Opublikowano 7 Listopada 201015 l Zapraszam do Siedlec, pojedziemy do Biedronki :decayed: Ale ten mój zderzak sie rózni [br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 15:12_________________________________________________ Teraz lepiej
Opublikowano 7 Listopada 201015 l Autor Krzyniek nie widziałeś tej srebrnej B5 na obwodnicy zapakowanej po sufit jak d*pę za sobą ciągnęła? widziałem ją w lewym lusterku :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 15:54_________________________________________________ WPR w Tedeiczku Wyprzedzałem ją Goniła za wami jak wlecieliscie na obwodnice no coś tam próbował gonić
Opublikowano 8 Listopada 201015 l Ło i kowi jest;-) ale masz fmic [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 16:55_________________________________________________zamieniłeś fury
Opublikowano 8 Listopada 201015 l Ło i kowi jest;-) ale masz fmic [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 16:55_________________________________________________zamieniłeś fury to Krzyńka padło :gwizdanie:
Opublikowano 8 Listopada 201015 l Autor Ło i kowi jest;-) ale masz fmic [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 16:55_________________________________________________zamieniłeś fury to Krzyńka padło :gwizdanie: licz się ze słowami
Opublikowano 8 Listopada 201015 l Ło i kowi jest;-) ale masz fmic [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 16:55_________________________________________________zamieniłeś fury to Krzyńka padło :gwizdanie: licz się ze słowami hehe chyba nie sądzisz że się przestraszą :tongue4:
Opublikowano 8 Listopada 201015 l góral powiem Ci że jeden liść załatwi wszystko :gwizdanie: liść łopata jeden c**j
Opublikowano 8 Listopada 201015 l góral powiem Ci że jeden liść załatwi wszystko :gwizdanie: liść łopata jeden ch***j :polew:
Opublikowano 8 Listopada 201015 l góral powiem Ci że jeden liść załatwi wszystko :gwizdanie: jeszcze tydzień po by we łbie dzwoniło
Opublikowano 8 Listopada 201015 l PS. szczególne pozdrowienia dla ..... YKK :polew: :polew: :polew: a jak i jeszcze flaszka mu się należy za sumienne wykonywanie narzuconych mu procedur i wzorowe sprawowanie :notworthy: napisałem pismo do Krzysztofa Jarzyny -który jest szefem wszystkich szefów, ale kimże jest wysłannik YKK, który jest de facto nad nim w firmowej hierarchii? Wg niektórych źródeł można rościć przypuszczenia, że mamy być może do czynienia z samym "Bogiem". Nie jest to jednak wiadomość sprawdzona. :wink4:
Opublikowano 16 Listopada 201015 l Witam zapraszam do zakupu ręczników plażowo-klubowych http://www.a4-klub.pl/smf/recznik_plazowy_1_tura_zbieramy_chetnych-t87352.0.html
Opublikowano 18 Listopada 201015 l Chłopaki w niedzielę spocik w Siedlcach, jest okazja żeby wpaść i się zrewanżować. Napijemy się wódeczki, wpadną jakieś dupeczki albo odwrotnie....