Mario22 Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 Witam. Miało być Audi jest Seat cóż... stosunek rocznika do ceny zrobił swoje.. i tak oto mamy: Seat Leon Top Sport Rok 2005 1,9TDi 130 KM Wypas średni czyli: WERSJA TOP SPORT Felgi 17 cali Klimatronik Pełna elektryka wraz z skladanymi lusterkami Tempomat Seat Sound system (6 glośników i wzmacniacz wszystko ori Seat) ABS ASR ESP Kubełki Sportowy zawias fabryczny 4x air bag Oto pare fotek poogladowych: Furke już mam jakieś 2 tygodnie i... Katalizator został już usunięty... Wskaźnik doładowania zamontowany... Dokładka od Cupry zamontowana... Teraz program w Comp Sporcie i powoli przymiarki do IC... No i tak to porezal Patryk...
hornet Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 Leaon fajny.... bardziej mi się podoba niż ten nowy. Czy top sport nie powinien mieć 150 KM ? Czy to cupra miała 150 ?
Miszka82 Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 tak zostaje jak jest czy będziesz coś robił przy nim ? fajny sprzęcik graty
Mario22 Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Opublikowano 18 Maja 2011 Leaon fajny.... bardziej mi się podoba niż ten nowy. Czy top sport nie powinien mieć 150 KM ? Czy to cupra miała 150 ? Top Sporty miały 130 KM i 150 KM, mi tez lepiej podoba sie ta wersja niż jej następca.
Gość Damian A4 Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 No coż - Ciesz się bezawaryjną jazdą jak to bywa w przypadku Seata :good: Choć nowy Leon jak dla mnie miażdży suty
Mario22 Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Opublikowano 18 Maja 2011 tak zostaje jak jest czy będziesz coś robił przy nim ? fajny sprzęcik graty Powiem tak wszystko zależy od funduszy nie mniej moim zdaniem super baza pod jakiekolwiek zmiany np: Ciemne szyby Felgi 18 cali z Cupry Zawias gwint Zmiana Intercoolera Chip Wydech tyle starczy.... :gwizdanie:
stanley Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 tak zostaje jak jest czy będziesz coś robił przy nim ? fajny sprzęcik graty Powiem tak wszystko zależy od funduszy nie mniej moim zdaniem super baza pod jakiekolwiek zmiany np: Ciemne szyby Felgi 18 cali z Cupry Zawias gwint Zmiana Intercoolera Chip Wydech tyle starczy.... :gwizdanie: co do FMICa, to wiesz - mam ładny sprzęt na to :gwizdanie:
MARCIN607 Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 fajny leoni,- do nas na s[poty chłopaki leonami przyjeżdzają- leon mają tylko jeden minus noim zdaniem- taki smutny środek ale z zewnątrz :kox: top sport powinien mieć 150 ARL
miron78 Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 top sport powinien mieć 150 ARL nie prawda[br]Dopisany: 18 Maj 2011, 23:01_________________________________________________Cupra występowała tylko w benzynie FR (formula racing) 150ps TS (top sport) 130 lub 150ps
Mario22 Opublikowano 19 Maja 2011 Autor Opublikowano 19 Maja 2011 ASZta spokojnie programem na 170KM zrobi Dokładnie a do tego jeszcze zmiana coolera i wycięcie EGR-u i bedzie nawet wiecej niż to 170 KM...
Staszek20VT Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 top sport powinien mieć 150 ARL nie prawda[br]Dopisany: 18 Maj 2011, 23:01_________________________________________________Cupra występowała tylko w benzynie FR (formula racing) 150ps TS (top sport) 130 lub 150ps Też nie prawda... Była wersja Cupra 4 z silnikiem 1.9 TDI ARL i 1.8T 180KM oraz 2.8 V6 204KM. Kolegi wersja to taki fabrycznie podrabiany TS z końcówki produkcji. Jak Seat kończył produkcję Leona 1M to ładował pakiety TS/FR oraz Cupra R do różnych wersji silnikowych. Stąd takie małe zamieszanie z tym. Widzę, że Leonek jest tu też popularny to i swojego ex przedstawię Aha, Seat Sound System nie ma swojego wzmacniacza, jest radio i 8 głośników, grających jak na serię bardzo fajnie
Miszka82 Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 Mario pokaż jak to w środku się prezentuje
DOGI Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 Gratulacje furka prezentuje się bardzo ładnie trzeba przyznać- robić program i latać. To teraz z Mironem grupowo kupujecie gnojówkę
Cezarrr Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 Fajny fajny:) Przed kupnem Audioli rozglądałem się za takim tylko FRka, obejrzałem 2 i zwątpiłem:) takie padło i koniec koncem staneło na Audi. Wracając jeszcze do Leona to moim zdaniem ma jednego minusa, wnętrze. Deczko wieje poprzednią epoką. Fura git. Bezawaryjności życzę. Pozdr...
Miszka82 Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 Fajny fajny:) Przed kupnem Audioli rozglądałem się za takim tylko FRka, obejrzałem 2 i zwątpiłem:) takie padło i koniec koncem staneło na Audi. Wracając jeszcze do Leona to moim zdaniem ma jednego minusa, wnętrze. Deczko wieje poprzednią epoką. Fura git. Bezawaryjności życzę. Pozdr... to już wiadomo czemu Mario wrzucił tylko fotki zewnątrz
Cezarrr Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 Fajny fajny:) Przed kupnem Audioli rozglądałem się za takim tylko FRka, obejrzałem 2 i zwątpiłem:) takie padło i koniec koncem staneło na Audi. Wracając jeszcze do Leona to moim zdaniem ma jednego minusa, wnętrze. Deczko wieje poprzednią epoką. Fura git. Bezawaryjności życzę. Pozdr... to już wiadomo czemu Mario wrzucił tylko fotki zewnątrz Rozgryźliśmy kolegę Wszystko jest kwestią gustu, a to było moje odczycie i nie każdy musi się z tym zgadzać Jak to mówią: Jeden woli córkę a drugi teściową
Mario22 Opublikowano 19 Maja 2011 Autor Opublikowano 19 Maja 2011 Fajny fajny:) Przed kupnem Audioli rozglądałem się za takim tylko FRka, obejrzałem 2 i zwątpiłem:) takie padło i koniec koncem staneło na Audi. Wracając jeszcze do Leona to moim zdaniem ma jednego minusa, wnętrze. Deczko wieje poprzednią epoką. Fura git. Bezawaryjności życzę. Pozdr... to już wiadomo czemu Mario wrzucił tylko fotki zewnątrz Nie wrzucilem bo nie zrobilem ale zrobie z reszta na zywo zobaczycie... wiadomo nie jest to B8 ale wszystko na swoim miejscu... mi się podoba ale to oczywiscie kwestia gustu... Niektórzy ocenia na piatkowym zlocie..
Miszka82 Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 Fajny fajny:) Przed kupnem Audioli rozglądałem się za takim tylko FRka, obejrzałem 2 i zwątpiłem:) takie padło i koniec koncem staneło na Audi. Wracając jeszcze do Leona to moim zdaniem ma jednego minusa, wnętrze. Deczko wieje poprzednią epoką. Fura git. Bezawaryjności życzę. Pozdr... to już wiadomo czemu Mario wrzucił tylko fotki zewnątrz Nie wrzucilem bo nie zrobilem ale zrobie z reszta na zywo zobaczycie... wiadomo nie jest to B8 ale wszystko na swoim miejscu... mi się podoba ale to oczywiscie kwestia gustu... Niektórzy ocenia na piatkowym zlocie.. no B8 na pewno nie ale czy chociaż B5 na dobrym wypasie
Rekomendowane odpowiedzi