. dzięki za fotki

Nie bardzo złapałem o które miejsce ci chodzi kolego?

Wojtas nieźle nieźle. Wiadomo ori wygląda jak ori :)

Możnaby popracować nad łączeniem na tylnej szybce a tak to ok wygląda..

Opublikowano

fajnie wygladaja te aluminoiowe listwwki , gorne wygladaja jak orginalne , dolne w orginale chyba sa jednak troche szersze i przydalo by sie zeby zakrywaly cala ta gume u Ciebie nie do konca tak jest ale i tak niezle :th:

Opublikowano
  • Autor

Ori mają 15 mm , a te 14 mm wiec nie duza roznica , laczenia mozna dopracowac - kazdy wedlug wlasnych doswiadczen, kazdy wedlug swojego pomyslu :wink4: onion007 Tez nie wiem o co Ci chodzi ? :decayed: Wystarczy malowanie dokladek w przyszlym tyg i felgi :>

Opublikowano

Oj mniejsza z tym :tongue4: kiedys może znajde zdjecie przykładowe to podrzuce. :rolleyes:

Opublikowano

Wiem że to wszystko rzecz gustu,ale z tego co się oriętuję Audi nie montuje takich seryjnych.

Opublikowano
  • Autor

Wiem że to wszystko rzecz gustu,ale z tego co się oriętuję Audi nie montuje takich seryjnych

Tez niewiem o co chodzi, ale zadnych listew juz nie daje, ewentualnie obudowy lusterek chrom i to wsio z chromu, listew itd :decayed: