Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

aha spoko dobra bede pamietac mam troche rzeczy do zrobienia i sie tam wybiore dzieki!!

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja swoją do regeneracji oddawałem Wąskiemu i On to do Jaworzna pchał bo tam robią najlepiej

to jutro fon do Wąskiego, a tymczasem sam poszukam gdzie to w Jaworznie robią..

dokladnie Fantowski Jaworzno albo Katowice, ale Jaworzno chyba lepsze

dzięki boseron i KERCZI za odpowiedź :wink:

Opublikowano

Ja ze swoją A4 jeżdżę na makuszynskiego 5a, specjalizuja sie glownie w samochodach francuskich ale z audi tez daja rade :wink:

moja mama tam tez zawsze serwisuje swoja renowke i takze nie narzeka :smiley:

Opublikowano

a ja robie w jancar ale to troche daleko i dlatego szukam!!

Opublikowano
Ja ze swoją A4 jeżdżę na makuszynskiego 5a, specjalizuja sie glownie w samochodach francuskich ale z audi tez daja rade :wink:

moja mama tam tez zawsze serwisuje swoja renowke i takze nie narzeka :smiley:

Byłem tam kiedyś, naprawiałem jakąś pierdołę w astrze żony bo przeglądu nie przeszła... Jakaś gałeczka czy coś... Serwis taki se, no i drogo. Ale wiadomo że czasami warto dopłacić ;)

Opublikowano
Panowie , wymyśliłem taką myjkę ktoś coś może powiedzieć na jej temat ?

http://www.karcher.pl/pl/Produkty/Dla_domu_i_ogrodu/Urzadzenia_wysokocisnieniowe/Klasa_srednia/11806100.htm

Wydawać jakieś 850 PLN na myjke do Audicy i czasem do rowerów :shock3: W sumie kto bogatemu zabroni... :dontknow:

Opublikowano

http://www.karcher.pl/pl/Produkty/Dla_domu_i_ogrodu/Urzadzenia_wysokocisnieniowe/Klasa_srednia/11806100.htm

Wydawać jakieś 850 PLN na myjke do Audicy i czasem do rowerów :shock3: W sumie kto bogatemu zabroni... :dontknow:

Znając Cubra i wiedząc że ma tam znajomą można śmiało zakładać że jak juz będzie płacił to zapewne w okolicach połowy tej ceny hehe

Opublikowano

Znając Cubra i wiedząc że ma tam znajomą można śmiało zakładać że jak juz będzie płacił to zapewne w okolicach połowy tej ceny hehe

chyba Cubera:wink: bez urazy.. ostatnio poruszaliśmy odmianę "Cuber":naughty:

Opublikowano

A MNIE Cubera w ogole nie pasuje i ja dalej bede mowil CUBRA :)

Opublikowano

a róbta co chceta :decayed:

http://www.turbo-tec.eu/pl/index.php?page=home Kerczi nich miałeś na myśli ??

Opublikowano

chyba Cubera:wink: bez urazy.. ostatnio poruszaliśmy odmianę "Cuber":naughty:

Poruszajcie Sobie co chcecie, My doskonale wiemy jak mówić :naughty:

---------- Post added at 21:44 ---------- Previous post was at 21:44 ----------

Dokładnie :)

Opublikowano

Transit jakbym miał możliwość gdzieś podłączyć i umyć na spokojnie auto to bym też kupił...

Chociaż b.rzadko myje na bezdotykowych - to żeby "umyć" auto za 15zł trzeba latać jak potłuczony. Biorąc pod uwagę że Cuber zapłaci pewnie połowę tego co podałeś, myjka mu się zwraca po 30 myciach (nie wliczam chemii) :whistling:

Niech będzie 90 myciach... to w jego wypadku 3 miesiące :decayed:

---------- Post added at 21:49 ---------- Previous post was at 21:47 ----------

Dokładnie :)

:good:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
  • Autor

Hmmmm wyznaje zasadę jak kupić to coś porządnego albo wcale :whistling: 760 zł brutto :wink: netto juz się robi inna kwota , jak tak dalej policzymy to sie okaze ze wychodzi juz ok 500 zł :P

Dzielimy na pół bo pewnie brat będzie z tego korzystał i robi sie Nam kwota jak za byle bubla z marketu za 250 zeta :grin::decayed:

---------- Post added at 21:53 ---------- Previous post was at 21:51 ----------

:decayed:

---------- Post added at 21:57 ---------- Previous post was at 21:53 ----------

Transit jakbym miał możliwość gdzieś podłączyć i umyć na spokojnie auto to bym też kupił...

Chociaż b.rzadko myje na bezdotykowych - to żeby "umyć" auto za 15zł trzeba latać jak potłuczony. Biorąc pod uwagę że Cuber zapłaci pewnie połowę tego co podałeś, myjka mu się zwraca po 30 myciach (nie wliczam chemii) :whistling:

Niech będzie 90 myciach... to w jego wypadku 3 miesiące :decayed:

:good:

Lennox wiesz ze ja nie myje aut na bezdotykach , jedynie to płukam z kurzu :P

A myjka sie przyda do wstepnego umycia autka, później pianownica w ruch, później mycie gabeczką i na końcu spłukiwanie ;)

Teraz korzystajac z weza wkurzało mnie to ze nie mogłem ładnie domyć z piachu nadkoli itp

Opublikowano

Jak się ma kawałek podwórka i kran to przynajmniej na spokojnie jesteś w stanie umyć auto a nie tylko opłukać jak na tych automatach.

Co do rowerów to nie zaleca się myć pod wysokim ciśnieniem aby nie wypłukiwać smaru z łożysk i ślizgów oraz nie tłoczyć do nich błota.

Opublikowano
  • Autor

ruks, z rowerami to była przenośnia :wink:

Opublikowano

Lennox wiesz ze ja nie myje aut na bezdotykach , jedynie to płukam z kurzu :P

wiem, tylko porównanie dałem, że nawet dla ludzia który na bezdotyku myje to się opłaca :wink:

Opublikowano
  • Autor

Lenox na pierwszy rzut oka myślalem ze masz w Avatarku B8 ;)

ps. Lenox kiedy jedziesz w końcu do BT ? Czwartek ?

Opublikowano
Lenox na pierwszy rzut oka myślalem ze masz w Avatarku B8 ;)

ps. Lenox kiedy jedziesz w końcu do BT ? Czwartek ?

Raczej tak. Musze z żonką pogadać... Nie wiem nawet czy nie pojadę wcześniej. Dam Ci znać. :wink:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.