Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem go wkręcić przez chwile ech :kwasny::wallbash::decayed:

Zapraszamy :kox:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam Panowie!

(...)

Jechałem Bora Komorowskiego wieczorową porą (...) więcej niż 140 km auto nie chciało jechać. (...)

A jakie jest ograniczenie prędkości na Bora Komorowskiego, bo nie pamiętam :mysli::decayed: :decayed: Chcesz tak skończyć??

http://www.poboczem.pl/fotosy/zdjecie,iId,28026,iSort,2,iTime,1 :decayed: :decayed:

Opublikowano

Witam Panowie!

Stałem się nie dawno posiadaczem Audi A4 Avant 2004 1.9 Tdi z silnikiem AVF. Dzisiaj pojawił się problem w postaci braku mocy. Jechałem Bora Komorowskiego wieczorową porą chciałem troszkę przycisnąć i więcej niż 140 km auto nie chciało jechać. Chciałbym podpiąć auto pod VAG'a, dlatego też pytam czy byłoby to możliwe w niedziele na waszym spotkaniu w G. Kazimierz. Poza tym jestem zaraz po kupnie auta więc liczyłbym na jakieś wasze porady, może ktoś miał coś podobnego. Jakieś wskazówki ? Co robić itd..

Wcześniej jeździłem Alfami Romeo i rynek jeśli chodzi o części serwis itd miałem obeznany. Z Audiczką nie wiem za bardzo gdzie się ruszyć.

Liczę na waszą pomoc.

Pozdrawiam

P.S

Siemano Sokół ;-)

:hi::wink4:

Opublikowano

Premiera była właśnie nowego odcinka w Anglii TOP GEAR a w nim wspomnieli o Robercie i z całą powagą życzyli powrotu do zdrowia gdzie zawsze praktycznie z kogoś żartują za co im :good:

Zaraz ściągam ten odcinek w HD :kox:

Top Gear 16x04 - Życzenia dla Kubicy - Napisy PL

Polecam oficjalną stronkę TOP GEAR PL http://www.topgear.net.pl/news.php

Wystarczy się zarejestrować i możecie pobierać najnowsze odcinki z napisami w Full HD.

Opublikowano

na BBC knowledge jakoś po północy ;-)

Opublikowano

widzieli takie coś ? :naughty:

Opublikowano

chciałem troszkę przycisnąć i więcej niż 140 km auto nie chciało jechać

N75 zawór przy turbinie sprawdzić wężyki czy nie popękane "spiąć" na krótko na próbę jak będzie pędzel to na 100% zawór

zawor-n75.jpg

poczytaj na forum

Opublikowano

Bogusz32 a łapie Ci tryb awaryjny?

Opublikowano

W Polsce idzie tylko na BBC knowledge ? Bo własnie znalazłem że mam takowy program na Cyfrze :decayed:

Zassałem wszystkie nowe odcinki w Full HD :kox:

Cuber też mam ten program na dekoderze UPC ale oni nadają stare odcinki, chociaż ostatnio widziałem że w środy mają premiery (15 sezon czyli odcinki z tamtego roku) a nocą puszczają powtórki.

Jak nie oglądałeś 15 sezonu to ściągnij sobie z tej strony co podałem bo jest już z lektorem w HD, do ściągania używam programik Bitspirit (do torrentów)

Oglądałem właśnie 2 odcinki najnowszej serii (16 sezon) świąteczny odcinek był w grudniu nagrany Top Gear - [16x00] - 2010.12.26 - Middle East Special i śmigali z Iraqu do Jerozolimy by zobaczyć dzieciątko w postaci małego Stiga :kox: A oficjalnym 1 odcinkiem tego roku jest [16x01] - premiera 2011.01.23

2 odcinek [16x02] - premiera 2011.01.30

Top Gear Ferrari 599 GTO Review

3 odcinek [16x03] - premiera 2011.02.06 (śmigają po Albanii i testują limitowanego Focusa RS 500 czy Subaru impreze taką jak Cuber jeździ tylko o nazwie "cosworth" :naughty: i ostatni przed kliku dni gdzie mówili o wypadku Kubicy [16x04] - premiera 2011.02.13 A co testował Clarkson nie powiem :decayed: (coś co ma 730KM i 3s do 100KM/h i jest za głośne na tor i ustanowiło nowy rekord toru TG :decayed:)

Jak dla mnie sezon 15 z tamtego roku jest lepszy jeśli mam porównywać z dotychczasowymi odcinkami tego roku i jak ktoś nie oglądał to ściągać bo warto zobaczyć jak jeździli u nas w Polsce czy najdroższymi Ferrarkami po Rumunii :decayed:

Najnowsze odcinki nie są z lektorem i trzeba napisy ściągnąć do tego polecam programik napiprojekt http://www.napiprojekt.pl/ Klikasz na wskazany ściągnięty film i automatycznie znajduje dopasowane napisy :)

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

:hi:

Wypal i wez na spota :naughty: :naughty: :good::decayed:

Jak mi podrzucisz dysk zewnętrzny to Ci mogę sezon 14, 15 i najnowsze odcinki 16ego zgrać, jakieś 19 odcinków w HD :wink4:

Ok jadę w góry oglądać auto :decayed:

Opublikowano

jaja :-/

Opublikowano
  • Autor
Opublikowano

ten podpalacz.....wcześniej czy póżniej wpadnie [br]Dopisany: 18 Luty 2011, 14:12_________________________________________________choć przyznaje jest dobry

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.