Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A tak chciałem odwiedzić dziś Wąskiego ale nie było czym, przygoda Kur. a życia :/

Ramzes ślicznie Ci dziękuję bez Ciebie siedziałbym pewnie jeszcze na dworcu w tej jeban.j wsi, pomogles mi niesamowicie

Co znowu skrzynia :eek:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Fantomas (film 1964)

---------- Post dopisany at 02:29 ---------- Poprzedni post napisany at 01:38 ----------

Boseron co znów się stało??

Opublikowano

Nie wiem czy czasem nie było:

Odważny gość :)

Opublikowano

:hi:

coś nie wierzę ze to ośka, nie wiem jakie by musiał mieć opony żeby z takich poślizgów wyjść na takin śniegu/lodzie. :whistling:

Opublikowano

coś nie wierzę ze to ośka, nie wiem jakie by musiał mieć opony żeby z takich poślizgów wyjść na takin śniegu/lodzie. :whistling:

Opony z kolcami i nie ma problemu:wink:

Opublikowano

Wyjechalem od mechesa i po 70 km znów kontrolka skrzyni, wiec powrót, wjazd na kanał okazało się że olej zdupcal bo albo uszczelka stara albo miska krzywa przy skrzyni, według mnie wyciek spowodował brak ciśnienia w skrzyni i wysrała się, dziwi mnie ze gość po remoncie założył stara uszczelke, ręce opadają

---------- Post dopisany at 10:42 ---------- Poprzedni post napisany at 10:40 ----------

A mówiłem mu testuje pan to autko kilka dni nie 5 minut!

Opublikowano

siema panowie :hi: boseron cała przyjemność po mojej stronie :wink:

Opublikowano

Czyli Kenya, ja chyba w takim razie sprzedam Betke, jakby ktoś był zainteresowany to na full wypasie, brakuje tylko d*py bo to sedan

Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
  • Autor

siemka Panowie :)

Boseron :facepalm:

Opublikowano

I co? Sprzedajesz Betke?

Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
Wyjechalem od mechesa i po 70 km znów kontrolka skrzyni, wiec powrót, wjazd na kanał okazało się że olej zdupcal bo albo uszczelka stara albo miska krzywa przy skrzyni, według mnie wyciek spowodował brak ciśnienia w skrzyni i wysrała się, dziwi mnie ze gość po remoncie założył stara uszczelke, ręce opadają

---------- Post dopisany at 10:42 ---------- Poprzedni post napisany at 10:40 ----------

A mówiłem mu testuje pan to autko kilka dni nie 5 minut!

Bo z tego co pamiętam to uszczelka tania nie jest. Ma aluminiowy rdzeń jak się ją nie delikatnie demontuje i nawet lekko zdeformuje to bezwzględny kosz jeśli się to robi fachowo to da razy drugi raz założyć bez problemu bo ma dobry silikon

Opublikowano

Masz jazdy z tym autem a raczej z tym mechanikiem :kwasny:

Opublikowano

Siemka :hi:

Jest juz na pokładzie s4 Look :whistling:

a6y3umav.jpg

Opublikowano

Eee tak samo wygląda :polew::decayed:

Jest :kox:

Opublikowano
:hi: MIŁEGO

wybiera się ktoś ?

Powrót do przeszłości

ja sie zastanawiam mozliwe ze sie przejade ale nie wiem na 100%,

Kompletny brak informacji którędy to jedzie :whistling:

Opublikowano

poczekaj do zimy to Cie przewioze

---------- Post dopisany at 14:51 ---------- Poprzedni post napisany at 14:49 ----------

Ośka, a opony wystarcza zimowe

Opublikowano

---------- Post dopisany at 14:51 ---------- Poprzedni post napisany at 14:49 ----------

zapinasz kontre i dodajesz gazu....auto samo wyciąga, jak wyczujesz dobrze to zaden problem, a na sniegu jeszcze łatwiej bo na wyzszym biegu zrobisz tak samo nie trzeba miec nawet duzo mocy

Opublikowano
Siemka :hi:

Jest juz na pokładzie s4 Look :whistling:

http://img.tapatalk.com/d/13/08/24/a6y3umav.jpg

NO I JEST jeszcze jeden plus zmiany....wypadły te LEDZIOCHY... :wink:

---------- Post dopisany at 17:48 ---------- Poprzedni post napisany at 17:47 ----------

zapinasz kontre i dodajesz gazu....auto samo wyciąga, jak wyczujesz dobrze to zaden problem, a na sniegu jeszcze łatwiej bo na wyzszym biegu zrobisz tak samo nie trzeba miec nawet duzo mocy

tyle to ja wiem...ale jest tam ujęcie jak smignął koło goscia z na przewciwka...generalnie odwazny typ :)

Opublikowano

Witajcie!

Jedno pytanko: czy jest sens i logika w wymianie zwykłego RNS-a na ledowego?? Czy poza lepszym wyświetlaczem i obsługą kart SDHC coś jeszcze różni obie jednostki?

Opublikowano

Napęd nie wyciągą, tylko dodając gazu dociążamy tył co powoduje zwiększenie powierzchni styku opony z nawierzchnią i w konsekwencji opanowanie poślizgu nadsterownego. Doskonale widać byłoby to w FWD o dużej mocy gdzie dodanie gazu w poślizgu nadsterownym powoduje przejście w poślizg podsterowny. Poniekąd widać to tutaj:

Mistrzowskie panowanie nad samochodem :) - YouTube

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.