cougarr2 Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 witam posiadam napinacz paska wielorowkowego i chciałbym okreslić jego producenta nigdzie nie ma zadnych numerów oprócz rolki prowadzacej 038 145 278 i PA 66 GB 40 jest tez numer na podstawie GD -ALSi9Cu3 jest koś w stanie powiedzieć producenta tego napinacza ?
adamspeed01 Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 spróbuj tutaj, wyszukaj wg mumeru : http://sklep.intercars.com.pl/#/dynamic/uni/ws_tecdoc_2tab.php?wit=SKLEP&call=daj_tdGrupyS¬itle=1
cougarr2 Opublikowano 22 Maja 2011 Autor Opublikowano 22 Maja 2011 lipa nie moge takiego numeru znaleść moze to jakiś NO NAME
marewel Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 Kupiles chinczyka nawet tego nie zakladaj.
Martinor Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 No niestety jest to jakiś ryżowy zamiennik... Jak chcesz coś lepszego to masz tu numer SKF-a VKM 31013.. Pozdr
marjon Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 odgrzewam kotleta:wink: kupiłem napinacz do afn firmy niby oryginał ina. pudełko ina, na płaczczyźnie napinacza zeszlifowana powierzchnia- niby starte znaki audi. na boku nadrukowany napis 1047 13 308 MUB, na plastikowym kółku żadnej firmy, na łożysku napisy 6203DUM18A NSK POLAND, zapłaciłem 208zł. może ktoś po tych napisach stwierdzić czy to rzeczywiście ina???
ADHDmfe Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 w pudełkach INA (zestawy naprawcze jak i osobno) można znaleźć przebite fanty od Febi, SKF, NSK (ze znanych) itp, w pudełkach Febi można znaleźć SKF a jeśli chodzi o tarcze hamulcowe to zdarzyło się już, że z fabryki przyszły przyszły do nas przebite numery, ale ciężko było dojść kto to produkował.., Lamforder ma przebite oryginały z tego co do tej pory zaobserwowałem, a HP-topran ma wszystko pomieszane
Rekomendowane odpowiedzi