Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jak serwis ASO spalił mi moją kochaną audi - z cyklu prawdziwe historie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlatego mu odpisałem tak a nie inaczej.

Jeden nie zmierzi mieć auta po drobnej obcierce czy poważniejszym remoncie silnika nawet, a drugi będzie jeździł nawet z rysą przez całe auto. Ale chyba nikt nie chciałby mieć auta po pożarze. :confused4:

Opublikowano

szyba mogę pomóc, jeśli chcesz, znam gościa co sprowadza samochody, żeby nie było nie moja rodzina :) ale gość uczciwy!! od niego mam swoje a4, i moja familia kupowała od niego, nie sprowadza złomu, możesz sobie coś zamówić u niego albo z nim jechać na germany, i powtarzam nie oszust!! gwarantuje 100 % zadowolenia!!

Opublikowano
:shocked: ło kur wa czegos takiego jeszcze nie słyszałem
Opublikowano
  • Autor

Nie byłbym sobą gdybym nie opowiedział Wam dalszej części historii :)

Na początku lipca wystosowałem oficjalne pisma do Ingolstadt, Kulczyka oraz ASO NOMA2 Katowice.

Jak to w życiu bywa, na poważnie potraktowano mnie tylko w Ingolstadt :) Przed chwilą otrzymałem od przedstawiciela maila informującego mnie, że sprawa wymaga rozpoznania od strony serwisu w Polsce i czas odpowiedzi może się wydłużyć.

Niby nic, ale i tak cieszę się, że ktoś tam w tak ogromnej firmie potraktował mnie poważnie i wziął to pod uwagę :)

Będę informował o dalszych losach :)

Opublikowano

:oklaski:

Opublikowano
:good: cieszymy sie :)
Opublikowano

Nie byłbym sobą gdybym nie opowiedział Wam dalszej części historii :)

Na początku lipca wystosowałem oficjalne pisma do Ingolstadt, Kulczyka oraz ASO NOMA2 Katowice.

Jak to w życiu bywa, na poważnie potraktowano mnie tylko w Ingolstadt :) Przed chwilą otrzymałem od przedstawiciela maila informującego mnie, że sprawa wymaga rozpoznania od strony serwisu w Polsce i czas odpowiedzi może się wydłużyć.

Niby nic, ale i tak cieszę się, że ktoś tam w tak ogromnej firmie potraktował mnie poważnie i wziął to pod uwagę :)

Będę informował o dalszych losach :)

bądz pewien ze ze jakis czas ktos z Poznania odezwie sie do Ciebie

mój ojciec 4 lata temu walczył z audi A8 i cała ta biurokracja

auto w ciągu 10 miesiecy 37 razy jechało do serwisu na lawecie

cyrki były z elektroniką, silnikiem, zawieszeniem, alarmem, nawet z szybami i szyberdachem, wszystko wariowało

auto robili a za kilka dni awaria telefon, laweta i wio

było nowe i kupione w salonie w Polsce

pisma, interwencje, telefony, kazdy miał w du...pie,

po kilkunastu naprawach nawet wpisów do ksiazki nie chceli robic, ale stary sie uparł i wpisywali

poszło w koncu pismo do fabryki ze scanem i opisami

w ciagu 3 dni było info ze zabierają auto, nie chcieli zadymy, bo w pismie była informacja

że tresc pisma została równiez wysłana do pisma: Auto, Moto und Sport w DE (co oczywiscie nie było prawda)

dali nowe auto, ale stary pojezdzil nim 7 miesiecy i sprzedał

Opublikowano

O chryste tyle kasy wydał i takie cyrki.. :confused4:

kase ?????

a wiesz ile nerwów ???

stary pozniej wpadł w taka paranoje ze bał sie jechac z Ustki do Słupska :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

To jest właśnie Polska -> wspaniały kraj :decayed:

Opublikowano

gówno się zdarza :gwizdanie: :disgust:

Opublikowano

ale tych gówien było za dużo... Ile takich historii było na Turbo Kamerze... Była taka historia, że gość chciał coś zrobić w Polsce. Zwodzili go, uwalali, w końcu pojechał do Niemiec i mu to zrobili... Tylko nie pamiętam o co chodziło...

Opublikowano

ale tych gówien było za dużo... Ile takich historii było na Turbo Kamerze... Była taka historia, że gość chciał coś zrobić w Polsce. Zwodzili go, uwalali, w końcu pojechał do Niemiec i mu to zrobili... Tylko nie pamiętam o co chodziło...

a wiesz ile jest historii, kiedy to jakiś fałszywy klient przyjeżdża do ASO i próbuje im wmówić, że zj***ali mu to i tamto ?

Najpierw kupi auto po jakimś wielkim dzwonie, albo nieudolenej przeróbce a ang. - dzieją mu się różne dziwne rzeczy, na które nikt nie potrafi nic powiedzieć, a później przyjeżdża do ASO na wymianę np. termostatu po czym wraca po 20 km, że aso zj***ało mu pół samochodu..... NO i później jest turbo kamera itp

Nie bronię tutaj żadnego z warsztatu, ale takich i podobnych historii jest mnóstwo :wink4:

Opublikowano

takie qurestwo tez sie zdarza

ale ja pisalem o nowym aucie kupionym w salonie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

w Niemczech to nie do pomyślenia tam by oddali z nawiązką jak nie sąd i szybki proces nie ma że boli, tylko u nas taki syf podobno jesteśmy w Unii?