Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a czy ktoś z klubu chciał wymienić się lampami z przodu dzisiaj na bora komorowskiego około 17 00

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
a czy ktoś z klubu chciał wymienić się lampami z przodu dzisiaj na bora komorowskiego około 17 00

nie do wiary :facepalm:

Opublikowano

Nie bangla :whistling:

---------- Post dopisany at 22:06 ---------- Poprzedni post napisany at 22:06 ----------

Józek:question: :kox:

Opublikowano
Opublikowano

C24087702_2.jpg

szkoda ze ta beta to tylko 320ci 170km bo bym ja lykna :facepalm:

---------- Post dopisany 01-08-2012 at 00:15 ---------- Poprzedni post napisany 31-07-2012 at 22:59 ----------

:facepalm::grin:

Opublikowano
to tak jak ja mysle 2.0T sedan czarny mmmmmiodzio :grin:

---------- Post dopisany at 10:57 ---------- Poprzedni post napisany at 10:55 ----------

OKAZJA!!! AUDI A4 2.0 TFSI QUATTRO (2512622326) - motoAllegro

:naughty:

tylko czemu to ma zmienione oba zderzaki (brak lompek pomarańczowych) zderzak przedni nie ma sprysków xenony w wersjach B7 USA to raczej rzadkość raczej też domodzone bo gdyby były ori to byłyby spryski (pomijam fakt zmienionego zdrerzaka).

Nie żeby mi się chciało spać :wink: a o 7 budzik zadzwoni :slina:

Opublikowano

skończyłem i nic nie działa bo okazało sie ze taśme kupiłem nie pod MF tylko drugą taką samą jak mam :kwasny: nieporozumienie ze sprzedającym....... eh.....wkur..em sie na maxa :facepalm:

Opublikowano
:siema:

Zobaczcie: rs4, ferrari, 2x maserati... zamiatają nimi po takich drogach... :shock3:

44 RAJD ŻUBRÓW - Myślenice 23-10-2010 HD - YouTube

i nasz kolega jako pilot :wink:

dla ułatwienia czarne BMW :decayed:

---------- Post dopisany at 08:32 ---------- Poprzedni post napisany at 08:31 ----------

skończyłem i nic nie działa bo okazało sie ze taśme kupiłem nie pod MF tylko drugą taką samą jak mam :kwasny: nieporozumienie ze sprzedającym....... eh.....wkur..em sie na maxa :facepalm:

luzik zawsze Coś musi wyjść :wink:

---------- Post dopisany at 08:34 ---------- Poprzedni post napisany at 08:32 ----------

Jak byś ubrał takie okulary :naughty:

Opublikowano
Jak byś ubrał takie okulary :naughty:

To by każda była moja :polew:

:siema: all.

Panowie może w tym tygodniu jakiś grill byśmy rozkminili :naughty:

Opublikowano
:siema: Zobaczcie: rs4, ferrari, 2x maserati... zamiatają nimi po takich drogach... :shock3:44 RAJD ŻUBRÓW - Myślenice 23-10-2010 HD - YouTube
Co roku Automobilklub Krakowski organizuje żubry i jest to jedyna impreza Krakowskiego na którą warto jechać, właśnie ze względu na startujące auta :wink: ---------- Post dopisany at 13:34 ---------- Poprzedni post napisany at 13:10 ----------
http://photos03.otomoto.pl/photos/original/C24/08/77/C24087702_2.jpg szkoda ze ta beta to tylko 320ci 170km bo bym ja lykna :facepalm:
Rzeczywiście jeśli zamieniać cztery kółka :audi: to tylko na śmigło (bmw) a później: 599483_413461465357984_304497836_n.jpg Pojeździłem dzisiaj e46 320d i powiem że pomimo 20 KM więcej i ponad 200 kg mniej jakoś nie czuć w środku ogromnej różnicy w przyspieszaniu, natomiast kolega ma ten sam silnik tylko zrobiony na 180 KM i wyraźnie widać jak mnie odchodzi. Plusem na pewno nieco wyższe maxymalne obroty oraz sporo niższe spalanie (jakieś 1,5l, mimo skrzyni 5 biegów) natomiast na szybkim wejściu w zakręt czuć trochę podsterowności. Generalnie bym jednak nie zamienił, co najwyżej przyjął jako kolejne do kolekcji bo na śliskim fun będzie :decayed:

---------- Post dopisany at 14:25 ---------- Poprzedni post napisany at 13:34 ----------

No i d*pa zbita... W TTC albo poczta głosowa albo odrzucają połączenie...A na mokrej 2a pod numerem 504005569 włącza się komunikat że abonent jest poza zasięgiem :-(

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

A w sumie to co chcesz robić? Diagnozę VAG'iem?

Również, do tego sprawdzenie hamulce przód i ewentualna wymiana. Do tego coś jest nie tak jeśli chodzi o silnika właściwie jego zawieszenie,w momencie gdy silnik zgaśnie (np.za mało gazu przy ruszaniu) słychać straszny huk jakby coś uderzyło w auto. Poduszki silnika są nowe więc nie wiem co to może być.

Hmm, możesz spróbować podjechać na Powstańców 50 - Krzysztof Ciulisz tel 607 162 199, powiedz że jesteś od gościa z pomarańczowego rajdowego seicento. Z Vagiem nie pomoże (wpadnij jutro na zlot to może sie coś podiagnozuje) ale mechanicznie jest dobry czyli z tym gaszeniem coś może pomóc

Opublikowano

HAHAHAHHAHAHAHAHA o ja jebe :polew::polew::polew::polew::polew::polew: mistrz

Opublikowano
:siema:

Zobaczcie: rs4, ferrari, 2x maserati... zamiatają nimi po takich drogach... :shock3:

44 RAJD ŻUBRÓW - Myślenice 23-10-2010 HD - YouTube

i nasz kolega jako pilot :wink:

dla ułatwienia czarne BMW :decayed:

:wink:

Opublikowano
:hi: pozdrowienia z Golejowa:drinks:
Opublikowano

Panowie, zestaw do montażu FMIC zamówiony w FMIC_PL. Jutro góra pojutrze ma być na miejscu.

W Październiku planuję zakupić turbinę od BRD, jeżeli mam wtryski AL - a jest opcja że takie są - będę celował w ~~200KM :decayed:

Opublikowano

Mówiłem że żeś pozytywnie j**niety :naughty::decayed:

Opublikowano

cicho bo naślę na Ciebie puchacza :polew:

Opublikowano

Przez Ciebie poplułem S3:polew:

Opublikowano

Nex ale czemu akurat BRD? Tożto drogie i cięzko dostepne turbo. I wielkiego z nim szału nie ma.

Opublikowano
:siema: Zobaczcie: rs4, ferrari, 2x maserati... zamiatają nimi po takich drogach... :shock3:44 RAJD ŻUBRÓW - Myślenice 23-10-2010 HD - YouTube
Co roku Automobilklub Krakowski organizuje żubry i jest to jedyna impreza Krakowskiego na którą warto jechać, właśnie ze względu na startujące auta :wink: ---------- Post dopisany at 13:34 ---------- Poprzedni post napisany at 13:10 ----------
http://photos03.otomoto.pl/photos/original/C24/08/77/C24087702_2.jpg szkoda ze ta beta to tylko 320ci 170km bo bym ja lykna :facepalm:
Rzeczywiście jeśli zamieniać cztery kółka :audi: to tylko na śmigło (bmw) a później: http://m.ak.fbcdn.net/a4.sphotos.ak/hphotos-ak-ash3/599483_413461465357984_304497836_n.jpg Pojeździłem dzisiaj e46 320d i powiem że pomimo 20 KM więcej i ponad 200 kg mniej jakoś nie czuć w środku ogromnej różnicy w przyspieszaniu, natomiast kolega ma ten sam silnik tylko zrobiony na 180 KM i wyraźnie widać jak mnie odchodzi. Plusem na pewno nieco wyższe maxymalne obroty oraz sporo niższe spalanie (jakieś 1,5l, mimo skrzyni 5 biegów) natomiast na szybkim wejściu w zakręt czuć trochę podsterowności. Generalnie bym jednak nie zamienił, co najwyżej przyjął jako kolejne do kolekcji bo na śliskim fun będzie :decayed:

---------- Post dopisany at 14:25 ---------- Poprzedni post napisany at 13:34 ----------

No i d*pa zbita... W TTC albo poczta głosowa albo odrzucają połączenie...A na mokrej 2a pod numerem 504005569 włącza się komunikat że abonent jest poza zasięgiem :-(

A w sumie to co chcesz robić? Diagnozę VAG'iem?

Również, do tego sprawdzenie hamulce przód i ewentualna wymiana. Do tego coś jest nie tak jeśli chodzi o silnika właściwie jego zawieszenie,w momencie gdy silnik zgaśnie (np.za mało gazu przy ruszaniu) słychać straszny huk jakby coś uderzyło w auto. Poduszki silnika są nowe więc nie wiem co to może być.

Hmm, możesz spróbować podjechać na Powstańców 50 - Krzysztof Ciulisz tel 607 162 199, powiedz że jesteś od gościa z pomarańczowego rajdowego seicento. Z Vagiem nie pomoże (wpadnij jutro na zlot to może sie coś podiagnozuje) ale mechanicznie jest dobry czyli z tym gaszeniem coś może pomóc

Hej dzięki za informacje, udało mi się w końcu dodzwonić do ttc i jadę tam jutro na oględziny. Co do zlotu to chętnie bym zaglądnął ale niestety czasowo nie dam rady...Pozdrawiam.

Opublikowano
Nex ale czemu akurat BRD? Tożto drogie i cięzko dostepne turbo. I wielkiego z nim szału nie ma.

wiem KERCZI bo troszkę o tym czytałem i obecnie siedzę w temacie. Jedyny + P&P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.