Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Czy warto kupic tor CARRERA ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Mam taki mały dylemat mam dwóch synów 5 i 7 lat i zachciało im się kupic tor samochodowy CARRERA . I związku z tym chciałbym się dowiedziec czy może ktoś ma taki tor i czy takie małe dzieci dadzą sobie radę z tą zabawką .

Z góry dzięki za podpowiedzi :hi: :hi:

Opublikowano

Jak byłem mały to miałem taki tor, zabawa była przednia :kox: 5 i 7 latki to już są rozgarnięte dzieci i powinny sobie poradzić bez problemu z układaniem, rozkładaniem itp. toru.

Opublikowano

jak się ogarną to będą robić zawody w domu

286967.3.jpg

także przemyśl to :cool1:

a tak na serio, uważam że to przednia zabawka, a i Ty się pobawisz znając życie :wink4:

Opublikowano

cha cha z tymi paniami to bym się pobawił takim torem :slina::shocked::slina::shocked:

a tak serio to dzięki za podpowiedzi i pewnie trzeba zamówic na allegro no i bawic się :hi: :hi: :hi: :hi:

Opublikowano

Ojciec jak pracował jeszcze w tedy w czechosłowacji zakupił mi (małemu brzdącowi) taki tor ,,autostrade" piękna sprawa, zabawa była przednia. Kumple przesiadywali u mnie od rana do wieczora. Mój mały bandyta ma zaledwie 5 miesięcy ale jak podrośnie na pewno kupie mu (nam :gwizdanie:) taką zabawkę :wink4:

Opublikowano

Tez kiedyś taki miałem z toru można było ułożyć zaledwie z 3 kombinacje ale do dziś tęsknie za tamtymi chwilami ;( :good:

Opublikowano

Ja też czekam aż mój mały podrośnie, a wtedy tory wyścigowe i samochody zdalnie sterowane pójdą w ruch :kox:

Opublikowano

Zdecydowanie samochody na zdalne sterowanie sprawiają dzieciakom więcej frajdy. Tory szybko się nudzą. Nie tak dawno kupiłem taki tor dla dzieciaków znajomej i bardzo szybko odstawiły go w kąt.

Opublikowano

Kolkov :good: :good: :good::polew: :polew: :polew: o kur... za***ista podpowiedz - sorry za OT.

Opublikowano

zdalnie sterowane terenówy to jest bajer :kox: tez sie mozna scigac a do tego robic im hopy, zjazdy, mosty i co tylko sobie wymysla.. ja stawialbym na cos takiego. na carrerze jezdzilem i moim zdaniem nuda, zawsze wygrywa ten samochodzik, ktorego stwórcą byl bardziej kumaty i sumienny chinol :decayed:

Opublikowano

Miałem taki tor jak ten tylko, że zamiast wiaduktu miał skocznie :naughty: Z chęcią znów bym się pobawił :kox: Pamiętam, że nie można było na pełnym gazie wejść w zakręt zaraz po skoku bo auto wpadało w poślizg i wylatywało za tor :naughty:

3831848_1.jpg

Opublikowano

Tor już jest i na razie się bawia ale pewnie ze dwa dni i na strych .

Za wszystkie podpowiedzi dzięki ( zabawa jest przednia :naughty: :naughty:)

:hi: :hi: