Opublikowano 18 Lutego 200818 l Z tego co dzwonili to wynika że muszę wymienić w końcu rozrząd bo stanie mi w drodze niedługo (zmieniany półtora miesiąca temu ), poza tym mam klocki i !!bębny!! do wymiany, naprawa 6000 PLN
Opublikowano 18 Lutego 200818 l Chłopaki nie rócie scen tylko przyjezdzajcie do Warszwy na spociki. :bicz3:
Opublikowano 18 Lutego 200818 l Morgoth, to Ty w tym swoim masz bymbny?? Kaśka, nie mart się. I tak do Krzyńka mam za daleko.
Opublikowano 18 Lutego 200818 l Krzyniek wie o co chodzi...... niech On Wam powie.... Wynikałoby że mam
Opublikowano 18 Lutego 200818 l Noo, w sumie nie dziwie sie. Zaprowadziliśmy kiedyś kumplowe Audi 100 z automatem do specmajstera i ten po kilku minutach drapania sie po głowie wpadł na pomysł, żeby może na pych zapalić...
Opublikowano 18 Lutego 200818 l jest taka usługa, dzwonią do Ciebie i robią Cię w jajo za 2,44 PLN, Krzyniek zadzwonił coby mnie naciągnęli, zadzwonili do mnie rzekomo z "serwisu" i takie bajki mi wciskali
Opublikowano 18 Lutego 200818 l Autor oj bo Morgoth miał telefon z "warsztatu" dokładnie taki jak tu http://bramkasms.wp.pl/zgrywusy.html?ticaid=4561c kliknąć na Warsztat
Opublikowano 18 Lutego 200818 l Haha, już wiem o co chodzi. Ale przecież tam nie było mowy o bymbnach...
Opublikowano 18 Lutego 200818 l W sumie wydawało mi się że była, ale odsłuchałem i faktycznie nie...... coś mi się musiało po....lić, ale było o wybuchającym akumulatorze, tarczach w sprzęgle itp. W sumie jak odebrałem to byłem jeszcze w pokoju w którym jest głośno - mogłem coś źle zrozumieć coś o lądowaniu na drzewie i rozrządzie też było .... z początku wyglądało realistycznie - cena 6000 PLN - jakoś tak mi się za mało wydało na moją naprawę
Opublikowano 16 Lutego 200917 l Witam ja jestem obecnie z Garwolina i chętnie bym na zlocik pojechał zapoznać się jakoś tylko kiedy i gdzie bo zmianową robótkie mam
Opublikowano 18 Lutego 200917 l Faktycznie w garwolinie przybyło a 4 i to sporo ale zapewne może z 10% użytkowników wie o tym klubie i jest zapisanych. A że w garwolcu jakieś spotkanie to czemu nie?
Opublikowano 19 Lutego 200917 l Autor no więc panowie podajcie jakiś wstępny termin, ustalimy wspólnie i coś zorganizujemy
Opublikowano 25 Lutego 200917 l Może i ja bym zajechał kiedys tam do was do Garwolca wsumie daleko nie mam bo jakieś 45km :gwizdanie: Wiec jak coś ustalicie to moze zawitamy paczką z Ryk(ja+janjazda)
Opublikowano 25 Lutego 200917 l Panowie, ja też bardzo chętnie się przejadę, więc ustalcie jakiś termin
Opublikowano 30 Marca 200917 l Panowie już coś wiadomo?[br]Dopisany: 30 Marzec 2009, 13:45_________________________________________________dobra widzę to jest 5 kwietnia, oki.
Opublikowano 30 Marca 200917 l Postaram sie być .Tecso to to pierwsze od Lublina? Bo tam macie chyba 2 jak sie nie myle
Opublikowano 30 Marca 200917 l Autor Postaram sie być .Tecso to to pierwsze od Lublina? Bo tam macie chyba 2 jak sie nie myle nie to drugie pierwsze od wawy a to dlatego żebyście sobie mogli obwodnicą śmignąć