Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] montaż fabrycznego subwofera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

odświerzam, Ale pytanko jest takie gdzie znajde na forum temat demontaż subwofera ?? jakieś foto?

Opublikowano

Twoje radio niema takiej możliwości. Zamontuj concerta i wtedy będziesz musiał zrobić aktywny tył. Tylko pytanie czy to się opłaca bo jakość tego suba jest bardzo przeciętna.

Co do demontażu to pamiętaj że wzmacniacz w subie zasila również tylne głośniki. I po zdemontowaniu suba będziesz musiał przerobić instalację.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Opublikowano

Nie potrzeba Ci nic, to jest bardzo proste, znajdź wątek wymiana amorków z tyłu w Avancie, jak wyciągniesz tylny boczek to tylko kilka nakrętek i suba masz na wierzchu :wink:

Opublikowano

bo kurcze przy mocnym basie lekko mi ''zacharczy-drga'' na zewnątrz slychac te odglosy i kombinuje co to.

Opublikowano
:doh: nie popatrzyłem a Ty masz B7, ale zasada montażu, demontażu ta sama :wink: Sprawdź czy na każdym rodzaju muzyki, jakie źródło, audio, mp3? Czasami są słabej jakości i na głośniku to słychać :kox:
Opublikowano
witam mam pytanie posiadam radi o fabryczena w moim Audi Gamma CC

Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

chciałbym podlaczyc pod nie fabryczna tube ,subwofer

Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

nie wiem tylko czy moje radio ma taka moziwosc i jaka wiazke musialbym piscic

prosze o pomoc

da sie u mojego ojca w avancie z takim radiem dziala sub i wszytskie glosniki, instalacje ma fabrycznie pociagnieta