Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam :hi:

kolega z wawy cie szuka :decayed:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dla mnie z NOKIĄ jest tak samo jak z Audi nie zamienie na nic innego :gwizdanie:

Eee.. Ja po współpracy z Nokią mam już inne zdanie :gwizdanie: Ale rzecz jasna nie mówię, że to nie jest niezła firma i na pewno lepiej wziąć Nokię niż np. Lg :naughty:

Trzeniek jak jeździłeś z Andym jego autem to On już wiedział, że Ty to Ty ? :gwizdanie:

Opublikowano

wtedy już tak :wink4:

Opublikowano

kepasa weź no napisz coś o tej OMNI - jak to się przedstawia w użytkowaniu :tongue4::good:

Opublikowano

Pany gdzie idziecie na ten Paintball?? Bo mój szef jest ciekaw. W razie czego zapraszamy do Myślenic.

Opublikowano
  • Autor

Pany gdzie idziecie na ten Paintball?? Bo mój szef jest ciekaw. W razie czego zapraszamy do Myślenic.

no masz napisane w specialnym temacie do tego :gwizdanie:

Opublikowano

:hi:

Widzę ze temacik o Omni się poszerzył :>

Ja powiem tak testowałem N95 8GB i Omnie to jednak Samsung wywarł na mnie lepsze wrażenie, a to ze to "tylko Samsung" to moze przejść do lamusa takie stwierdzenie :wink4:

Tylko jest pytanie jak ten dotykowy wyświetlacz będzie się sprawował w przyszłości :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Ja powiem tak testowałem N95 8GB i Omnie to jednak Samsung wywarł na mnie lepsze wrażenie, a to ze to "tylko Samsung" to moze przejść do lamusa takie stwierdzenie :wink4:

Tylko jest pytanie jak ten dotykowy wyświetlacz będzie się sprawował w przyszłości :mysli:

a pod jakim względem wywarł lepsze wrażenie ? wizualnym czy funcjonalnym ? i co jest na + w porównaniu do Nokii fakt za bardzo nie ma tego jak porównac no ale .....

Opublikowano

a pod jakim względem wywarł lepsze wrażenie ? wizualnym czy funcjonalnym ? i co jest na + w porównaniu do Nokii fakt za bardzo nie ma tego jak porównac no ale .....

Wizualnym to na pewno a czy funkcjonalnym to kwestia czego oczekujesz od telefonu. Jest na nowej wersji mobile 6.1 a jak wiemy praktycznie wszystko mozesz z tym windowsem robić. Lepszy ma aparat niby ten sam 5MP ale jednak lepsze robi zdjęcia. Oba telefony mi sie podobają ale jednak pierwsze wrazenie jest na + dla omnii :)

Opublikowano

Wizualnym to na pewno a czy funkcjonalnym to kwestia czego oczekujesz od telefonu. Jest na nowej wersji mobile 6.1 a jak wiemy praktycznie wszystko mozesz z tym windowsem robić. Lepszy ma aparat niby ten sam 5MP ale jednak lepsze robi zdjęcia. Oba telefony mi sie podobają ale jednak pierwsze wrazenie jest na + dla omnii :)

A jak to sprawdziłeś że lepsze zdjęcia robi??

Opublikowano

dla mnie z NOKIĄ jest tak samo jak z Audi nie zamienie na nic innego :gwizdanie:

1000 % racji, jeśli telefon to tylko NOKIA a jeśli autko to .....a zresztą sami się domyślicie :kox: :kox:

Co za mądrości z rańca :good: :good: :good:

Od chyba 6 lat nie kupiłem innego telefonu jak nokia... I nie kupię :evil:

Pablo, a da się w czymś takim napisać sms'a np w trakcie jazdy autem :?: No i co to ma do rzeczy, który lepsze foty robi - od tego jest chyba aparat fotograficzny, a nie telefoniczny... Skoro sie bawiłeś obydwoma to napisz w którym się lepiej sms'y pisze, przez który się lepiej rozmawia, który ma bardziej przystępny spis telefonów - konkrety proszę :wink4:

Opublikowano
  • Autor

. Lepszy ma aparat niby ten sam 5MP ale jednak lepsze robi zdjęcia.

a skąd wiesz? drukowałes zdjecie z jednego i drugiego ? :mysli:

Opublikowano

to teraz sie kupuje komórki zeby robic zdjecia ? :)

Opublikowano
  • Autor

to teraz sie kupuje komórki zeby robic zdjecia ? :)

generalnie Ja patrze na to bo mi się prydaje taka funkcja w firmie :gwizdanie:

Opublikowano

Panowie , dajcie spokój...

skoro w odczuciu Pablo samsung jest fajniejszy to po co te podjazdy?

każdy ma inne priorytety , może dla niego nie jest ważne pisanie smsów a fajniejsze menu , w jego odczuciu lepszy aparat oraz lepszy ekran dotykowy itd...

nie wszyscy mają takie same priorytety , pamiętajcie o tym :wink4:

Opublikowano

Panowie , dajcie spokój...

skoro w odczuciu Pablo samsung jest fajniejszy to po co te podjazdy?

każdy ma inne priorytety , może dla niego nie jest ważne pisanie smsów a fajniejsze menu , w jego odczuciu lepszy aparat oraz lepszy ekran dotykowy itd...

nie wszyscy mają takie same priorytety , pamiętajcie o tym :wink4:

Polac mu,dobrze prawi kazdy ma swoje priorytety :)
Opublikowano

pewnie diody ma ten samsung :gwizdanie:

Opublikowano

nie wszyscy mają takie same priorytety , pamiętajcie o tym :wink4

Jakże spokojny i ułożony post.

Tszenió, nie poznaję Ciebie - musisz częściej przyjeżdżać do Warszawy, bo widać to pomaga - jesteś spokojniejszy i bardziej stonowany :nabijasie::buahaha::gicior:

Opublikowano

Trzeniu dzisiaj nie jest sobą, może to jakaś choroba :mysli:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.