Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Działa .Chyba zablokowali Tobie. :wink::wink::decayed: Za dużo kupowałeś :wink:

Chyba sprzedawałem :decayed:

Już działa, teraz inny rejon nie działa, na fejsie napisali że ataki dzisiaj mieli na portal.

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

lennox, a Ty co, nie czytasz postów wstecz? :decayed:

Opublikowano

Wsadziłem w lampy z przodu H4 Osram night breaker+..... Różnica oszałamiająca.....

Opublikowano

wyludniło sie tu troche...:hi:

Opublikowano
wyludniło sie tu troche...:hi:

leczą sie z obżarstwa.....

Opublikowano
Opublikowano

Dziadek niezle bryka.......

---------- Post dopisany at 21:45 ---------- Poprzedni post napisany at 21:44 ----------

Tak jak babcie, ktore łokciami torują drogę do tramwaju/autobusu a jak już wlezą to nagle sił nie mają....

Opublikowano
Fantowski to pojechałeś RÓŻem...

a skoro teraz Twój ulubiony kolor to róż...to RÓŻ dupe po flaszke ;)

to kiedy pijemy ?? :naughty:

Opublikowano

:grin::grin::grin:

tato_roz.jpg

Opublikowano

fanti gratulacje !!!!!! :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Fantowski, mozemy "imprezować" w Piatek :)

Knajpe w której stawiasz sami wybierzemy :grin:

Opublikowano

panowie porypały mi sie wycieraczki punkt zero wybrały sobie srodek szyby. pracują normalnie ale prace koncza na srodku :facepalm: ktoś w b7 miał juz ten problem ? to co piszą na forum nie do końca jest dla mnie zrozumiałe :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

żeby w LM padały bramki z 3 metrowych spalonych to juz są jaja :facepalm: PSG vs Barca 1-1

Opublikowano
Wsadziłem w lampy z przodu H4 Osram night breaker+..... Różnica oszałamiająca.....

mogles wsadzic osram cool blue hyper, ja mam takie, sa jeszcze mocniejsze tylko ze nie maja homologacji

Opublikowano

ale meczyk 2:2:whistling:

fakt faktem spalony jak .uj:grin:

---------- Post dopisany at 22:44 ---------- Poprzedni post napisany at 22:43 ----------

mogles wsadzic osram cool blue hyper, ja mam takie, sa jeszcze mocniejsze tylko ze nie maja homologacji

a lampy Ci nie żółkną od nich? Strasznie się france grzały mi w starym aucie :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

spalony to mało powiedziane hehehe to był kilometrowy spaaaaalonyyyyy

Opublikowano
panowie porypały mi sie wycieraczki punkt zero wybrały sobie srodek szyby. pracują normalnie ale prace koncza na srodku :facepalm: ktoś w b7 miał juz ten problem ? to co piszą na forum nie do końca jest dla mnie zrozumiałe :facepalm:

podobny problem miałem w Alhambrze z 2004 wycieraczki szły do góry i zatrzymywały się na środku , przyczyna zatarte tuleje pionowe co przechodzą przez podszybie .A w audi a4 b5 chodziły normalnie na szybkim biegu ale na czasówce stawały mniej więcej koło środka wymieniłem przekaźnik wycieraczek bo strasznie się zgrzały styki.ty masz B7:huh:

Opublikowano

a lampy Ci nie żółkną od nich? Strasznie się france grzały mi w starym aucie :kwasny:

Nic a nic, do wgladu na spocie :smiley:

mam je od października 2011 i ani się nie palą ani nic złego się z nimi nie dzieje, z kloszami też nie.

A przez dobry rok jezdzilem na helogenach + mijania (tu i tu CB hyper) i wszystko w JEDNEJ lampie a nie osobno tak jak np. w B5 po lifcie czy B6. :wink:

---------- Post dopisany at 22:56 ---------- Poprzedni post napisany at 22:52 ----------

no ale fakt faktem ze grzeją sie bardziej

Opublikowano

:hi:Tak patrze po Krk to tu wiele śniegu nie spadło przez święta :whistling: w Bielsku święta wyglądały tak

http://s20.postimg.org/c7fonft5p/2013_03_31_07_26_56.jpg

Opublikowano
lennox, a Ty co, nie czytasz postów wstecz? :decayed:

czytam, a Ty co, liczysz że napiszę że chałpniczo-chińskie oświetlenie jest najlepsze na świecie? :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.