Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nex po co chcesz 245 przeciez nie masz 300 koni pod maską, 225 mysle ze jest jak najbardziej ok, szeroka opona to spalanie do gory i koleiny lapiesz zle sie jezdzi

będę kupował oponki dlatego się zastanawiam czy tak szerokie opony mają sens, np lepsze hamowanie, lepsze trzymanie w zakrętach.

Zmień stabilizatory ..na początek .np. tylny......zmieni się charakterystyka auta .... ,a gumy kup normalne....:wink:

wysłane z one v :)

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Większość ludzi nie wykorzystuje więcej niż 50% przyczepności opony, jak ktoś ogarnia jazdę trochę więcej to skorzysta z 75% więc kupowanie szerszych jest kompletnym bezsensem jak już koledzy napisali :whistling:

nie doceniasz polskich kierowcow :wink:

Opublikowano

btw :hi:

wysłane z one v :)

Opublikowano

Nex, ja też nie mam najnowszego auta ale skoro twierdzicie że lata 90-te mają tak niskie AC to może i tak jest

jak mialem swoja A4 z 98r to w 2011 i 2012 wychodzilo mi NAJTANSZE OC ~760zl, bylem wspowlascicielem, drugim wlascicielem byla moja mama z full znizek. Jak kupowalem OC to poprosilem babke zeby wyliczyla mi AC i powiedziala ze ponad 1k za AC wychodzi, ale oczywiscie i tak nie moglem kupic bo wczesniej nie bylo kupowane a auto mialo juz ponad 12lat wtedy.

Opublikowano

---------- Post dopisany at 19:03 ---------- Poprzedni post napisany at 19:02 ----------

ci co nie byli niech żałują

Opublikowano
A brakuje Ci trzymania w zakrętach na 225? Większość ludzi nie wykorzystuje więcej niż 50% przyczepności opony, jak ktoś ogarnia jazdę trochę więcej to skorzysta z 75% więc kupowanie szerszych jest kompletnym bezsensem jak już koledzy napisali :whistling:

Kolejna sprawa że pogarsza się przyczepność na wodzie i to o wiele bardziej niż polepsza na suchym.

No czasem mnie ponosi fantazja, lubię szybko chodzić w łukach i zdarzyło się że miałem w gaciach bo auto zaczęło ściągać.

Pytam póki co czysto teoretycznie, może ktoś z Was kiedyś na takich jeździł i jest w stanie powiedzieć czy 2cm różnicy na oponę zauważalnie poprawia przyczepność, to samo tyczy się długości drogi hamowania

---------- Post dopisany at 21:11 ---------- Poprzedni post napisany at 21:08 ----------

Nex, ja też nie mam najnowszego auta ale skoro twierdzicie że lata 90-te mają tak niskie AC to może i tak jest

jak mialem swoja A4 z 98r to w 2011 i 2012 wychodzilo mi NAJTANSZE OC ~760zl, bylem wspowlascicielem, drugim wlascicielem byla moja mama z full znizek. Jak kupowalem OC to poprosilem babke zeby wyliczyla mi AC i powiedziala ze ponad 1k za AC wychodzi, ale oczywiscie i tak nie moglem kupic bo wczesniej nie bylo kupowane a auto mialo juz ponad 12lat wtedy.

Może tak jest jak ktoś nie opłaca. Ja przez 3 lata zawsze płaciłem AC i w ostatnim roku bodajże 2008 przed kupnem paska był to koszt rzędu 500zł/rok

Opublikowano
buahahaha....zal.pl

WRZUTA - policja film

Żepotem bym ich objechał...

się wie

Opublikowano

A Ty trzymaj kciuki bo jak sprzedam jutro a3 to kupuje zepota i będę objezdzal kolegów Boserona

Wysłane z mojego urQuattro

Opublikowano
A Ty trzymaj kciuki bo jak sprzedam jutro a3 to kupuje zepota i będę objezdzal kolegów Boserona

:)

---------- Post dopisany at 21:17 ---------- Poprzedni post napisany at 21:17 ----------

problem tylko że szpej Cię może trochę sponiewierać

Opublikowano

Już bez przesady... Co prawda lekkie to ale ma tylko 200km a nie 300+

---------- Post dopisany at 21:20 ---------- Poprzedni post napisany at 21:18 ----------

Sprawdzales private banking?

Opublikowano
Już bez przesady... Co prawda lekkie to ale ma tylko 200km a nie 300+

---------- Post dopisany at 21:20 ---------- Poprzedni post napisany at 21:18 ----------

Sprawdzales private banking?

not yet

Opublikowano

No to lookaj czy jest

Opublikowano
No to lookaj czy jest

pewnie jest

Opublikowano

To będzie 2.7turbo

Opublikowano
To będzie 2.7turbo

jaha

Opublikowano

hahahahah...moj ma wieksza baterie jakby co...

Opublikowano

ostatnio koledze taki w pociagu zginal :grin:

fakt, ale koleżankę to miał wtedy fajną

Opublikowano

ostatnio koledze taki w pociagu zginal :grin:

fakt, ale koleżankę to miał wtedy fajną

no to co sie dziwisz...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.