Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Garwolin i okolice spot........

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w grę wchodzi tylko niedziela

no to łuków odpada bo oni w piątki...

to raz sobie zrobia w niedziele, albo porostu spot konkurencyjny, tylko jeśli ma to być 100pro w łukowie to przydal by sie jakiś wodzirej organizator znajacy to miasto, bo ja kompletnie nie znam łukowa, nie było mi tam dane jeżdzic :polew:

Opublikowano

to raz sobie zrobia w niedziele, albo porostu spot konkurencyjny, tylko jeśli ma to być 100pro w łukowie to przydal by sie jakiś wodzirej organizator znajacy to miasto, bo ja kompletnie nie znam łukowa, nie było mi tam dane jeżdzic :polew:

ja Cię doprowadzę gdzie trza :cool1: :gwizdanie:

Opublikowano

ja Cię doprowadzę gdzie trza :cool1: :gwizdanie:

to jak by co piszesz sie :naughty: moze uda sie zoorganizowac jakiś naprawde wiekszy spocik w tym łukowie :naughty: na lubartowskim dałem hasło, poszedł pw do kolegi prometeo :naughty: teraz tylko czekać na odezwy jak reszcie to sie widzi :rolleyes:

Opublikowano

to jak by co piszesz sie :naughty: moze uda sie zoorganizowac jakiś naprawde wiekszy spocik w tym łukowie :naughty: na lubartowskim dałem hasło, poszedł pw do kolegi prometeo :naughty: teraz tylko czekać na odezwy jak reszcie to sie widzi :rolleyes:

Zaraz na AKP rzucę chłopakom hasło znam Pawlo_ z AKP lataliśmy razem do Kronach myślę że ogarną no i od nas z Łukowa jest kolega "a4_2.8" czy jakoś tak :)

Jak polecę na rodzinne strony znowu w week to zajadę :wink4: Po drodze mam :) A z LRA 25 km czyli 10-12 minut drogi :decayed:

Opublikowano

W Łukowie nic ciekawego niema, w Siedlcach fajne foczki są :tongue4: Ja w sobotę będę miał czas, niedziela tak sobie...

Opublikowano

W Łukowie nic ciekawego niema, w Siedlcach fajne foczki są :tongue4: Ja w sobotę będę miał czas, niedziela tak sobie...

no to kupa bo w niedziele raczej spot byłby :gwizdanie:

Opublikowano

Ja bym powiedział, że odwrotnie. W Łukowie kiedy nie jestem to kark strzela...

Opublikowano

To ja widocznie o złych godzinach bywałem w Łukowie :wink4:

Będę coś kombinował żeby w niedziele się udało bo już tak się zarzekam że będę będę a mnie niema.

Opublikowano
  • Autor

To ja widocznie o złych godzinach bywałem w Łukowie :wink4:

no jak bywasz na Ul. rogalińskiego to się nie dziwię :decayed::polew: :polew:[br]Dopisany: 11 Październik 2011, 17:45_________________________________________________

Ja bym powiedział, że odwrotnie. W Łukowie kiedy nie jestem to kark strzela...

może on studentki w siedlcach widział .. :wink4:
Opublikowano

Miło że pomyśleliście o Mińsku :embarrassed::decayed: ja wczoraj zakończyłem kilkudniową zabawę ze zmianą nagrzewnicy i przy okazji pojawiło się parę nowych modów :naughty: Frania nie widziałem już uu u uuuu.. Może pojawi się swoim nowym nabytkiem :chytry:

Mi niedziela pasuję idealnie. Mogę wpadać na Garwolin jak i na Siedlce, ale zapraszam do Mińska. Może zrobimy przetarg na miejsce spotu? Dla każdego kto przyjedzie do Mińska puszka Coca-Coli w prezencie :naughty:

P.S.: Ma ktoś luzem czarny tunel polift? :gwizdanie:

Opublikowano

ja mam luzem ale tylko czarna konsole, ale chyba wiem kto ma i tunel, tyle ze bez podłokietnika :gwizdanie:

Opublikowano

no ja najchętniej przygarnąłbym czarny tunel w wersji bez łokcia;) a kto ma? :decayed:

Opublikowano

no ja najchętniej przygarnąłbym czarny tunel w wersji bez łokcia;) a kto ma? :decayed:

Janjazda powinien jeszcze mieć :wink4:

Opublikowano

ja mam kokpit poliftowy

Opublikowano

potrzebny mi sam tunel bez konsoli, masz takowy? :)

Opublikowano

ne

Opublikowano

Jakieś decyzję już zapadły?

Opublikowano
  • Autor

ta jasne.... :decayed:
Opublikowano

ta jasne.... :decayed:

tylko nie pisze że nie jedziesz :thumbdown:

Opublikowano

Dziś już środa, jutro czwartek i piątek... trzeba się organizować....