Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przy twoim gwincie to lepiej chyba w to aluminium, przynajmniej takie moje zdanie :wink:

za 200 zl to sam bym kupil taka plyte pod samochod, zawsze to zabezpieczenie miski na naszych za***istych drogach :kwasny:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
przy twoim gwincie to lepiej chyba w to aluminium, przynajmniej takie moje zdanie :wink:

za 200 zl to sam bym kupil taka plyte pod samochod, zawsze to zabezpieczenie miski na naszych za***istych drogach :kwasny:

ale jak to sie ma do wentylacji? boję się, że w przypadku gdybym dobrze przypierd**l to mogłoby mi wyrwać dokładkę ze zderzakiem pod auto..

Opublikowano

to musialbys chyba przywalic juz sama dokladka, bo tak to przeciez samochod pojdzie slizgiem po tym i predzej go po prostu podniesie.... moge sie oczywiscie mylic :wink:

Opublikowano

Dawno powinienes wywakic wszystkie dolne oslony jak masz gwint :) Wcześniej czy później je pogubisz, a taka alu może Ci więcej szkód narobić niz to warte.

Opublikowano
Dawno powinienes wywakic wszystkie dolne oslony jak masz gwint :) Wcześniej czy później je pogubisz, a taka alu może Ci więcej szkód narobić niz to warte.

no i właśnie myślisz tak jak ja jeśli chodzi o tą alu.. :wink: boję się o większe szkody..

ale bez żadnej osłony to ja jeździć nie będę.. tą plastikową zamówię z allegro, no chyba że w krk zamiennik gdzieś dostanę..

Opublikowano

Hm...... wymierzyć np kawalkiem plastiku, otwory dopasowac, kupic blache i by bylo.... Iść np na jakieś warsztaty szkolne szkoły mechanicznej, tam mają gientarkę i może taniej by wyszło. Jeno dobra blacha, coby nie gniła

Opublikowano

Ić pan w ch.j s takom pogodom

Daj coś na plus, pozytywnego, może na alu we wtorek rano wskoczę...

Opublikowano

ale jak to sie ma do wentylacji? boję się, że w przypadku gdybym dobrze przypierd**l to mogłoby mi wyrwać dokładkę ze zderzakiem pod auto..

:polew::polew::polew: nie wiem czemu ale za***iście poprawiłeś mi humor tym tekstem :decayed::decayed:

Opublikowano

:hi:

na razie ma dostępne 4.5 6 i 8 K

---------- Post dopisany at 12:34 ---------- Poprzedni post napisany at 12:33 ----------

themon tu masz 4.5K u mnie na beżu

Przed:

Zdjęcia - Pokazywarka.pl

Po:

Zdjęcia - Pokazywarka.pl

efekt :blink:

btw

images?q=tbn:ANd9GcTxGOBcEzQt32K1qnqImbPHELbK4BgmXwczIOWNstq5X2pWeItlIw

:hi:

Opublikowano

nex, ile taki komplet led bez swiatelek do rejestracji ?

nie ma ktos moze pozyczyc lamp na ok 2 tygodnie, zebym swoje odeslal na bixy ?:cheesy:

Opublikowano

:polew::polew::polew: nie wiem czemu ale za***iście poprawiłeś mi humor tym tekstem :decayed::decayed:

bo już o taki przypadku slyszałem, może nie było to w audi a w VidłoWozie...

Opublikowano

to powieś auto z głową a nie myśl o jakiś blaszyskach pod autem które mogą komuś uciąć głowę jak przypadkiem odlecą.

gregfr 200-250zł zależy jaki masz pakiet

Opublikowano
to powieś auto z głową a nie myśl o jakiś blaszyskach pod autem które mogą komuś uciąć głowę jak przypadkiem odlecą.

gregfr 200-250zł zależy jaki masz pakiet

sugerujesz mi że nie jest powieszone z głową?

urwałem bo nabrałem jeba***go śniegu a nie od uderzenia..

Opublikowano

nic nie sugeruje, tylko wydaje mi się że za bardzo kombinujesz. Przymierzałeś lato ?? Ja w najniższym elemencie pod osłona przednią mam 6.5-7cm

przodef.jpg

Opublikowano

fanti ja na twiom miejscu zakładał bym plastik

Opublikowano

A ja miałem i wy***ałem bo tarłem wszędzie. Miałem też osłonę pod skrzynię ale taka sama sytuacja :/ Mam tylko obawy że będę zahaczał rantem o błotniki :/

Opublikowano

Tez myślałem nad osłoną, dopóki nie zobaczyłem jak nisko ona jest u Ciebie.

Przejeździlem całą zimę bez osłony i nie miałem ani razu problemu

Opublikowano
z uwagi na fakt, że wczoraj pod wpływem śniegu połamałem starą osłonę pod silnikiem szukam nowej i zastanawiam się czy wybrać plastik (zamiennik) AUDI A4 B6 01-05 osłona pod silnik i skrzynię bieg (3083579980) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

czy zainwestować i dać coś w tym stylu

Osłona silnika aluminiowa alu Audi A4 B6 B7 Exeo (3137095175) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

generalnie jeśli chodzi o te alu to pasowałoby chyba porobić jakieś otwory wentylacyjne...

jakie macie zdanie?

Fajny pomysł taka alu ale chyba 2 mm to trochę mało. Taką z ryflowanej blachy miałem pod sejem i w Limanowej na bazie CPN zwinęła się na wystającym kamieniu razem z miską i blokiem silnika :kwasny: A otwory można spokojnie powiercić

Opublikowano
Nie mam drugiej czesci bo mi byla nie potrzebna.

Ja tez wlasnie musze nowa plyte nagrac bo ta cos dlugo startuje :/

Niestety potrzebna specjalna nagrywarka...

My z Zuzia tez jedziemy na GOKI !!!

Nagrywarkę chyba mam odpowiednią, obsługuje safedisc, kopię navi DX robiłem więc może by się i udało. Problem tylko był w RNS-D na jakiej płycie to nagrać bo zwykle po kilkunastokrotnemu użyciu kopii płyty klękały albo się płytki zacinały w środku :facepalm:

poniej list nagrywarek

[Asus]

DRW-1814BLT // [FW: 1.14]

[Pioneer]

DVR 108 DB | FW: PioData DVR-108DX FW118EU

109

110 | Firmware: 1.39

111D | Firmware: 1.29 seems crucial

112D | Firmware: 1.09

112BK | Firmware: 112L

115

115D

116D

DVR-A09XLB | Firmware: 1.59

212D | Firmware: 1.21

DVR-216D | (FW: 1.09)

DVR-216DBK | (FW: 1.09)

DVR-216L | (FW: 1.09)

[LITE-ON]

LH-20A1L | FW: BL06

DH20A3S

[Plextor]

PX-880SA

PX-L890SA

[MATSHITA]

BD-CMB UJ-120 | FW: 1.00

[Optiarc]

AD-5680H | FW: 3AHB

plytke najlepiej Verbatim'a meta lazo (charkterystyczne fioletowo-niebieskie opakowanie)

Opublikowano

no i właśnie myślisz tak jak ja jeśli chodzi o tą alu.. :wink: boję się o większe szkody..

ale bez żadnej osłony to ja jeździć nie będę.. tą plastikową zamówię z allegro, no chyba że w krk zamiennik gdzieś dostanę..

Nie pamiętam dokładnie jak to jest z przednim mocowaniem, czy przypadkiem kilka z nich nie jest do pasa przedniego i kilka do zderzaka. Jakbym miał zmieniać osłonę to dałbym alu tylko raczej grubszą. W seju gdybym nie miał płyty to bym już pewnie z kilka razy miskę robił, teraz mam porządną ZTCP 6mm i działa super :naughty:

---------- Post dopisany at 22:29 ---------- Poprzedni post napisany at 22:25 ----------

Ale dołożyłeś do pieca :grin::grin:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.