K2 Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 Witam wiem ze na forum są tematy o tym błędzie ale w żadnym z nich nie ma opisu podobnego jak u mnie wiec tak podpinając światło stopu przypadkiem zwarłem + i - i wywaliło bezpiecznik , nie wiedziałem który to wiec wycia galem po kolei wszystkie znalazłem wymieniłem go wszystko cacy po czym odpaliłem autko i kontrolka od AIRBAG zaczęła świecić ciągłym światłem podjechałem do kolegi z VAG i pokazało następujące błędy 532 - baterii lub uziemienie (nie odłączałem aku ) 65535 oba błędy w poduszkach nie da się ich skasować nie wiem czemu dzień wcześniej kolega kasował podobne błędy w Oktawi i wszystko poszło jak splata a przy kasacji wyskakuje błąd cóż z jakimś kanałem ktoś wie ocb??? za zainteresowanie i rady [br]Dopisany: 28 Maj 2011, 23:38_________________________________________________nikt nic nie doradzi?
Azazello Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 Błąd 65535 wyskoczył mi jak miałem olej w ECU wyczyściłem i ok
vauxhall95 Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 spaliles sensor raczej.Tylko wymiana pozostaje
K2 Opublikowano 2 Października 2011 Autor Opublikowano 2 Października 2011 hmm dziwne ze po zwarciu kabli od lamp spalił się sensor poduch no ale nic sprawdzę to i dam znać czy ta hipoteza jest trafna a dodam tylko iż jak już zwarłem te kable i wymieniłem ten przepalony bezpiecznik po odpaleniu kontrolka zgasła ale po jakichś 5-7 sek zaświeciła się i teraz świeci cały czas [br]Dopisany: 31 Maj 2011, 21:49_________________________________________________wymieniłem sensor i dalej to samo mechol powiedział ze łączy się z sensorem ale nie możne wykasować błędu\
pieciajek Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 Srawdź masę wiązki od poduszek, jest przykręcana po prawej stronie auta na słupku pod deską.
K2 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2012 Ktoś ma inne propozycje co możne być przyczyną ? ;/
Rekomendowane odpowiedzi