Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie tylko kuszczak, latali za nimi jak pojeba..... a mogli np. wpasc na pomysł i im powiedziec przed meczem aby dali Swoje koszulki na licytację dla Powodzian w Polsce np. :cool1:

i to by był za***isty gest :good: powiem Wam ze nie da sie tej polskiej piłki oglądać, tak słabo to nie pamiętam kiedy graliśy

ale najbardziej rozwalił mnie komentarz w studio po meczu, ze Polacy dopiero kompletują kadre i zrobili 2 kroczki w przód ale moze w tym meczu jeden w tył :polew: Kur.a za***isty skok w dal ale do tyłu, ośmieszyli sie i tyle

zawsze ich wszędzie bronią to nie jest do przyjęcia, trzeba jasno powiedzieć ze piłka nożna jest na żenująco niskim poziomie i cieszmy sie ze jestesmy gospodarzem euro bo byśmy inaczej nie zagrali- choć to będzie kompromitacja i tak.

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

zawsze ich wszędzie bronią to nie jest do przyjęcia, trzeba jasno powiedzieć ze piłka nożna jest na żenująco niskim poziomie i cieszmy sie ze jestesmy gospodarzem euro bo byśmy inaczej nie zagrali- choć to będzie kompromitacja i tak.

dla mnie sam fakt kto był w studio i komentował to wielka pomyłka , jak widze Engela i Gmocha to wyciszam TV :wallbash:

Opublikowano

na mnie tez działają jak płachta na byka :evil: ze nie ma sposobu na PZPN :wallbash: to jest Polska własnie

Opublikowano

no to znow na ta okolicznosc trzeba wypic flaszke...

Opublikowano

to po co oglądacie te mecze, ja nawet nie wiem kto gra w reprezentacji :naughty:

Opublikowano
  • Autor

to po co oglądacie te mecze, ja nawet nie wiem kto gra w reprezentacji :naughty:

jeden lubi ogórki a drugi ogrodnika córki ( później o córkach można pogadac ) :kox:

Opublikowano

no ale w tym wypadku przez te ogórki się tylko denerwujecie, a z córek ogrodnika był by większy pożytek :naughty:

Opublikowano
  • Autor

no ale w tym wypadku przez te ogórki się tylko denerwujecie, a z córek ogrodnika był by większy pożytek :naughty:

chyba nie zrozumiałes co mam na myśli :gwizdanie:

ps. z córek mamy zawsze pożytek :wink4:

Opublikowano

no to że jeden lubi to a drugi co inne.

Opublikowano
  • Autor

:polew: :polew: :polew:

nie waże :tongue4:

Wybiera sie ktoś jutro na bora wieczorem ?

Opublikowano

Cuber nie wiem czy ty dalej nie rozumiesz o co mi chodzi :) Tobie chodzi o to że jeden lubi piłkę nożną a drugi golf albo rugby, i mi chodziło o to że więcej pożytku mielibyście z tego np rugby w przenośni z ogrodnika córki niż z piłki nożnej z w tym przypadku ogórków bo tylko nerwy z patałachów

Opublikowano

no to że jeden lubi to a drugi co inne.

czyżbyś lubił syna ogrodnika :blink:

Ja chyba będę leciał w trasę jeszcze nie wiem na stówę ale chyba zaglądnę na chwilę po drodze a jak bym nie jechał to chyba na pewno będę

Opublikowano

Ja wpadne a co mi tam:D :>

Opublikowano
  • Autor

tez powinienem byc :wink4:

Opublikowano

Ja wpadne a co mi tam:D :>

No ty to możesz w kapciach ,gaciach i szczoteczką w zębach taki kawał masz

Opublikowano

czyżbyś lubił syna ogrodnika :blink:

Ja chyba będę leciał w trasę jeszcze nie wiem na stówę ale chyba zaglądnę na chwilę po drodze a jak bym nie jechał to chyba na pewno będę

chyba napewno :shocked: jedno z drugim sie wyklucza :decayed:

Opublikowano

:hi:

Wybiera sie ktoś jutro na bora wieczorem ?

:evil:

Opublikowano

chyba napewno :shocked: jedno z drugim sie wyklucza :decayed:

Boseron z czego ty zrobiłeś tego mgr z polonistyki :mysli:

bo ja jestem chyba raczej na pewno za a nawet przeciw takim sformułowaniom ale mi się wypsło wybaczysz :notworthy:

Opublikowano

hehe Miodek by sie nawet nie powstydził :wink4:

polonistyka...... ja nie lubić tego dziedziny jakby to powiedział jeden z naszych kolegów :naughty: któremu czasem cięzko przychodzi sformułowanie odpowiedniego zdania

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.