boseron Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Nie tylko kuszczak, latali za nimi jak pojeba..... a mogli np. wpasc na pomysł i im powiedziec przed meczem aby dali Swoje koszulki na licytację dla Powodzian w Polsce np. i to by był za***isty gest powiem Wam ze nie da sie tej polskiej piłki oglądać, tak słabo to nie pamiętam kiedy graliśy ale najbardziej rozwalił mnie komentarz w studio po meczu, ze Polacy dopiero kompletują kadre i zrobili 2 kroczki w przód ale moze w tym meczu jeden w tył Kur.a za***isty skok w dal ale do tyłu, ośmieszyli sie i tyle zawsze ich wszędzie bronią to nie jest do przyjęcia, trzeba jasno powiedzieć ze piłka nożna jest na żenująco niskim poziomie i cieszmy sie ze jestesmy gospodarzem euro bo byśmy inaczej nie zagrali- choć to będzie kompromitacja i tak.
Cuber Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2010 zawsze ich wszędzie bronią to nie jest do przyjęcia, trzeba jasno powiedzieć ze piłka nożna jest na żenująco niskim poziomie i cieszmy sie ze jestesmy gospodarzem euro bo byśmy inaczej nie zagrali- choć to będzie kompromitacja i tak. dla mnie sam fakt kto był w studio i komentował to wielka pomyłka , jak widze Engela i Gmocha to wyciszam TV
boseron Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 na mnie tez działają jak płachta na byka ze nie ma sposobu na PZPN to jest Polska własnie
KERCZI Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 no to znow na ta okolicznosc trzeba wypic flaszke...
nex Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 to po co oglądacie te mecze, ja nawet nie wiem kto gra w reprezentacji
Cuber Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2010 to po co oglądacie te mecze, ja nawet nie wiem kto gra w reprezentacji jeden lubi ogórki a drugi ogrodnika córki ( później o córkach można pogadac )
nex Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 no ale w tym wypadku przez te ogórki się tylko denerwujecie, a z córek ogrodnika był by większy pożytek
Cuber Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2010 no ale w tym wypadku przez te ogórki się tylko denerwujecie, a z córek ogrodnika był by większy pożytek chyba nie zrozumiałes co mam na myśli :gwizdanie: ps. z córek mamy zawsze pożytek
Cuber Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2010 :polew: nie waże Wybiera sie ktoś jutro na bora wieczorem ?
nex Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Cuber nie wiem czy ty dalej nie rozumiesz o co mi chodzi Tobie chodzi o to że jeden lubi piłkę nożną a drugi golf albo rugby, i mi chodziło o to że więcej pożytku mielibyście z tego np rugby w przenośni z ogrodnika córki niż z piłki nożnej z w tym przypadku ogórków bo tylko nerwy z patałachów
FANTOMAS Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 no to że jeden lubi to a drugi co inne. czyżbyś lubił syna ogrodnika Ja chyba będę leciał w trasę jeszcze nie wiem na stówę ale chyba zaglądnę na chwilę po drodze a jak bym nie jechał to chyba na pewno będę
FANTOMAS Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Ja wpadne a co mi tam:D :> No ty to możesz w kapciach ,gaciach i szczoteczką w zębach taki kawał masz
gruszka Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 http://www.worldcarfans.com/110060926718/subaru-wrx-sti-sedan-nurburgring-test-footage-with-tommi to teraz jest śliczna wreszcie :>
boseron Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 czyżbyś lubił syna ogrodnika Ja chyba będę leciał w trasę jeszcze nie wiem na stówę ale chyba zaglądnę na chwilę po drodze a jak bym nie jechał to chyba na pewno będę chyba napewno jedno z drugim sie wyklucza
PABLO Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Wybiera sie ktoś jutro na bora wieczorem ?
FANTOMAS Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 chyba napewno jedno z drugim sie wyklucza Boseron z czego ty zrobiłeś tego mgr z polonistyki bo ja jestem chyba raczej na pewno za a nawet przeciw takim sformułowaniom ale mi się wypsło wybaczysz
boseron Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 hehe Miodek by sie nawet nie powstydził polonistyka...... ja nie lubić tego dziedziny jakby to powiedział jeden z naszych kolegów któremu czasem cięzko przychodzi sformułowanie odpowiedniego zdania
Rekomendowane odpowiedzi