tomcioskinny Opublikowano 21 Września 2006 Opublikowano 21 Września 2006 Witam posiadam A4 Avant 1997r. Nie miałem z tyłu subwoofera ale mam teraz możliwośc kupienia za 250zł tylko ze od Avanta z roku 2000 Pytanie moje czy będzie pasował do mojego Avancika i jak jest z kablem do niego czy trzeba ciągną oddzielny kabel do niego.
Pikuś Opublikowano 21 Września 2006 Opublikowano 21 Września 2006 Sadze, ze sub bedzie ten sam. Masz moze foto jego :?: jesli nie ma kabli w nadkolu to raczej bedziesz musial ciagnac.
tomcioskinny Opublikowano 22 Września 2006 Autor Opublikowano 22 Września 2006 Sadze, ze sub bedzie ten sam. Masz moze foto jego :?: jesli nie ma kabli w nadkolu to raczej bedziesz musial ciagnac. Oto link do subwoofera http://www.allegro.pl/item128321504_sabwofer_do_audi_zerknij_warto_.html Kabli chyba nie mam bo patrzyłem i nic nie było. Jaki kabel jest do tego potrzebny i ile moze kosztować i gdzie go mogę kupić.
Pikuś Opublikowano 22 Września 2006 Opublikowano 22 Września 2006 tomcioskinny, po pierwsze gosc sciemnia piszac, ze jest to Bose bo jest to zwykly Nokia. Po drugie ten gosnik nie daje takiego dobrego efektu. Pierw proponowalbym Ci posluchac u kogos kto ma. Bo wydac kase na marne to troche szkoda, juz lepiej zainwestuj w dobry przod i bedziesz mial lepszy efekt.
AZIK Opublikowano 22 Września 2006 Opublikowano 22 Września 2006 Pikuś, święte słowa Niestety lepiej wsadź jakieś fajne głośniczki do przodu, będziesz bardziej zadowolony niż org sub.
jaca Opublikowano 22 Września 2006 Opublikowano 22 Września 2006 Ja mam u siebie fabrycznego suba, ale jak miałbym płacic za niego 200 zł + dodatkowe koszty to wolałbym dołożyć tę kasę do przodu, niż słuchać tej papierowej pierdziawki :mrgreen:
spanky Opublikowano 22 Września 2006 Opublikowano 22 Września 2006 niesety seryjne audio w Audi (glosniki+sub) nie zachwyca ... ale zestaw Bose to zupełnie inna bajka ..... :twisted:
Rekomendowane odpowiedzi