Gość -makaveli- Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 E32 fajna ,ale to już nie to samo co jednak kultowe E38
djbinek Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2011 E38 kultowa będzie za 5-6 lat, teraz jeszcze sporo tego jeździ. Kultowa to jest E32 czy Audi V8
pitman Opublikowano 15 Czerwca 2011 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Graty fury szkoda tylko że nie czarna
Gość mmcv Opublikowano 15 Czerwca 2011 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Super auto , mnie najbardziej rozwalil ten samochod jak zamknolem w nim drzwi w trakcie cholernej ulewy ... Nastala taka cisza ze do dzis ja pamietam ...jakbym sie zamknol w kabinie dzwiekoszczelnej cos pieknego ... ajak plywala po krakowskich dziurach ...ehhh . Panowie pitolicie ze to najladniejszy model ... Jest ladna owszem , nastepny model nie byl tak udany ale ..F01 robi robote :kox:
djbinek Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2011 Super auto , mnie najbardziej rozwalil ten samochod jak zamknolem w nim drzwi w trakcie cholernej ulewy ... Nastala taka cisza ze do dzis ja pamietam ...jakbym sie zamknol w kabinie dzwiekoszczelnej cos pieknego ... ajak plywala po krakowskich dziurach ...ehhh . Panowie pitolicie ze to najladniejszy model ... Jest ladna owszem , nastepny model nie byl tak udany ale ..F01 robi robote :kox: Co do tej ciszy, to troszkę przesadziłeś ale podkreślam "troszkę" - za to różnice między a4 b5 są znaczne (wiem wiem, nie ma co porównywać, nie ta klasa samochodu, ale...) Co do zawieszenie, to mimo 18tek i leciutkiej gleby, fura jest bardzo komfortowa. Pozdrawiam!
Gość mmcv Opublikowano 15 Czerwca 2011 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Co do tej ciszy, to troszkę przesadziłeś ale podkreślam "troszkę" - to zalezy od opcji wyposazenia ...bo z tego co wiem tam montowali podwojne szyby czy cos w ten desen :gwizdanie: :gwizdanie:
pawel1380 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Kiedyś jak chwile miałem 540 w 2000 roku to marzyłem o takiej siódemce.. Bardzo ładna
djbinek Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2011 Co do tej ciszy, to troszkę przesadziłeś ale podkreślam "troszkę" - to zalezy od opcji wyposazenia ...bo z tego co wiem tam montowali podwojne szyby czy cos w ten desen :gwizdanie: :gwizdanie: No to teraz już znamy odpowiedź - jechałeś prezydenckim krążownikiem szos z podwójną szybą Kiedyś jak chwile miałem 540 w 2000 roku to marzyłem o takiej siódemce.. Bardzo ładna No 540 to bardzo fajne autko, najlepszy jest w tym silnik i jego duża moc w stosunku do lżejszej niż E38 budy. Też myślałem na 4Litrowym silnikiem, jednak wygrał rozsądek - 2.8 będzie troszkę tańszy w utrzymaniu no i ścigać się nim nie chcę
Nowak_zg Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 fajna 7, bedziesz wymienial fotele na te "lamane" komfortowe ? jest sporo smaczkow w ktore mozna te auto doposazyc od foteli po pierdolki typu drewno na slupku miedzy drzwiami w srodku. zreszta pewnie sam doskonale to wiesz szkoda tylko ze nie 740i :gwizdanie:
djbinek Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2011 fajna 7, bedziesz wymienial fotele na te "lamane" komfortowe ? jest sporo smaczkow w ktore mozna te auto doposazyc od foteli po pierdolki typu drewno na slupku miedzy drzwiami w srodku. zreszta pewnie sam doskonale to wiesz szkoda tylko ze nie 740i :gwizdanie: Powiem Ci, że nie chcę nic dłubać - dłubałem przy A4 B5 i mimo włożonej kasy to fura i tak nie zyska na wartości. Co do tych bajerów to na dzień dzisiejszy wychodzę z założenia, że lepiej poszukać dłużej na allegro i dać 2-3 tysiące więcej, niż kupić taniej i potem wkładać w modyfikacje czy naprawy, aczkolwiek nie ukrywam ,że cholernie mnie kusi żeby zacząć rzeźbić w tym E38 (no taką mam naturę). Dlatego proszę mnie nie podpuszczać Pozdrawiam! P.S. Link do fotek mojej B5tki: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=47669.msg516760#msg516760
Reniu Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 No to teraz na brak miejsca nie możesz narzekać... chyba, że do parkowania Wpadnij na jakiegoś spota, chętnie obejrzę i dam się przewieźć
djbinek Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2011 No to teraz na brak miejsca nie możesz narzekać... chyba, że do parkowania Wpadnij na jakiegoś spota, chętnie obejrzę i dam się przewieźć Dopiero w październiku będę w Polsce, ale jak by to miało się zmienić, za prawdę powiadam Ci dowiesz się jako pierwszy
Gość mmcv Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 No to teraz już znamy odpowiedź - jechałeś prezydenckim krążownikiem szos z podwójną szybą na to wyglada bo mowie do tej pory mam ta wszechobecna cisze w glowie ...cos pieknego
grzes1150 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 siódemka powinna mieć musowo pod blachą V8
Gość -makaveli- Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 siódemka powinna mieć musowo pod blachą V8 równie dobrze każde A4 powinno mieć 1.9TDI pod blachą .... bezsensu
djbinek Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2011 No bez sensu, tym bardziej że E38 7.28 ma prawie identyczne osiągi co A4 B6 1,8T.
Gość -makaveli- Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Binek a jak blacharka się trzyma :?: wyskakują pęcherzyki :?: bo według mnie to najsłabszy element modelu widziałem wiele egzemplarzy mocno skorodowanych głównie przy progach i tylni pas pod zderzakiem ciekawe jak się trzymają te ostatnie roczniki 99/00/01
Rekomendowane odpowiedzi