Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu widziałem na Łowińskiego obok stadniny patrol co robili ....... trzepali suszarką siedząc w aucie przez otwartą tylnią klapę :facepalm:

Kia kombi jadąc na nich nic nie widać że to pały bo klapa zasłaniała koguty co się dzieje z tym krajem :facepalm:

Nic się nie dzieje. Normalnie panowie pracują. W regionie gdzie przebywam jest podobnie: Policjant z suszarką w kszokach na wjosce, na przystanku autobusowym

czyha z laserówką jak zbój, auta z umieszczonym fotoradarem w środku, przenośne na autostradzie.

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

i pozdrawiam takich policjantów... i ich wysokie IQ...

Opublikowano
:hi: Pancie

---------- Post dopisany at 13:15 ---------- Poprzedni post napisany at 13:08 ----------

YKKowi własnie zaje*ali RNSa - co za KUR*Y !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeb.ne nieroby, coraz gorzej się dzieje :( szybę stracił?

Wysłane z mojego GT-I9300

Opublikowano
Rozmawiałem z nim i powiedział że kupi od Ciebie po 2350 tylko musisz mu przynieść czteropak

Szach, mat.

Opublikowano

---------- Post dopisany at 13:15 ---------- Poprzedni post napisany at 13:08 ----------

tak...pasazera...akcja klasyk...zrobic takie zabezpieczenie...ktos sie wychyla do auta i taki mega szpikulec go przebija :)

Opublikowano

Dobrze że miał ubezpieczone.

Opublikowano

:hi:

Siema :hi:

Panowie szukam ładnych ori klasycznych felg do B2 Coupe. W planie jest założenie żółtych tablic i renowacja autka na 100%.

Jak dobrze pójdzie to pod koniec lata wyjedzie na drogi. Autko 10 lat stało w garażu i trzeba nad nim trochę popracować...

Jaki motor i napęd ma ta B2? Jeśli to nie tajemnica

Opublikowano

tak...pasazera...akcja klasyk...zrobic takie zabezpieczenie...ktos sie wychyla do auta i taki mega szpikulec go przebija :)

gilotyna :naughty::decayed:

Opublikowano

moim zdaniem takie rzeczy jak "lepkie łapska" najlepiej leczyć jest prądem !

Jest to metoda humanitarna ..... uznana w kilku stanach USA jako rozwiazanie ostateczne a przy naszym "obywatelskim" podejsciu do kradzieży zawartości pojazdów (nie tylko Audi) napewno zostanie entuzjastycznie przyjeta przez miłosników "własnej" własności.

po polsku mowiąc ... PRĄDEM SKURWIELI- "za zabór mienia z wnętrza pojazdu" i "krótkotrwałe użycie pojazdu celem zapoznania sie z silnikami BMW" i to jest cytat z raportu policyjnego jaki gdzieś pewnie jeszcze mam !

Opublikowano

Jak takiego dziada potraktujesz pradrm to masz murowana akcje z benzyna I zapalkami ;-)

Naciapane z sedesu ...

Opublikowano

Autocasco always ?

Opublikowano

Panowie szukam ładnych ori klasycznych felg do B2 Coupe. W planie jest założenie żółtych tablic i renowacja autka na 100%.

Jak dobrze pójdzie to pod koniec lata wyjedzie na drogi. Autko 10 lat stało w garażu i trzeba nad nim trochę popracować...

1,8 benzyna w automacie więc szału nie ma,ośka

Wysyłane z mojego GT-N8010 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Kto puszczał ostatnio na spocie taką rąbankę w B6?

Przypomniało mi się to od razu :decayed:

Opublikowano

Będę zamawiał taki klucz do kół: Klucz do kół INTERTEC - sklep internetowy ELECTRO.pl, najniższa cena. Kup online, sprawdź opinie! może ktoś chętny również? Klucz jest całkiem pomysłowo zrobiony - składany z regulowaną długością ramienia, nasadki: 17, 19, 21, 23 mm + etui w komplecie.

Opublikowano

włączył mi się dzisiaj tryb awaryjny na wysokości Mysłowic i do krk wracałem 60ką.. :kwasny:

oczywiście wina deszczu i zalane podszybie.. powtórka z rozrywki z zeszłego roku...

kto mógłby mi jutro błędy pokasować co by normalnie można było jeździć? (dodam, że zdjęcie klemy nie pomogło) :kwasny:

mam dość :kwasny:

Opublikowano

bo było zainwestować w rynny a nie w sprężyny

Opublikowano

1,8 benzyna w automacie więc szału nie ma,ośka

życzę dużo cierpliwości i wytrwalości w renowacji autka, jest już bardzo mało takich coupe w dobrym stanie, tym bardziej warto koło niej robić i cieszyć się youngtimerem :wink:

gdybyś potrzebował jakieś części dawaj znać może będę mógł pomóc, pozdawiam

Opublikowano

Gdzie w krk jest jakąś firma galwanizacyjna? Chodzi mi konkretnie o srubki z zw1

Opublikowano

W Wieliczce niedaleko kopalni, firma bodajże nazywa się Kaczor

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.