songo321 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2011 tak jak pisałem wcześniej w samochodzie zostały wymienione wszystkie przewody podciśnieniowe zawór n75 wymieniony,turbina w 100% sprawna,przepływka też 100% sprawna dolot ok katalizatora brak,EGR zaślepiony. Jeżeli chodzi o Elektromechanika to jest to zaufany człowiek wiec nie naciąga mnie na kasę. Sam osobiście demontowałem komputer i wymieniałem przewód ciśnieniowy w starym była spora ilość oleju i w czujniku też Wiec Drodzy Formowicze Proszę was o jakiś kontakt skąd można kupić taki czujnik może ktoś z was posiada na sprzedaż. Czekam na informacje.
vauxhall95 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Podmien ECU i bedzie wiadomo,zrob logi na poczatku.
songo321 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2011 nie można przełożyć ECU ponieważ imobilojzer wszystko rozłączy Wiec przekładka ECU nie wchodzi w grę. Potrzebny jest mi ten czujnik lub uszkodzone ECU ze sprawnym czujnikiem. Logi były wykonywane już pisałem że wszystko jest sprawne oprócz tego czujnika.
vauxhall95 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 hehe kto Ci takich glupot naopowiadal.Immobilaizer to tylko przystosowujesz do ecu, 5sekund trwa.
songo321 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2011 turbina dobrze jest złożona ponieważ jak została podłączona na krótko to samochód szedł jak burza. Nie wiem ile razy mam to samo pisać że wszystko jest sprawne w 100% oprócz tego czujnika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SkOs Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 ale nie rozumiesz tego ze czujnik u Ciebie znajduje sie w ECU ?
vauxhall95 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Opublikowano 14 Czerwca 2011 przeciez mowie-PODMIEN ECU!!!!!!!!!!!!!!!!
songo321 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2011 z miła chęcią był podmienił Ecu tylko nie mam skąd
vauxhall95 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Opublikowano 14 Czerwca 2011 podjedz na spota w swoim regionie to ktos podmieni i bedzie wiadomo.
songo321 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2011 komp został podmieniony i samochód szedł jak nowy. Panowie podajcie mi jakies namiary skąd można kupić ten czujnik
vauxhall95 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 czujnika nie kupisz tylko zmiana ecu,skoro podmieniles to kup ecu i masz po sprawie.Niewiem czemu ty szukasz dziury w du....
spanky Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 komp został podmieniony i samochód szedł jak nowy. Panowie podajcie mi jakies namiary skąd można kupić ten czujnik bardzo coezko jest dostac taki czujniki ... ale mozesz poszukac na allegro , latwiej bedzie kupic identyczny sterownik ... podaj numer swojego to moze u mnie gdzies sie wala taki ...
Rekomendowane odpowiedzi