policja78 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2008 Próbowałem dzisiaj wykasować błąd lecz bez rezultatu, pojawiał się ponownie. Może jakoś aktywować poduszki, bo widze że były wymieniane ( mam nową kierownice skórzaną i sklejoną zaślepke pasażera) ?
sokolnh Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 powód złego zapalanie znalazłes w swoim temacie w diagnostyce vag kąt wtrysku do przestawienia
policja78 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2008 Właśnie musze pojechać do jakiegoś warsztatu z komputerem, którego u mnie nie ma... Gdzieś trzeba poszukać.[br]Dopisany: 29 Styczeń 2008, 00:27 _________________________________________________A co mam zrobić z błędem występującym w poduszkach ? Kontrolka airbag nie świeci się, moge je jakoś aktywować ?
Musashi Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 sprawdzales kable?[br]Dopisany: 30 Styczeń 2008, 17:27 _________________________________________________sprobuj wejsc do modułu 15 >> funtion 10 i sprawdzasz kanały: wartosc 0 to poduszka aktywna, 1 nieaktywna. zerknij tez tutaj http://www.ross-tech.com/vag-com/cars/airbag-coding.html
policja78 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2008 Kabli nie sprawdzałem, ponieważ troche się obawiam odkręcać poduszki. O co chodzi z tymi kanałami ? W VAG-u zauważyłem też że przed dokonaniem skanowania można zaznaczyć funkcje including airbag, co ta funkcja oznacza ?
Musashi Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 przeciez nie robisz skanowania tylko wchodzisz w moduły. i wybierasz moduł 15 i dalej. poczytaj nt VAG, w dziale FAQ diagnostyki
Rekomendowane odpowiedzi