Łukasz 23 Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 Aż miło oglądać teraz jak czyste autko Piękna sztuka
MatteoAlessandro Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 silnik wymiata i tyle powiem, akurat to jedyne co bym zmienił w mojej sztuce :-)
czester Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 Auto mega i na wypasie osobiście tylko ten czarny znaczek jakoś mi nie leży.
Miszka82 Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 a to ABT na klapie skąd się wzięło ( i nie chodzi mi o to że ktoś przykleił )
Roger_35 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2011 Witam, Mam fakturę na 1200€ z ABT za "motorsteuerung regelung" z 2005 roku, jak również książkę serwisową ABTa. Auto jest również w ich bazie (sprawdziłem mailowo). Przy kluczyku jest brelok ABT (profeska nie jakiś fajans z Allegro), a na podłodze dywaniki z logo ABT (identyczne jak te, które sprzedają na swojej stronie). Myślę więc, że właściciel w Niemczech szukał "serii" w tym motorze, jako, że powszechnie wiadomo, silniki te mają z tym kłopot.
leon_stalowawola Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 piękna jak czysta to aż miło popatrzeć chętnie się zamienię za swoją
Reggi Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Kierownica fajnie zrobiona aczkolwiek nie rozumiem połączenia białego elementu z paskiem u góry.
variocustoms Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 miód malina - autko bardzo ładne
Rekomendowane odpowiedzi